Hívogató dalos kártya – Tevékenységre motiváló képkártyák


dalos2

A dalos kártyák felhasználásának lehetősége végtelen. Segítségképpen számos tevékenységötletet, dalt, mesét, verset összegyűjtöttünk a kártyalapok hátoldalára, hogy azok minél egyszerűbben és gyorsabban bevethetőek legyenek a mindennapokban.

 

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

2 790 Ft

Részletes információ

 

Egy motiváló eszköz a bölcsődei, óvodai, iskolai énekes játékokhoz, mondókázáshoz, verseléshez, meséléshez!

 

A dalos kártyák talán kevéssé ismertek az óvodákban, bölcsődékben, iskolában, pedig számtalan felhasználási lehetőséggel kecsegtetnek. Egyik legkézenfekvőbb, ha az egyes dalok (mondókák) hívóképeként használjuk őket. A szervezett tevékenység vagy akár a szabad játék során is felvillantható az éppen aktuális projekt, téma köré csoportosított dalok kártyája, ezzel motiválva a gyerekeket az együtt éneklésre, mondókázásra.

Hívogató dalos kártya című kiadványunkban megtalálhatóak a gyermekek körében leginkább kedvelt témák: állatok, évszakok, sütés, játék, körtánc, hogy csak néhányat említsünk a 24 színes, motiváló képkártya közül. A felhasználás lehetősége végtelen, segítségként számos tevékenységötletet, dalt, mesét, verset összegyűjtöttünk a kártyalapok hátoldalára, hogy azok minél egyszerűbben és gyorsabban bevethetőek legyenek a mindennapokban. A dalokat Forrai Katalin: Ének az óvodában című szakkönyvéből válogattuk, azokat számukkal tüntettük fel, ezzel is megkönnyítve a felkészülést.

 

Ajánljuk bölcsődébe, óvodába, iskolába is!

 

 

A csomag tartalma:

 • 24 db színes, motiváló képkártya, hátulján tevékenységötletekkel és az ajánlott dalok/versek/mesék listájával
 • módszertani leírás: alapoktól az összetettebb játékokig

logo_png

 

 

 

 

Balatoni Katalin (az Így Tedd Rá! – program tulajdonosa) ajánlásával

 

 

 

 

 

Miért nem hiányozhat az Ön eszköztárából sem?

 • Mert a nevelési év minden hónapjára tartalmaz ötleteket.
 • Mert egy újfajta módszerrel motiválhatja a gyerekeket.
 • Mert dalok, mesék, versek, mondókák, kreatív ötletek is fel vannak a tüntetve a kártyák hátoldalán, így rengeteg időt spórol meg.
 • Mert a csomagot kibontva, akár azonnal használhatja a Hívogató dalos kártyákat!

 

A szerzőről:

Deák Virág óvodapedagógusként az innovatív, új módszerek híve, továbbá elengedhetetlennek tartja a családok bevonását az intézmény életébe. Az újdonságok mellett a hagyományok gondozását is fontosnak tartja, e kettőt ötvözi szakmai kiadványaiban és munkájában is. Gyermekkora óta foglalkozik mesék és novellák írásával, az Elza Hajnalvölgyben című meseregény az első, önálló története, ami 2017-ben jelent meg a Neteducatio Kft. gondozásában.

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  •  
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre fizetéssel: ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

 

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

 

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 


Bruttó:

2 790 Ft