Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Modern Pedagógus Konferencia

Főtámogatónk: https://planall.hu/


Támogatók:

https://www.stabilo.com/hu/

https://www.davincikids.tv/hu/


 

ÉLMÉNY-TUDÁS

TRADÍCIÓ-ÚJSZERŰSÉG

INGYENES!

IV. Modern Pedagógus konferencia – exkluzív online kiadás – avagy ötletek és jógyakorlatok a kihívások évében… 
 
A 2020-as év minden idők legváratlanabb, legnagyobb kihívásokkal, bizonytalansággal teli éve, ahol mi pedagógusok, extra nyomást, új feladatokat, különleges küldetést kaptunk az élettől! 
Konferenciánk bepillantást enged arra, hogy milyen megoldások, alternatív utak, ötletek és jógyakorlatok valósultak meg az első hullám idején. Innovatív pedagógus előadóink, valós tapasztalataikat osztják meg velünk, és bemutatják, miként lehet a jelenléti és hibrid oktatásban is a 21. századi módszereket és eszközöket alkalmazni. 
 
Miért érdemes velünk tartani?
 
A digitális munkarend a  nehézségek ellenére számos lehetőséget is megnyitott az oktatásban. Innovatív szakértő előadóink az eszközök kavalkádján felülemelkedve bemutatják azt is, hogy a digitalizáció a mindennapokba beépülve, a  módszertani tudatosságot segítve a Z és Alfa generációk iskolai nevelésében-oktatásában.
 
 
Mindenkit szeretettel várunk a 2020-as év legmodernebb Online konferenciájára, amit támogatóink jóvoltából ingyenesen biztosítunk a regisztrált kollégáknak, továbbá részvétel esetén 5 kredit érvényesíthető.
 
Ezúton szeretnénk kifejezni mély köszönetünket a fantasztikus előadógárdának, akik tudásukat, tapasztalatukat Teams előadások keretében osztják meg velünk! 
 

Programunk a következő:
 
16 óra Köszöntő – program és időterv felvezetése
16.10 Fegyverneki Gergő: Digitális mentőcsomag karanténra és azon túlra
16.30 Éder Márta: Online óra kényelmesen
16.50 Barsy Anna: DigiFizika
 
17.10 Virtuális kávészünet
 
17.20 Tarné Éder Mariann: Hibrid oktatás az Újpesti Csokonaiban
17.40 Novák Károly: Távtanulás alsósokkal
18.00 Antaliné Miss Lilla: Digitális kalandok karantén idején
 
18.20-19.00 Hogyan lehet hatékonyan tanítani a korona árnyékában? Kerekasztal-beszélgetés a résztvevőkkel
 
Kérdések: 
 
1. Hogyan hatott a digitális munkarend a digitális eszközökkel támogatott oktatásra?
2. IKT-val a tanteremben vagy online lehet hatékonyabb a tanulás?
3. Mit csinálnátok másként, ha hasonló helyzet adódna újra?
 
Zárás: Tombolasorsolás
 
Kalandra fel, várunk mindenkit szeretettel október 15-én 16 órakor a IV. Modern Pedagógus Konferencia online kiadásával
 
#IVmodernpedagoguskonferencia #2020kihívásaipedagógusszemmel #neteducatioXplanall
 
Extra meglepetés: Az első 150 regisztrált résztvevő számára ajándék konferenciacsomag kerül kiküldésre, több mint 6000 Ft értékben (a rendezvényt követően, a lehívás függvényében)
#planall #stabilo #neteducatio #inglothungary #davincitv 

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXFSFwZRVZn5AeCtxS-10fNjeSnN3MfV3xgSff797zDVkX0Q/viewform

Címsor hozzáadása másolata 

 

Előadóinkról:

Fegyverneki Gergő

Fegyverneki Gergő tanár, módszertani tréner, a Debreceni Bűvösvölgy oktatója, több pedagógiai sikerkönyv szerzője  

Éder Márta

Éder Márta a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskolában tanítónő, oktatási szakértő, mesterpedagógus, Microsoft Innovatív Oktatószakértő. A digitális lehetőségeket igyekszik beépíteni a mindennapi pedagógiai gyakorlatába, s erre bátorítja kollégáit is. Jó gyakorlatait mindig örömmel osztja meg konferenciákon, rendezvényeken, workshop-ok alkalmával, s pedagógus továbbképzéseken. Elismerésül többször is  megkapta a Digitális Pedagógus Díj-at.  

Barsy Anna

Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, Egységes Módszertani
Intézmény, Budapest Matematika-fizika-számítástechnika szakos mestertanár, tehetséggondozási szakértő vagyok. 1990-ben végeztem a Debreceni Egyetemen. Korábban Nyíregyházán tanítottam,
majd Budapestre költöztem. Ötödik tanévemet kezdtem a Mozgásjavítóban, ahol mozgáskorlátozott diákokat tanítok. Számos konferencián adtam elő az IKT eszközök oktatásban való alkalmazásáról, a személyes tanulási tér kialakításának lehetőségeiről, a tanulás mobil eszközökkel való támogatásról. Mindezeket a napi pedagógiai gyakorlatomban is alkalmazom. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek az élményalapú tudás megszerzésére, a tudásépítésre. Diákjaimmal rendszeresen részt veszek diákműhelyeken, a Digitális Témaheteken, Kutatók éjszakáján, Fizika show-t, Science Day-t szervezek, Tudóskörön STEM problémákat oldunk meg. Fontosnak tartom, hogy a fizikát a mindennapok alkalmazásaival vigyem közelebb tanítványaimhoz.

Novák Károly

Tanító vagyok és nyelvtanár (német, angol), jelenleg másodikosok osztálytanítója és emellett az Innováció a nyelvtanításban című mesterprogramomat valósítom meg.  

(A Learningapps, a Sutori, és a Genially magyarországi meghonosítója, számos pedagógus csoport innovatív segítője – ezt már csak én teszem hozzá mert nagyon szerény ) 

Tarné Éder Mariann

Végzettségem szerint tanító, oktatás informatikus, könyvtár-informatikus, mentor tanár vagyok. Egy 12 évfolyamos gimnáziumban alsó tagozaton tanítok.   

Antaliné Miss Lilla

Magyar-történelem szakos tanár, módszertani tréner, az  IKT eszközökkel támogatott projektoktatás elkötelezett híve. A Válj digitális pedagógussá kiadvány szerzője.

 

A változtatást a szervező fenntartja, a helyek száma limitált, 500 fő.