Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Kreatív ötletek gyűjteménye – újrahasznosítás

Írta: Neteducatio Dátum: 2018. július 11.

Környezetvédelem és fenntarthatóság a zöld óvoda gyakorlatában- továbbképzés óvodapedagógusok részére című továbbképzésünk egyre névszerűbb a pedagógusok körében. Mi ennek nagyon örülünk, hiszen a környezetünk védelme, óvása, egy jobb, élhetőbb, fenntartható világ közös érdekünk.

Résztvevőnk, Bucskuné Fegyveres Mária ehhez a képzéshez készítette el újrahasznosításon alapuló ötletgyűjteményét, amit szívesen megosztott velünk. Mária munkája nagyon igényes és kreatív, emellett számos olyan felhasznált irodalmat is felsorakoztat, amit mi is hasznosítani tudunk munkánk során.

Köszönjük neki!

auto-491548_1920

 

 

A gyűjtemény INNEN LETÖLTHETŐ.

 

 

 

 

Kreditre van szükséged? E-learning képzéseink széles választékából válogathatsz, folyamatosan bővülő kínálatunkból. KATTINTS

 

 


ikonOlvasószoba

Nyári bakancslista pedagógusoknak

Végre itt a nyári szünet, egy kicsit van időnk szusszanni! Ezt az időszakot érdemes pihenéssel, feltöltődéssel és egy kis nyereményjátékkal eltölteni!

Tovább olvasom »

Szabadtéri játékok III. rész – Vizeskedés

Sorozatunk következő részében vizes, szabadtéri játékokat ismerhetsz meg. A tevékenységek többsége csapatjátékra ajánlott, de természetesen egyénileg is örömet okoz a gyerekeknek.

Tovább olvasom »

Meselevelek alkalmazása az óvodai nevelésben – avagy Hópihe utazása a Föld körül

Egy lelkes óvodapedagógus kolléga, Szakra Bernadett beszámolóját olvashatjuk Hópihe utazásai a Föld körül című kiadványunkról. Reméljük, sok pedagógus követi őt, s egyre többen kezdik alkalmazni a ...

Tovább olvasom »