Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Mozdulj!

Írta: Neteducatio Dátum: 2021. június 30.

A dalolásra hívó kártyák mellett megjelent legújabb játékos fejlesztőeszköz csomagunk a mozgástevékenységekhez.

Pedagógusként, szülőként tapasztaljuk, hogy egyre több időt töltenek a gyermekek,a fiatalok a „kütyük” vonzásában. Ezért dolgoztuk ki ezt a fejlesztőcsomagot, mely színes képeivel nem csak mozgásra, de interakcióra és együttműködésre is sarkallhatja a gyermeket, sőt nagyobbakkal akár játékos kódolós feladatokhoz, algoritmizáláshoz is használhatjuk.

Mozdulj

 

Az alapcsomag tartalmazza az óvodában/iskolában leggyakrabban alkalmazott mozgásformákat, játékokat, illetve irányokat is, ezáltal a nagymozgások, a szem-kéz koordináció, az egyensúlyérzék, a térbeli tájékozódás mellett mintafeladatsorokkal is segítjük a tervezést.

A gyakorlati felhasználás tapasztalatairól és megvalósított foglalkozásokról pedig várjuk a beszámolókat a Neteducatio VIP csoportban. A legjobb ötleteket megosztóknak pedig publikációs lehetőséget is kínálunk.

Szóval készülj, tervezz és mozdulj velünk!

 


ikonOlvasószoba

Hasznos alkalmazások a mindennAP(P)okra – Töltsünk tiszta vizet a pohárba!

Hasznos alkalmazások a mindennAP(P)okra – Töltsünk tiszta vizet a pohárba! Szerző: Antaliné Miss Lilla

Tovább olvasom »

A Cinegés évek véget értek, isten veletek kis Cinegések

Kiskirálynapjaink 2021. Mint minden évben a „Kiskirályfák” cserépbe ültetésével kezdődtek a kiskirálynapjaink. Az idei év „védett fája” a berkenye, ezért a kiskirályainknak berkenye csemetéket kell...

Tovább olvasom »

A 2021/2022-es tanév rendje

A kedden késő este megjelent Magyar Közlönyben kihirdették az emberi erőforrások miniszterének rendeletét a 2021/2022. tanév rendjéről.

Tovább olvasom »