Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Kreatív Sarok

Írta: Neteducatio Dátum: 2016. április 21.

Minden iskola és óvoda legkedvesebb ünnepe, az anyák napja hamarosan újra elérkezik. Ennek alkalmából kicsik és nagyok által is megvalósítható, rendhagyó ötletgyűjteménnyel kedveskedünk, hogy a kreatív foglalkozások alkalmával mindenki elkészíthesse a neki legjobban tetsző meglepetést.

Egyszerű, de mégis kedves ajándék lehet a kézlenyomatok elkészítése, melynek számtalan módja létezik, a kivitelezésnél tényleg csak a kreativitás szabhat határt. Ha igazán maradandót szeretnénk alkotni, készítsük el ezeket só gyurmából, vagy bármilyen, a hobbiáruházakban beszerezhető anyagból. A gyerekek garantáltan élvezni fogják a játékos foglalkozást!

 

A fényképes üdvözlőlapok újragondolt változataként rengeteg tippet találunk az interneten, melyekhez kevés kézügyesség szükséges, ám a végeredmény annál látványosabb.

 

A kertészkedés vagy a különböző zöldprojektek alkalmával is lehetőség van Anyák napi ajándékokat készíteni. Ehhez nincs szükségünk másra, mint régi cserépre, színes festékekre, így a meglepetésnek szánt virágokat percek alatt kicsinosíthatjuk. Látványos megoldás, ha a virágtartót is saját kezűleg gyártjuk, melyet csakugyan számtalan módon díszíthetünk.

 

 

További tippekért tekintse meg Anyák napi tematikus e-bookunkat, melyben még több kreatív ötletet talál óvodai és általános iskolai tevékenységtervekre.

 


ikonOlvasószoba

Kreatív Sarok

A legújabb Kreatív Sarokban egy csokorba gyűjtöttük aktuális kedvenceinket a fejlesztőjátékok tárházából. Ajánljuk minden 21. századi pedagógusnak, a kreatív foglalkozások színesítéséhez!

Tovább olvasom »

Kreatív Sarok

A húsvét közeledtével számtalan lehetőség nyílik, hogy szabadjára engedjük fantáziánkat és a legkreatívabb kézműves ötletekkel köszöntsük a tavaszt. Ajánlónkban most is pár lépésből megvalósítható,...

Tovább olvasom »

Kötelező pedagógus minősítés

Pedagógusként sokszor és sokat hallhattunk már a minősítésről, annak menetéről, elemeiről és a résztvevőkről. De mit jelent az, hogy kötelező és kinek az? Cikkünkben ezekre a kérdésekre kap választ...

Tovább olvasom »