Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Rólunk

Nálunk mindent megtalál, ami egy pedagógus életét könnyebbé, eredményesebbé teszi:

  • könnyen, gyorsan elvégezhető távoktatásos továbbképzések
  • a pedagógus könyvespolcáról nélkülözhetetlen szakmai kiadványok
  • portfólió készítésben, tanfelügyeleti ellenőrzésre felkészítő online anyagok

_MG_5639 (2)

 Neteducatio story

2005-től 2010-ig a MÚLT: Neteducatio cégelődje pedagógiai szolgáltatás, tanácsadás tevékenység végzése

2010: a NAGY FORDULAT: A magyarországi piacon elsőként létrehoztuk a neteducatio.hu e-learning szolgáltató weblapot, kimondottan pedagógusok számára. A fogadtatástól félve ugyan, de meglepetésünkre a 40-60 éves korosztály nagy kedvencévé vált.

2011-2012: A NAGY FEJLESZTÉSEK ÉVE: Sok-sok száz munkaóra eredményeképp számos távoktatásos továbbképzést fejlesztettünk, és az IPR területén egyre több pedagógussal működtünk együtt.

2013: AZ AKKREDITÁLT KÉPZÉSEK ÉVE: Elkészültek az első teljesen távoktatásos továbbképzéseink a pedagógusok nagy örömére. Több száz pedagógus élt az e-learning előnyeivel.

2014: A KÍNÁLATBŐVÜLÉS ÉVE: E-learningben az elsők vagyunk, azonban számunkra még mindig érték a könyv: így születtek meg a szakmai kiadványaink, melyek célja, hogy kész receptekkel kínáljuk meg a pedagógusokat. Továbbá megszülettek a portfólió készítését segítő felkészítő anyagaink, amelyek a pedagógusok körében nagy sikert arattak. Megnyertük a Neteducatio első GRUNDTVIG nemzetközi projektjét.

2015: Piacvezető e-larning szolgáltató céggé váltunk a pedagógusképzésben, kiadványaink a gyakorlati jellegükből adódóan nagy sikert érnek el. Egyre több pedagógus ismeri a neteducatio.hu weblapot, és a harmaduk már rendelt tőlünk valamilyen továbbképzés, kiadványt, online terméket. Facebook oldalunk túllépte a 20.000 rajongót.

2017: A Neteducatio szakkönyvei nagy szakmai elismerést tudhatnak magukévá, több kiadványunk a felsőoktatásban kötelező irodalommá vált. Facebook oldalunkat közel 40.000-ren kedvelik.

2019: Modern Pedagógus konferenciánk, Pedagógus Oscar-díjunk 2019-re nagy elismerésre és érdeklődésre tett szert.

Fejlesztő csapatunk olyan elhivatott szakemberekből áll, akik maguk is megtapasztalták a pedagógus élet szépségeit és buktatóit, tudásukat, tapasztalataikat nem íróasztal mögött gyűjtötték. A neteducatio.hu csapata egy igazi alkotó közösség, ahol kiváló szakmai előéletű és felkészültségű, motivált munkatársak tevékenykednek. Alapvető célunk a pedagógus szakma módszertani megújulásának segítése, mely során kellő igyekezettel törekszünk az innovatív hozzáállást szem előtt tartani.

          Pap Sára- tulajdonos

Jakus Anita – Marketing vezető, kiadványszerkesztő – Online kommunikációs szakember

_MG_5693 (2)

Ílörning, webkettő, fészbúúk?! Érezte már Ön is úgy, hogy nincs pontosan tisztában az alábbi fogalmak jelentésével? Netalán úgy érzi ezek használata távol áll Öntől? Nos, munkámmal azon fáradozom, hogy a pedagógusok minél szélesebb köre megismerje ezeket a fogalmakat és megtapasztalja  a web alapú  oktatási forma előnyeit, egyszerűségét. Nagyszerű és remek dolognak tartom az internetet és hiszek abban, amit egyszer valahol olvastam: hogy az internet már régen nem a gépek, hanem az EMBEREK hálózata. Ha jól csináljuk a munkánkat, akkor az internet, a számítógép ugyanolyan természetes része lesz a tanulásnak, és a tanításnak, mint egykoron a tábla vagy a kréta.

A neteducatio.hu csapatában elsődleges feladataim: a tananyagokkal, könyvekkel, kiadványokkal kapcsolatos tervezési munkák, kommunikációs anyagok elkészítése és kivitelezése. Hiszek az egyszerű, érthető koncepciókban. Ezen kívül feladatom még, a tevékenységünkhöz kapcsolódó akciók, kampányok megtervezése és lebonyolítása, webes megjelenések, közösségi oldal koordinálása.

 

 

      Bitter Noémi – Projektmunkatárs –  Magyar nyelv és irodalom szakos tanár, gyakorlati képzési koordinátor, szerkesztő

Az oktatás csaknem valamennyi színterének munkájában részt vettem már: tanítottam kisgyermeknevelőket gyermekirodalomra, óvodapedagógus hallgatókkal járok óvodai gyakorlatra, középiskolásokat készítettem fel érettségire és pedagógiai témájú könyveket szerkesztek.  Így a saját bőrömön is megtapasztaltam, mekkora szükség van a pedagógiai elméletek és a mai pedagógiai gyakorlatok megismerésére, fejlesztésére. Meggyőződésem, hogy a gyerekek képességeinek fejlesztése mellett a személyiségük formálásában is támogatást kell nyújtanunk az óvodától a középiskoláig, az ezeket elősegítő gyakorlati megvalósulások lelkes támogatója vagyok. Saját területemen, a gyermekirodalomban, szeretném megmutatni a pedagógus kollégáknak, hogy a mesék hogyan támogatják a gyerekeket a megküzdési stratégiáik kialakításában, sőt az egész személyiségük formálódásában. A Neteducatio kiadványai és szakmai programjai éppen ezt az elméleti és gyakorlati pedagógiai célkitűzést valósítják meg, így nagy örömmel veszek részt a csapat munkájában.

Kucsera Orsolya– Oktatásszervező – történelem szakos tanár

15 éve végeztem történelem szakos tanárként, azóta álltam a pedagógus helyén a gyerekek között és tanulmányi előadóként az adminisztráció rengetegében. Tudom milyen leterhelt egy tanár a tantermen kívül, és milyen a flow, az áramlatélmény a tanteremben. Itt a Neteducationál lehetőséget kaptam arra, hogy segítsem a pedagógusokat fejlődni, megújulni, hogy tanítványaik optimista, bátor, kezdeményező gyerekekként nyithassanak a világra.

A kurzusokban szervezőként veszek részt, hogy a pedagógusok gördülékenyen végezhessék el az őket érdeklő képzéseket. Nagyon jó látni és tudni, hogy egy-egy sikeresen elvégzett tanfolyam után a résztvevők új érzésekkel és tudással gyarapodnak, ezzel is segítve azt a célt, hogy a tanítás-tanulás gyereknek és tanárnak egyaránt valóban flow élmény legyen.

 

    Ignácz Anita – oktatásszervező, rendezvényszervező – és marketing végzettség, korrektor

 
Egész életemben emberekkel foglalkoztam. Megpróbáltam megoldani, ha nehézségekbe ütköztek, segítettem őket. Most már több, mint két évtized tapasztalatával segíthetem a pedagógusokat, hogy gördülékenyen és könnyedén végezhessék képzéseinket. 
Jó hallani, hogy egy-egy elvégzett képzés után, már magabiztosabban nyúlnak a következőhöz és nagy örömmel végzik el azt is.
 
A könyvek iránti szeretetem is jó helyre vezetett.
Lehetőségem van az oktatásszervezés mellett a kiadványok szöveggondozásában is részt venni.
 
Ezen kívül egyre több rendezvényünk van, melyeknél az előkészítési munkálatokban is részt vállalhatok.

 

Bálint Katalin – Szakértő, Konzulens – Pedagógus

Pedagógus családba születtem, ebből adódóan kamaszként eldöntöttem, hogy nekem soha nem lesz közöm a tanításhoz. Ember tervez… az élet pedig egyre közelebb sodort a pedagógiához. A Károli Gáspár Református Egyetem történelem – magyar tanári szakán szereztem a végzettségemet. Az itteni tanulmányaim, gyakorlataim során erősödött meg bennem az elhatározás, hogy pedagógiával, tanítással kell foglalkoznom. A pedagógia kihívásai, útkeresései inspirálnak, folyamatos kutatásra-, tanulásra-, fejlődésre ösztönöznek. Úgy gondolom, hogy a pedagógusok munkájának támogatásával, közvetve ugyan, de a diákokért is dolgozom. Tapasztalatból tudom, hogy nincs annál felemelőbb, amikor a tanár eredményesnek érezheti a munkáját és ezt a diákokkal való kapcsolata, diákjainak eredményei is alátámasztják. Munkámmal ezekhez a sikerekhez szeretnék hozzájárulni.