Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Rólunk

Nálunk mindent megtalál, ami egy pedagógus életét könnyebbé, eredményesebbé teszi:

 • könnyen, gyorsan elvégezhető távoktatásos továbbképzések
 • a pedagógus könyvespolcáról nélkülözhetetlen szakmai kiadványok
 • portfólió készítésben, tanfelügyeleti ellenőrzésre felkészítő online anyagok

_MG_5639 (2)

 Neteducatio story

2005-től 2010-ig a MÚLT: Neteducatio cégelődje pedagógiai szolgáltatás, tanácsadás tevékenység végzése

2010: a NAGY FORDULAT: A magyarországi piacon elsőként létrehoztuk a neteducatio.hu e-learning szolgáltató weblapot, kimondottan pedagógusok számára. A fogadtatástól félve ugyan, de meglepetésünkre a 40-60 éves korosztály nagy kedvencévé vált.

2011-2012: A NAGY FEJLESZTÉSEK ÉVE: Sok-sok száz munkaóra eredményeképp számos távoktatásos továbbképzést fejlesztettünk, és az IPR területén egyre több pedagógussal működtünk együtt.

2013: AZ AKKREDITÁLT KÉPZÉSEK ÉVE: Elkészültek az első teljesen távoktatásos továbbképzéseink a pedagógusok nagy örömére. Több száz pedagógus élt az e-learning előnyeivel.

2014: A KÍNÁLATBŐVÜLÉS ÉVE: E-learningben az elsők vagyunk, azonban számunkra még mindig érték a könyv: így születtek meg a szakmai kiadványaink, melyek célja, hogy kész receptekkel kínáljuk meg a pedagógusokat. Továbbá megszülettek a portfólió készítését segítő felkészítő anyagaink, amelyek a pedagógusok körében nagy sikert arattak. Megnyertük a Neteducatio első GRUNDTVIG nemzetközi projektjét.

2015: Mára a piacvezető e-larning szolgáltató céggé váltunk a pedagógusképzésben, kiadványaink a gyakorlati jellegükből adódóan nagy sikert érnek el. Egyre több pedagógus ismeri a neteducatio.hu weblapot, és a harmaduk már rendelt tőlünk valamilyen továbbképzés, kiadványt, online terméket. Facebook oldalunk túllépte a 20.000 rajongót.

Fejlesztő csapatunk olyan elhivatott szakemberekből áll, akik maguk is megtapasztalták a pedagógus élet szépségeit és buktatóit, tudásukat, tapasztalataikat nem íróasztal mögött gyűjtötték. A neteducatio.hu csapata egy igazi alkotó közösség, ahol kiváló szakmai előéletű és felkészültségű, motivált munkatársak tevékenykednek. Alapvető célunk a pedagógus szakma módszertani megújulásának segítése, mely során kellő igyekezettel törekszünk az innovatív hozzáállást szem előtt tartani.

 

Páll Viktória – Ügyvezető – Magyar nyelv és irodalom szakos tanár, Közoktatás vezető, szakvizsgázott pedagógus

_MG_5655 (2)

Több éves pedagógusi tapasztalattal a hátam mögött, jól tudom, hogy ma egy pedagógus mennyire leterhelt, milyen elvárásoknak kell megfelelnie, és meg kell küzdenie azért, hogy elismerjék a munkáját. Nap, mint nap azon dolgozom, hogy a pedagógusok életét könnyebbé és sikeressé tegyem, hogy meglássák magukban az értéket, és büszkén és mosolyogva végezzék a hivatásukat, a gyermekek nevelését. Fontos számomra, hogy a jövő nemzedéke boldogan gondoljon vissza az iskolás éveire, és szép emlékeik legyenek a tanítóikról.  Ugyan tanári végzettséggel rendelkezem, de a kisgyermekek fejlesztése, nevelése is szívügyem: több évig dolgoztam együtt óvodapedagógusokkal egy alternatív programban, így a Neteducatio is kiemelten támogatja az óvodapedagógusok tevékenységét is.

Szakmai munkám során számos sikereket elért szakmai kiadványomra lehetek büszke, amely azt bizonyítja, hogy nem csak számomra fontos, hogy magas színvonalú, gyermekközpontú pedagógiai munkát végezzünk.

Publikációk:

 • Játékkal, játékosan, kreatív játékok a tanév minden napjára, szerk.: Páll Viktória, Ec-Pec Alapítvány, Budapest, 2010.
 • Páll Viktória: Hipertanulás: Hogyan tanuljunk eredményesen e-learning képzésben, Neteducatio Bt., Budapest, 2011.
 • Páll Viktória: Az erkölcs mint tantárgy, Módszertani kézikönyv az erkölcstan tantárgy oktatásához az általános iskola alsó és felső tagozata számára, Neteducatio Kft. Budapest 2013.
 • RECEPTEK AZ ERKÖLCSTAN ÉS AZ ETIKA OKTATÁSÁHOZ– Feladatok, gyakorlatok, óratervek: gyakorló pedagógusok jegyzetei, szerk.: Páll Viktória, Neteducatio Kft. Budapest 2013.
 • Páll Viktória: Taníts meg tanulni! Módszertani kézikönyv pedagógusok és szülők számára az 5-8 éves gyermek tanulási készségének fejlesztésére, Neteducatio Kft. Budapest 2013.
 • Páll Viktória: Tanórák szakácskönyve, tananyag elsajátítását segítő receptek, Kézikönyv pedagógusok számára, Neteducatio Kft. Budapest 2014.

 

Pap Sára – Ötletgazda – Közgazdász

_MG_5627 (2)

 

Közel 10 éve közgazdászként dolgozom a közoktatásban, gazdasági-, szervezet-vezetési szerepekben, így munkám során megtapasztalhattam, hogy a pedagógusok sem időmilliomosok. Helyettesítés hiányában, szinte sehová nem tudnak eljutni tanév idején, hétvégén meg, – mily meglepő?!-,  nekik is vannak családi kötelezettségeik.

…és akkor, … egyszer csak kipattant! A közoktatásban újszerű megközelítéssel, képezzünk pedagógusokat az internet eszközét alkalmazva! Így nemcsak szakmai ismereteket, hanem korszerű alkalmazásokat is elsajátíthatnak a tanfolyamok alatt, ezzel felvértezve magukat a mindennapos iskolai és otthoni kihívásokra.

 

 

Váczi Dorka – Szakmai munkatárs  – Történelem – magyar nyelv és irodalom szakos tanár

Történetem majdnem 10 év tanítás után, egy igen komoly mélypontról indult. A nevelésbe vetett hitemet és hivatástudatomat adta vissza egy egyszerű tanári blogbejegyzés, ami elindított egy olyan úton, amelyen jelenleg is lépdelek: nyitni az újfajta pedagógiákra, eszközökre, újszerű megközelítésekre, reagálni a diákok igényeire és a szűkös keretek között is a legtöbbet hozni ki a lehetőségekből. Ez nagyon nagy feladat, pláne ha egyedül csinálja az ember. A Neteducatio szakmai munkatársaként büszkeséggel tölt el, hogy részese lehetek egy olyan közösségnek, ahol az innováció, a tudás és a tenni akarás egy helyen összpontosul. Jelenleg is gyakorló pedagógusként kiadványainkat, képzéseinket a való életben tesztelhetem és napról napra képes vagyok megújulni a tanóráimon. Jobban szeretem a munkámat, mint valaha és szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél több tanártársam hasonlóképp érezzen.

Publikációk:

 • Váczi Dorottya: Társasjáték az iskolában, Neteducatio Kft. Budapest, 2016.

 

Nótinné Csikós Marianna – Szakmai munkatárs – Óvodapedagógus

DebrecenSzívügyem a gyermeki kreativitás, a játék- és a képességfejlesztés. A Neteducatio szakmai munkatársaként olyan gyakorlatias kiadványokon és tanfolyamon dolgozom, amelyek az óvodapedagógusok munkáját megkönnyíti. Elkötelezetten szerkesztem az ovoneni.blog.hu közösségi oldalt, ahol az országban és a határon túl élő pedagógusokkal közösen motiváljuk és segítjük egymást. Óvodapedagógusként egy fejlesztő műhelyben, egyéni foglalkozás keretén belül segítem az óvodás korú gyermekeket. Amiben én hiszek, ahhoz Vekerdy Tamás gondolatát hívnám segítségül: “Legyél azzá, aki vagy! Ne azzá legyél, akivé én akarlak tenni.

Publikációk:

 • Nótinné Csikós Marianna: Az Óvó néni így csinálja, a 200 legötletesebb saját készítésű játék, hogy mókás legyen a fejlesztés, Neteducatio Kft. Budapest, 2016.
 • Nótinné Csikós Marianna – Polyecskó Dóra: Óvodai játékkalendárium, Neteducatio Kft. Budapest, 2017.

 

 

Jakus Anita – Marketing vezető, kiadványszerkesztő – Online kommunikációs szakember

_MG_5693 (2)

Ílörning, webkettő, fészbúúk?! Érezte már Ön is úgy, hogy nincs pontosan tisztában az alábbi fogalmak jelentésével? Netalán úgy érzi ezek használata távol áll Öntől? Nos, munkámmal azon fáradozom, hogy a pedagógusok minél szélesebb köre megismerje ezeket a fogalmakat és megtapasztalja  a web alapú  oktatási forma előnyeit, egyszerűségét. Nagyszerű és remek dolognak tartom az internetet és hiszek abban, amit egyszer valahol olvastam: hogy az internet már régen nem a gépek, hanem az EMBEREK hálózata. Ha jól csináljuk a munkánkat, akkor az internet, a számítógép ugyanolyan természetes része lesz a tanulásnak, és a tanításnak, mint egykoron a tábla vagy a kréta.

A neteducatio.hu csapatában elsődleges feladataim: a tananyagokkal, könyvekkel, kiadványokkal kapcsolatos tervezési munkák, kommunikációs anyagok elkészítése és kivitelezése. Hiszek az egyszerű, érthető koncepciókban. Ezen kívül feladatom még, a tevékenységünkhöz kapcsolódó akciók, kampányok megtervezése és lebonyolítása, webes megjelenések, közösségi oldal koordinálása.

 

Bálint Katalin – Szakértő, Konzulens – Pedagógus

Pedagógus családba születtem, ebből adódóan kamaszként eldöntöttem, hogy nekem soha nem lesz közöm a tanításhoz. Ember tervez… az élet pedig egyre közelebb sodort a pedagógiához. A Károli Gáspár Református Egyetem történelem – magyar tanári szakán szereztem a végzettségemet. Az itteni tanulmányaim, gyakorlataim során erősödött meg bennem az elhatározás, hogy pedagógiával, tanítással kell foglalkoznom. A pedagógia kihívásai, útkeresései inspirálnak, folyamatos kutatásra-, tanulásra-, fejlődésre ösztönöznek. Úgy gondolom, hogy a pedagógusok munkájának támogatásával, közvetve ugyan, de a diákokért is dolgozom. Tapasztalatból tudom, hogy nincs annál felemelőbb, amikor a tanár eredményesnek érezheti a munkáját és ezt a diákokkal való kapcsolata, diákjainak eredményei is alátámasztják. Munkámmal ezekhez a sikerekhez szeretnék hozzájárulni.

 

Juhászné Nyulász Dorottya – Ügyfélkapcsolati asszisztens, adminisztrációs munkatárs – Andragógus

webméret_dorci

 

Andragógusként küldetésemnek érzem, hogy segítsek a képzéseinket és kiadványainkat választó pedagógusoknak. Számomra két izgalmas, hasonló, de ugyanakkor sok különbséget tartogató hivatás között dolgozhatok, hiszen pedagógusok vesznek részt a felnőttoktatásban. Édesanyám révén én is kötődöm a pedagógusi lét minden részéhez, éppen ezért munkám fontos részének tekintem az elfoglalt tanárok, tanítók és óvodapedagógusok online tanulásának kalauzolását.
A Neteducatio csapatában ügyfeleink továbbképzéseit, könyvrendeléseit koordinálom, hogy hozzájáruljak az elégedett, sikeres pedagógusi pályához.