Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Kreatív Sarok

Írta: Neteducatio Dátum: 2016. május 31.

Kreatív ötlettárunk legújabb részében azoknak a pedagógusoknak próbálunk segíteni, akik a csoportszobák berendezésében is a kreatív megoldások hívei. Képes ajánlókban költséghatékony, de annál látványosabb tippeket adunk, hogy minél egyszerűbben varázsolhassunk barátságos és vidám környezetet a gyerekeknek.

Melyik gyerkőc ne örülne egy külön kis saroknak, ahol kedvére alkothat? Színes párnákkal, székekkel pillanatok alatt otthonos kis kuckót teremthetünk, ahol élmény lesz a pihenés és a játék.

 

Nincs többé földön felejtett ceruza vagy magányos festékes ecsetek. Ezzel az egyszerű, de nagyszerű rendszerezéssel a gyerekeket is könnyedén rászoktathatjuk a foglalkozások utáni elpakolásra.

 

Sőt, a színek szerinti csoportosítás segítségével egyszerűbben megjegyezhetik minek, hol a helye, ráadásul a csoportszoba is kellemesebb hangulatú lesz, ha élénk színekkel töltjük meg.

 

Persze még jobb, ha a gyerekeket is bevonjuk a munkába és a tervezésbe. Készítsünk velük mókás tároló dobozokat, dekoráljuk ki a szekrényeket, székeket.

 

 

 

 


ikonOlvasószoba

Kreatív Sarok

A legújabb Kreatív Sarokban egy csokorba gyűjtöttük aktuális kedvenceinket a fejlesztőjátékok tárházából. Ajánljuk minden 21. századi pedagógusnak, a kreatív foglalkozások színesítéséhez!

Tovább olvasom »

Kreatív Sarok

A tavaszi kreatív ötletekből sosem elég! Ajánlónkban azoknak a pedagógusoknak segítünk, akik szeretnék egy kicsit színesebbé és rendhagyóbbá tenni a csoportfoglalkozásokat. Mint mindig, most is egy...

Tovább olvasom »