Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Gyakori kérdések

Mi a Neteducatio kínálata?
A Neteducatio a pedagógusok számára nyomtatott szakkönyveket és akkreditált pedagógus továbbképzéseket, valamint online elérhető felkészítőket, segédanyagokat kínál.

Az óvodapedagógusok és kisgyermeknevelők számára is készítenek kiadványokat, továbbképzéseket?
Kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, tanár kollégák is megtalálják a számukra hasznos, kifejezetten az ő munkájukhoz igazodó termékeket, továbbképzéseket.

Mit is jelent az e-learning továbbképzés?
Az e-learning távoktatásos pedagógusképzéseket jelentenek. Otthonról, a számítógép előtt, saját időbeosztás szerint végezheti el a továbbképzéseket. A hozzáférés segítségével a tanulófelületünkön a továbbképzés egészéhez hozzáfér. Az akkreditált továbbképzések során néhány feladatot kell elkészítenie, és elküldenie a konzulens számára e-mailen keresztül. A konzulens értékeli a feladatát, és amennyiben mindegyik megfelelt, úgy a továbbképzést elvégzettnek tekintjük. Nem számolunk eltöltött időt, nem kell vizsgáznia, és eddig még minden résztvevőnk sikeresen zárta a képzéseket.

A tananyaghoz a http://elearning.neteducatio.hu/ honlapon lehet hozzáférni, mely címet, a hozzáférési adatokkal együtt, minden tanulónknak kiküldünk e-mailben.

E-learning előnyei:

  • Rugalmasság: testreszabott tanulási formát biztosít
  • Térbeli és időbeli függetlenség: ott és akkor használja, ahol Ön szeretné
  • Ár-érték arány kedvező: a képzés árában nincs beépített trénerdíj, terembérlet
  • Költséghatékony: a járulékos költségek pl. utazás, szállás, elmaradnak
  • Csak a saját tanulási igényeire kell fókuszálnia, nem kell mások haladási üteméhez igazodnia
  • Összeegyeztethetővé válnak a családi és munkahelyi kötelezettségek, tanulmányi feladatok
  • Interaktív jellegű tanulási forma: gyakorló feladatok, videók, tesztek, fórum
  • Egyszerű: alapvető számítógépes ismeretekkel elvégezhetőek a képzések

Mik azok az online termékek?
Online termékek menüpont alatt e-bookokat, online felkészítőket talál. Az online felkészítők a tanuló felületünkön hozzáférhetőek, és előnyük, hogy folyamatosan frissülnek, ezáltal Ön mindig a legújabb információkhoz juthat hozzá (ez pl. a portfólió írásánál, a tanfelügyeleti ellenőrzésnél különösen hasznos, hiszen mindig naprakész lehet)

A e-bookokat e-mailben küldjük meg a megrendelők számára.

Mikor tudom elkezdeni a továbbképzést, mikor kapom meg a hozzáférést az online termékhez?
Amennyiben a továbbképzés, online anyag díja megérkezett a számlánkra, a kifizetés teljesült, e-mailben megküldjük Önnek a hozzáférését. Általában 1-3 munkanapon belül.

Hogyan tudom átvenni a megrendelt szakkönyvet?
Rendelését GLS futár juttatja el az Ön által megadott szállítási címre, melynek várható időpontjáról e-mailben és SMS-ben kap értesítést. 

Sikeres vizsgát követően mikor kapok tanúsítványt/igazolást?
A sikeres teljesítését követő kb. 10 munkanapon belül a képzésben résztvevő által a jelentkezés során megadott e-mail-címre küldjük meg a tanúsítványt/igazolást. A képzésben résztvevők számától függően ez az intervallum változhat. A képzéshez hivatalos dokumentumokat is be kell nyújtani (felnőttképzési szerződés, diploma másolat), a tanúsítványt ezek beérkezése után állítjuk ki és küldjük el a megadott címre.

A képzési díj befizetéséről szóló információkat hol találok?
A képzési díj befizetésére vonatkozó információkat – képzés költsége, módja, számlaszám, befizetési határidő – a képzés visszaigazolására szolgáló részletes számla tartalmazza.

Meddig van nyitva számomra az ILIAS keretrendszer?
Az elektronikus tananyag hozzáférési időtartama a tanfolyam leírásban meghirdetett időintervallumon belül lehetséges (90 nap). Amennyiben az időkeret valamilyen okból nem elegendő az Ön számára, kérésére meghosszabbítjuk a hozzáférését, amíg az adott képzés akkreditációja él.

A tananyaggal kapcsolatos kérdéseimmel kapcsolatban kihez fordulhatok?
A tananyaggal kapcsolatban a konzulense minden segítséget megad az Ön számára. A konzulens elérhetőségét a továbbképzési tájékoztató tartalmazza.

Más kérdés, probléma esetén írjon ügyfélszolgálatunkra: info@neteducatio.hu

Mikor kapok számlát  a képzési díj befizetésére vonatkozóan?
 Az Elektronikus számlát a megrendeléssel egy időben, a számlázó rendszer automatikusan elkészíti a Regisztráció során megadott számlázási adatok feltüntetésével, és kiküldi a megadott e-mail címre.

Lehetőség van megosztott számlát kérni?
Igen, a továbbképzésre jelentkezéskor lehetősége van megosztani a továbbképzési díjat, két számlázási adatot is meg tud adni.

Lehetőség van-e részletfizetésre?
Igen, a továbbképzéseket részletfizetéssel is ki tudja egyenlíteni. Ez esetben az info@neteducatio.hu elérhetőségünkön tud érdeklődni, és a jelentkezését leadni.

Hová tudok utalni?

Számlaszámunk

K&H Bank 10409015-50526956-76751000