Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Visszatekintés a Neteducatio 2017/2018-as tanévére

Írta: Neteducatio Dátum: 2018. június 12.

A tanév végével a pedagógusok pihenhetnek egy kicsit, és összegezhetik az elmúlt hónapok eseményeit, sikereit. Tedd meg ezt most velünk is, tekintsük át együtt, hogy szeptembertől júniusig milyen eredményeket értünk el együtt!

 

Számokban: 3 szakmai nap, 5 új képzés, 2 konferencia, 12 remek szakkönyv, 1 db tanári applikáció, számos ingyenes kiadvány.

 

 

Nyáron sem tétlenkedtünk, 2017-ben megjelent:

  • Karczewicz Ágnes: Manóvilág az óvodában
  • Páll Viktória: HarmóniaPedagógia
  • Deák Virág: Elza Hajnalvölgyben
  • Bakonyi Anna – Karczewicz Ágnes: Differenciálás az óvodában
  • Pándiné Csajági Mária: Szabad a játék!

 

Szeptember
PLAN-T applikáción, mely egy intelligens asszisztens, ami a zsebben is elfér. Viszlát nagy és nehéz tanári naptárak és szamárfüles jegyzetfüzetek!

Kezdd a következő évet Te is digitális forradalommal, töltsd le az intelligens tanári asszisztenst!

Szakmai nap Karczewicz Ágnessel a Nagykovácsi Kispatak Óvodában: inspiráló, izgalmas szombatot tölthettünk együtt.

 

Október

13-án tartottuk Modern Mesedélután rendezvényünket, ahol Kádár Annamária volt a vendégünk. A kellemes hangulatú konferencián a résztvevők a Neteducatio szerzőivel és találkozhattak, részletesebben megismerhették a Modern Mesesarok sorozatunkat.

Két új képzésünk vált elérhetővé: Digitális generációhoz igazított pedagógia és Pozitív pszichológia a tanteremben – pozitív pedagógia.

 

MOST MINDEN KÉPZÉSÜNK AKCIÓS! NÉZZ SZÉT ITT!

 

November

Megjelent a Mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak, amit a Fegyverneki Gergő – Aknai Dóra Orsolya szerzőpárosnak köszönhetünk, illetve Deák Virág: Éves NAP-TÁROGATÓ című könyve, tele jeles napokkal és izgalmas projektötletekkel.

 

 

Január

Új képzés palettánkon: Egészséges életmódra nevelés az óvodában mindennapos mozgással – továbbképzés óvodapedagógusok részére.

 

Február

Praktikus és innovatív: Tiéd a pálya! Projekt- és feladatbank pályaorientációs témanapra című szakkönyvünk hamar a pedagógusok kedvencévé vált.

Hívogató dalos kártya című kiadványunk megjelent, melyben motiváló képkártyák találhatóak Balatoni Katalin néptáncpedagógus ajánlásával.

Lezajlott a Pedagógus Oscar szavazás, 3 kategóriában lehetett voksolni a jelöltekre: óvoda, általános és középiskolai kategória.

 

Március

Karczewicz Ágnes legújabb könyve mindenkit elbűvölt: Hópihe utazása a Föld körül.

Ismét Nagykovácsiban szerveztünk szakmai napot, melynek középpontjában ezúttal az óvoda-iskola átmenet volt.

Hihetetlen lehetőség: Modern pedagógus képzéscsomag 120 kredit, 120 óra, kedvező áron! BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Kiterjesztett valóság az iskolában – továbbképzés pedagógusok számára című képzésünk elvégzésével bárki VR guru lehet!

 

Április

18-án tartottuk II. Modern Pedagógus Konferenciánkat az Európa Hajón. 300 érdeklődővel és szakmailag elismert előadókkal, pedagógusokkal hajóztunk együtt. A nap fénypontja a hagyományos Pedagógus Oscardíj-átadó volt, ahol Sebestyén Balázstól vehették át a szobrocskát a díjazottak. Milyen napunk volt? KATTINTS IDE, OLVASD EL.

Megjelent Nagy Ildikó Mária könyve, a Játékos IKT az óvodában és A modern pedagógus NAGYKÖNYVE Dr. Gyarmathy Éva előszavával!

 

Május

Százhalombattán is Óvodai Szakmázgató – Ötletelő! Csodás kollektívával, remek előadókkal tölthettünk egy szép és tartalmas napot.

 

 

Idén nyáron sem fogunk tétlenkedni, ezt megígérhetjük! Rengeteg meglepetéssel készülünk nektek!

 


ikonOlvasószoba

Ez a gyerek más!

Pedagógusként úgy érezhetjük, hogy egyre több eltérő fejlődésű gyermek kerül az óvodákba, iskolákba. Hajlamosak vagyunk azonnal diagnosztizálni, különböző címkéket aggatni rájuk, és betenni őket eg...

Tovább olvasom »

A tanév rendje – 2018/2019 tervezet

Tanév rendje 2018/2019 tervezet + az iskolai szünetek időpontjának listája

Tovább olvasom »

Digitális kalandok 6. – Programozás és robotika az informatikaórákon túl

A 21. század nyelve a programozás. Ezt már sokan és sok helyen leírták. De mit tud tenni egy nem informatikatanár azért, hogy  a diákok jártasságot szerezzenek ebben?

Tovább olvasom »