Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Zenés mindennapos mozgás óvodába

Írta: Neteducatio Dátum: 2018. november 22.

A Neteducatio-nál nagyon fontosnak tartjuk, hogy időről időre egy-egy jó gyakorlatot, kreatív ötletet megosszunk veletek, így ezúttal Német Tünde óvodapedagógus kolléga mozgás terveit olvashatjátok.

Tünde a Hőgyészi Somvirág Óvoda munkatársa, az alábbi mozgásvázlatokat az Egészséges életmódra nevelés az óvodában mindennapos mozgással – továbbképzés óvodapedagógusok részére című továbbképzésünk záró feladataként küldte be. Nagyon örülünk, hogy képzéseink ilyen kreatív és innovatív, a gyakorlatban jól használható munkák elkészítésére inspirálják az óvodapedagógusokat.

 

Fogadjátok szeretettel Tünde munkáját, mely IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ.

 

Ha kedvet kaptatok a képzés elvégzéséhez, ITT TALÁLTOK RÓLA BŐVEBB INFORMÁCIÓT!

 children-808664_960_720


ikonOlvasószoba

Őszi zöldségek – óvodai tevékenységtervezet

Ismét egy nagyszerű tevékenységtervezetet kaptunk a “Külső világ tevékeny megismerése, matematikai tapasztalatszerzés az óvodában– továbbképzés óvodapedagógusok számára” képzésünkre.

Tovább olvasom »

Festmények az óvodában – Interjú Szélinger Henivel

Szélinger Heni neve sokunknak már ismerősen cseng. Ő az a kreatív és lelkes óvodapedagógus, aki csoportjába már hónapok óta festményeket mutat be a gyerekeknek. Hamarosan megjelenik könyve a Netedu...

Tovább olvasom »

Mozgás és vizualitás az óvodában

Pedagógusként mindig keressük az új utakat, az inspirációt, igyekszünk másoktól ellesni egy-két trükköt, és fontos szerepe van a tudásmegosztásnak is az életünkben. Éppen ezért hasznosak a különböz...

Tovább olvasom »