Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Modern pedagógus képzéscsomag (120 óra)

120 óra

Szerezze meg egyben a hét évre szükséges 120 kreditet! Innovatív képzéseink egy csomagban tanítók és tanárok számára! Legyen Ön is modern pedagógus!

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 120
Azonosító:
Bruttó ár:
113 780 Ft Jelentkezem

Részletes információ

 

Szerezze meg egyben a hét évre szükséges 120 kreditet!

Legyen Ön is modern pedagógus!

 

Rendhagyó ajánlatunkban töredék áron végezheti el e-learning képzéseinket, otthonról, kényelmesen. A csomag tartalma:

 • Genially – A zseniális online mindentudó eszköz a pedagógusok szolgálatában (30 óra – 30 kredit)
 • Mentális mentőcsomag Pedagógusoknak – Továbbképzés tanítók, tanárok számára (30 óra – 30 kredit)
 • A gamification elmélete és gyakorlata kezdőknek – továbbképzés tanítók és tanárok számára (30 óra – 30 kredit)
 • Lépj tovább! Haladó IKT továbbképzés tanítók, tanárok számára (30 óra, 30 kredit)

A csomag eredeti ára: 113.780 Ft.

 A csomag tartalma:

 

Genially – A zseniális online mindentudó eszköz a pedagógusok szolgálatában (30 óra – 30 kredit)

A kezdeti lépésektől, a szabadulószoba készítésen át, a scriptek használatáig, sok-sok videós tartalommal, gyűjteményekkel kalauzol végig a Genially magyarországi nagykövete, Novák Károly.

 

A karanténoktatás során talán mindenki találkozott ezzel a rendkívüli eszközzel, és talán maga is kipróbálta, de igazán elmélyedni benne, sokaknak nem volt ideje. Most itt a remek alkalom, hogy a megismerése során 30 pontot is szerezz.

Igazi, gyakorlatorientált képzés, lépésről lépésre követhető videókkal, a tanítás során azonnal felhasználható feladatokkal.

A képzés segítséget nyújthat óvodapedagógusnak, gyógy-, és fejlesztőpedagógusoknak, kollégiumi nevelőtanároknak, logopédusoknak, könyvtáros tanároknak, tanítóknak és tanároknak- nemcsak az online oktatás során.

 

A továbbképzés célja:

– Képes legyen a megismert eszköz segítségével interaktív tartalmak létrehozására és azok megosztására.

– Ismerje meg azokat a lehetőségeket, melyek segítségével az elkészült digitális tartalmakat be tudja illeszteni a saját tanítási gyakorlatába.

 

A továbbképzés elvégzését követően a résztvevő:

–  Képes használni a Genially felületét.

–  Képes interaktív tartalmak létrehozására és azok

megosztására.

– Képessé válik arra, hogy adekvát digitális tartalmakat

tudjon beilleszteni a saját tanítási gyakorlatába.

 

A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak. A továbbképzés során 3 ellenőrző feladat megoldása szükséges. A továbbképzés mind a 3 ellenőrző feladatának legalább “megfelelt” minősítése esetén tekinthető a továbbképzés elvégzettnek.

Mentális mentőcsomag Pedagógusoknak – Továbbképzés tanítók, tanárok számára (30 óra – 30 kredit)

A képzés célja, hogy a résztvevő megismerjen olyan lehetőségeket és módszereket, melyekkel képes az otthonról való oktatás idején elhatárolni a munkáját a magánéletétől, megőrizni a mentális-fizikális jólétét.

Tudja, hogy meddig tartanak emberként és pedagógusként az egyéni teljesítőképességeinek határai, és legyen tisztában a feltöltődés fontosságával, megteremtésének kreatív módjaival.  

Ismerjen meg olyan módszereket, melyekkel tanítványai számára megkönnyítheti és érdekesebbé teheti az online térben való tanulást.

A továbbképzés tartalma:
Bevezető

 1. Tanulási egység: Saját pedagógusszerep értelmezése, a lelki-mentális jólét vizsgálata
 2. Tanulási egység: Munka és magánélet egyensúlya
 3. Tanulási egység: A mentális jólét megőrzésének pedagógiai lehetőségei

A résztvevők számára távoktatásos tananyag megkezdése előtt webinárium formájában kötelező kontakt foglalkozás kerül megszervezésre.

A képzés után a résztvevő:

Képes tudatosabban látni önmagát, pedagógus munkájához kapcsolódó szerepeit, mozgatórugóit. Képes lesz átgondolt tervezésre a munkájában, mellyel kellő ideje jut a magánéletére, saját jólétének megőrzésére Az önreflektív gyakorlatokat át tudja ültetni tanítványaival végzett munkájába, tisztában lesz azokkal a módszerekkel, amelyek könnyebbé tehetik az online tanulást, munkavégzést.   

 

A gamification elmélete és gyakorlata kezdőknek – továbbképzés tanítók és tanárok számára (30 óra – 30 kredit) 

Magyarország első e-learning alapú akkreditált gamification képzése! Segítségünkkel kidolgozhatja saját rendszerét, melyet a képzés elvégzése után akár nyomban be is vezethet! Új gamification kezdőknek képzésünk tanárok számára lehetőséget biztosít a kényelmes, eredményes otthoni tanuláshoz.

Szereti a játékokat? Megújítaná eszköztárát, módszereit? „Gamifikálna”, de nem tudja, hogy kell? Képezze magát a 21. századi tanár módszereivel! Ha szeretné aktivizálni diákjait, erősítené motivációjukat, fejlesztené kreativitásukat és örömteli együttműködésre vágyik.

Részletes információ

A PIACON EGYEDÜLÁLLÓAN KEDVEZŐ ÁRON! És még utaznia sem kell!

A gamification elmélete és gyakorlata kezdőknek 30 órás 30 kreditpontos tréningünk segíthet Önnek. Magyarország első e-learning alapú akkreditált gamification képzése segít a módszer elméletének megismerésében és a megszerzett elméleti tudás gyakorlati alkalmazásában. Segítségünkkel kidolgozhatja saját rendszerét, melyet a képzés elvégzése után akár nyomban be is vezethet! 

A gamification elmélete és gyakorlata kezdőknek –  továbbképzés tanítók és tanárok számára 30 óra, 30 kredit
Előfeltétel: pedagógus végzettség

A képzés nagy előnye, hogy nem tantárgy-specifikus, így bármilyen szakos tanárként – tanítson akár felső tagozaton, akár középiskolában – el tudja végezni.
Hasznos és gyakorlatorientált tudással, ötletekkel gazdagodik, amikkel megújíthatja módszertárát és a 21. századi elvárásoknak maximálisan megfelel majd. Megismeri a Z generáció sajátosságait, elsajátíthatja a gamification bevezetésének lépéseit és egy adaptálható értékelési rendszert, mely megfelel a folyamatos értékelés elvének és megtudhatja, mit jelent a továbbfejlesztett játékosított rendszer és hogyan támogathatja mindezt digitális felületekkel.  Ha a rendszer bevezetése mellett dönt, sablonokkal és mintafeladatokkal segítjük Önt ebben a munkában!

 

A képzés felépítése: 

1.tanulási egység – Új oktatási/nevelési kihívások (5×45 perc)

2.tanulási egység – Gamification – alapvetések (10×45 perc)

3.tanulási egység – Gamification bevezetése – lépésről lépésre (10×45 perc)

4.tanulási egység – Gamification továbbfejlesztve (5×45 perc)

 

 

Lépj tovább! Haladó IKT továbbképzés tanítók, tanárok számára  (30 óra,30 kredit) AKKREDITÁLT!

A korszerű, hatékony pedagógusi munka elválaszthatatlan részévé vált az IKT eszközök tanórai használata, mely a pedagógus minősítési szempontok között is szerepel. A tanulók, de a szülők, sőt az iskola is elvárja, hogy a pedagógusok tananyagtól és korosztálytól függetlenül egyre nagyobb időarányban, de módszertani szempontból és a korosztályi elvárásoknak is megfelelően használják a korszerű pedagógiai eszközöket.

Ha úgy érzi, az IKT eszközök használatához szükséges alaptudással már rendelkezik, ha nem ijed meg az olyan kifejezésektől, mint a QR-kód vagy a prezentáció, és szeretne jobban elmélyedni a témában, profibb módon használni az ismert programokat és megismerkedni pár olyannal, amelyekkel még gyakorlottabb kollégáit is meglepheti, ha szeretné, hogy diákjai is a legmodernebb eszközök, szoftverek segítségével tanuljanak Öntől, de egymástól is, akkor végezze el haladó képzésünket, hogy magabiztos, naprakész tudással rendelkezzen a digitális eszközök által támogatott tanítás eszközei és módszerei terén!

A továbbképzés tartalma:

 • Bevezető
 • 1.tanulási egység: IKT használat indokai és elvei (10×45 perc)
 • 2.tanulási egység: IKT a tanári munkában (10×45 perc)
 • 3.tanulási egység: IKT a tanteremben (10×45 perc)
 • A továbbképzés zárása

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON!

  A 4 tanúsítványt a 4 képzés elvégzése után, egyben küldjük e-mail-címére.

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 • Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

 • Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján.Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.
 • Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a  befizetése.

 

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
 • Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
 • Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
 • Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
 • Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
 • Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

 

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

Miért érdemes minket választania: …

Ha nem tudtad befejezni a továbbképzést időben, mi +30 naptári nappal díjmentesen meghosszabbítjuk a hozzáférésed. További hosszabbításra is van lehetőség díj ellenében, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!


113 780 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

15 óra

Projektmódszer MINI tréning 15 órás

Részletek » 12 990 Ft 9 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Projektmódszer alkalmazása az iskolában 30 órás

Részletek » 32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem
15 óra

Fegyelmezés MINI tréning – A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel

Részletek » 19 900 Ft 9 900 Ft Jelentkezem