Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Rólunk

Nálunk mindent megtalál, ami egy pedagógus életét könnyebbé, eredményesebbé teszi:

  • könnyen, gyorsan elvégezhető távoktatásos továbbképzések
  • a pedagógus könyvespolcáról nélkülözhetetlen szakmai kiadványok
  • portfólió készítésben, tanfelügyeleti ellenőrzésre felkészítő online anyagok

_MG_5639 (2)

 Neteducatio story

2005-től 2010-ig a MÚLT: Neteducatio cégelődje pedagógiai szolgáltatás, tanácsadás tevékenység végzése

2010: a NAGY FORDULAT: A magyarországi piacon elsőként létrehoztuk a neteducatio.hu e-learning szolgáltató weblapot, kimondottan pedagógusok számára. A fogadtatástól félve ugyan, de meglepetésünkre a 40-60 éves korosztály nagy kedvencévé vált.

2011-2012: A NAGY FEJLESZTÉSEK ÉVE: Sok-sok száz munkaóra eredményeképp számos távoktatásos továbbképzést fejlesztettünk, és az IPR területén egyre több pedagógussal működtünk együtt.

2013: AZ AKKREDITÁLT KÉPZÉSEK ÉVE: Elkészültek az első teljesen távoktatásos továbbképzéseink a pedagógusok nagy örömére. Több száz pedagógus élt az e-learning előnyeivel.

2014: A KÍNÁLATBŐVÜLÉS ÉVE: E-learningben az elsők vagyunk, azonban számunkra még mindig érték a könyv: így születtek meg a szakmai kiadványaink, melyek célja, hogy kész receptekkel kínáljuk meg a pedagógusokat. Továbbá megszülettek a portfólió készítését segítő felkészítő anyagaink, amelyek a pedagógusok körében nagy sikert arattak. Megnyertük a Neteducatio első GRUNDTVIG nemzetközi projektjét.

2015: Piacvezető e-larning szolgáltató céggé váltunk a pedagógusképzésben, kiadványaink a gyakorlati jellegükből adódóan nagy sikert érnek el. Egyre több pedagógus ismeri a neteducatio.hu weblapot, és a harmaduk már rendelt tőlünk valamilyen továbbképzés, kiadványt, online terméket. Facebook oldalunk túllépte a 20.000 rajongót.

2017: A Neteducatio szakkönyvei nagy szakmai elismerést tudhatnak magukévá, több kiadványunk a felsőoktatásban kötelező irodalommá vált. Facebook oldalunkat közel 40.000-ren kedvelik.

2019: Modern Pedagógus konferenciánk, Pedagógus Oscar-díjunk 2019-re nagy elismerésre és érdeklődésre tett szert.

Fejlesztő csapatunk olyan elhivatott szakemberekből áll, akik maguk is megtapasztalták a pedagógus élet szépségeit és buktatóit, tudásukat, tapasztalataikat nem íróasztal mögött gyűjtötték. A neteducatio.hu csapata egy igazi alkotó közösség, ahol kiváló szakmai előéletű és felkészültségű, motivált munkatársak tevékenykednek. Alapvető célunk a pedagógus szakma módszertani megújulásának segítése, mely során kellő igyekezettel törekszünk az innovatív hozzáállást szem előtt tartani.

          Pap Sára- tulajdonos

 
Radics Réka – Óvodai-bölcsődei divízió- szakmai vezetője – szociálpedagógus, kisgyermeknevelő, közművelődési szakember
 
Kisgyermekes édesanyaként hiszem, hogy a korai felismerés a gyermekek hosszútávú lehetőségeit megalapozza. Jelenleg gyógypedagógus hallgatóként szélesítem látóköröm ez irányban és igyekszem efféle tudásomat is tovább adni körülöttem lévő kollégáimnak. Neteducatio óvodai-bölcsődei divízió- szakmai vezetőjeként szeretném megmutatni a bölcsődében és óvodában dolgozó pedagógusok számára a korai intervenció tárházát, egyéni és csoportos fejlesztésekben rejlő izgalmas lehetőségeket, módszertani jó gyakorlatokat, innovatív és holisztikus szemléletű pedagógiai módszereket.
 
Lifelong Learning szemlélet átadása fontos számomra, hisz a tanulás az élet minden szakaszára kiterjed. Kezdve a bölcsődés / óvodás kortól a felsőoktatáson át egészen életünk végéig. Ehhez szeretnék motivációt adni számotokra.
 
 
Kassa Tünde: Iskolai divízió szakmai vezetője – kémia-angol szakos tanár, blogger
 
100 éve tanítok – na jó, nem, csak amióta az eszemet tudom. Tanítottam budai magániskolában, külvárosi gimnáziumban, és jó sok évig felnőtteket is. Voltam munkaközösség-vezető (többféle is), diákönkormányzatot segítő pedagógus és igazgató-helyettes.
Trénerként, mentorként és szakmai vezetőként célom a pedagógusok összetartása, és segítése, hogy továbbra is szenvedéllyel űzhessék a hivatásukat. Hiszek a stabil módszertani alapokra épített kreativitásban, és abban, hogy minden oktatási irányzatnak megvan a maga helye a pedagógusok eszköztárában.

 

Jakus Anita – Marketing vezető, kiadványszerkesztő – Online kommunikációs szakember

_MG_5693 (2)

Ílörning, webkettő, fészbúúk?! Érezte már Ön is úgy, hogy nincs pontosan tisztában az alábbi fogalmak jelentésével? Netalán úgy érzi ezek használata távol áll Öntől? Nos, munkámmal azon fáradozom, hogy a pedagógusok minél szélesebb köre megismerje ezeket a fogalmakat és megtapasztalja  a web alapú  oktatási forma előnyeit, egyszerűségét. Nagyszerű és remek dolognak tartom az internetet és hiszek abban, amit egyszer valahol olvastam: hogy az internet már régen nem a gépek, hanem az EMBEREK hálózata. Ha jól csináljuk a munkánkat, akkor az internet, a számítógép ugyanolyan természetes része lesz a tanulásnak, és a tanításnak, mint egykoron a tábla vagy a kréta.

A neteducatio.hu csapatában elsődleges feladataim: a tananyagokkal, könyvekkel, kiadványokkal kapcsolatos tervezési munkák, kommunikációs anyagok elkészítése és kivitelezése. Hiszek az egyszerű, érthető koncepciókban. Ezen kívül feladatom még, a tevékenységünkhöz kapcsolódó akciók, kampányok megtervezése és lebonyolítása, webes megjelenések, közösségi oldal koordinálása

 

   

 
 
Móra Eszter- ügyfélszolgálati és webshop munkatárs
 
Táncpedagógiával foglalkozik a szabadideje nagy részében, egészen kicsiktől a nagyobbakig.