Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Hasznos alkalmazások a mindennAP(P)okra – Töltsünk tiszta vizet a pohárba!

Írta: Neteducatio Dátum: 2021. június 23.

Hasznos alkalmazások a mindennAP(P)okra – Töltsünk tiszta vizet a pohárba!

Szerző: Antaliné Miss Lilla

A nyári táborok kezdetével együtt beköszöntött a hőségriadó is. Rendkívül sokszor hangsúlyozzák a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás szükségességét, azonban egy egésznapos program során nehéz annyi folyadékot magunkkal cipelni, amennyi elegendő lenne.

Ezért is ajánljuk most a Közkutak appot, illetve a www.kozkutak.hu weboldalt, ahol Magyarország köz- és ivókútjai mellett olyan helyeket találhatunk, ahol a és a Refill projekt keretén belül ingyen tölthetünk vizet.

https://www.kozkutak.hu/?z=11&c=47.5360/19.1334&o=0

 

 

Ha már megtöltöttük, akkor pedig fontos, hogy meg is igyuk. Ha rendszeresen elfelejtkezünk róla, akkor ehhez is segítségül hívhatunk appokat, amelyek figyelmeztetnek a rendszeres ivásra.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilecreatures.drinkwater

 

Váljék egészségünkre!


ikonOlvasószoba

A Cinegés évek véget értek, isten veletek kis Cinegések

Kiskirálynapjaink 2021. Mint minden évben a „Kiskirályfák” cserépbe ültetésével kezdődtek a kiskirálynapjaink. Az idei év „védett fája” a berkenye, ezért a kiskirályainknak berkenye csemetéket kell...

Tovább olvasom »

A 2021/2022-es tanév rendje

A kedden késő este megjelent Magyar Közlönyben kihirdették az emberi erőforrások miniszterének rendeletét a 2021/2022. tanév rendjéről.

Tovább olvasom »

Tudatosan motiválni – Az értékelés motiváló ereje, avagy értékelés az érdemjegyeken túl

Az osztályozás a leggyakoribb formája annak, amivel visszajelzést kapnak a tanulók és szüleik a gyermek tanulmányainak aktuális állásáról. Ezek az érdemjegyek nagy hatással vannak az önértékelésre....

Tovább olvasom »