Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Egészséges életmódra nevelés az óvodában mindennapos mozgással – továbbképzés óvodapedagógusok részére – 30 óra, 30 kredit

30 óra

Pedagógusként komoly szerepünk van a gyermekek egészséges életmódra nevelésében. Jó, ha a szemléletformálást már óvodában elkezdjük, és játékosan építjük be a hétköznapokba a mindennapos mozgást. Ehhez nyújt segítséget legújabb képzésünk letölthető dokumentumokkal, játékgyűjteménnyel, videókkal.

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Óvodapedagógus, Pedagógus
Idő/kredit: 30 óra 30 kredit
Azonosító: 575/205/2017
Bruttó ár:
24 900 Ft 7 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

 

Egyedülálló képzés! Frissítse fel módszertani tudását, ismerkedjen meg a legújabb gyakorlatokkal az egészségnevelés és az óvodai mindennapos mozgás terén!

 

Globális méretű problémává nőtte ki magát a mozgáshiány, a kóros elhízás, mely már az óvodás korosztály is fenyegeti, s mely számos betegség kiváltó oka lehet. E mellett törvény írja elő a mindennapos, játékos, rendszeres mozgást az óvodásoknak (is):

Részlet a jelenleg hatályos ONAP-ból:

„4. A spontán – a játékban, azon belül a szabad játékban – megjelenő mozgásos tevékenységeknek, az egészségfejlesztő testmozgásnak az óvodai nevelés minden napján, az egyéni szükségleteket és képességeket figyelembe véve, minden gyermek számára lehetőséget kell biztosítani. Törekedni kell a gyermekeket legjobban fejlesztő, kooperatív mozgásos játékok széleskörű alkalmazására, a szabad levegő kihasználására.” (A 363/2012. (XII. 17.) Korm. rendelet)

 

A legkisebb korosztályt főként érzelmei motiválják, ezért az óvoda megfelelő hely a mozgás megszerettetéséhez, a változatos mozgásformák biztonságos közegben való megismeréséhez, elsajátításához. Ehhez nyújt segítséget a továbbképzés. 

A résztvevő megismeri az egészséges életmóddal kapcsolatos tudásanyagot, elsajátítja annak gyermekekre vonatkozó elemeit, hogy miként valósíthatja meg azt a gyakorlatban, hogyan érzékenyíthet saját csoportjában az egészséges életmód, mozgás témában. Továbbá a képzés segítséget nyújt a változatos mozgástevékenységek tervezéséhez, szervezéséhez is.

 

A képzés része egy letölthető játékgyűjtemény, mely több, mint 110 mozgásos játékok tartalmaz!

 

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

Alapítási engedély szám: 575/205/2017

 

A továbbképzés tartalma: 

Bevezető
1. tanulási egység: Az egészség (10×45 perc)
2. tanulási egység: Mozgás az óvodában (10×45 perc)
3. tanulási egység: Az óvodai mozgás tervezése (10×45 perc)
A továbbképzés zárása

 

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 • Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

+ 5 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

 


24 900 Ft 7 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Játékos képességfejlesztés tervezése és megvalósítása az óvodában – továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 24 990 Ft 7 900 Ft Jelentkezem
30 óra

A gamification elmélete és gyakorlata kezdőknek – továbbképzés tanítók és tanárok számára (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 24 990 Ft 14 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az óvodában – továbbképzés óvodapedagógusok részére (30 óra – 30 kredit)

Részletek » 24 990 Ft 17 990 Ft Jelentkezem