Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Amiért jó pedagógusnak lenni

Írta: Neteducatio Dátum: 2018. április 24.

A Neteducatio fáradhatatlanul keresi és támogatja azokat az innovatív, módszertani megújulásra képes pedagógusokat, akik a felnövekvő nemzedék neveléséből oroszlánrészt vállalnak. Az általunk szervezett rendezvények, szakmai napok célja, hogy elérjünk az ország minden pontjára, meghalljuk és hallassuk a tenni vágyó kollégák hangját, segítsük őket a pályájukon, hogy hivatásuk napról napra örömet, megelégedettséget okozzon felnőttnek és gyereknek egyaránt. Hiszen ezért csináljuk, ezért jó pedagógusnak lenni!

 

Szeretettel meghívunk hát Százhalombattára, ahol Nagykovácsi után ismét együtt lehetünk, megvitathatjuk a szakma nagy kérdéseit, megoszthatjuk egymással jó gyakorlatainkat, gondolatainkat.

 

Bár a rendezvény elsősorban óvodapedagógusoknak szól, szeretettel várjuk a bölcsődés vagy általános iskolai korosztállyal foglalkozó kollégákat is!

 

Miért érdemes velünk tartanod?

  • Izgalmas és érdekes plenáris előadásokat hallhatsz, melyek azonnal adaptálható információkat nyújtanának számodra.
  • Három, változatos témájú műhely közül választhatsz, melyeket egytől egyig kiváló, a gyakorlatban jártas, óvodásokkal foglalkozó pedagógus vezet (Karczewicz Ágnes, Bavalics Laura, dr. Asztalos Kata).
  • A szünetben finom kávét, teát szürcsölhetsz, ebédre bográcsban fő a pörkölt.
  • A nap folyamán kedvezményesen vásárolhatsz a Neteducatio kiadványaiból.
  • Megjelenésedért 5 kreditről szóló tanúsítványt is kapsz.

 

Mindez most csak 2490 Ft-ért! JELENTKEZÉS ÉS INFORMÁCIÓ IDE KATTINTVA!

 

 

Ugye, hogy a Neteducatio-val jó pedagógusnak lenni?

 


ikonOlvasószoba

Segítő foglalkozások – projekt ötlet

A gyerekek körében igen népszerűek a különböző foglalkozások, sokan már egész kicsi korukban eldöntik, mik lesznek, ha nagyok lesznek. Ismereteiket és tapasztalataikat legjobban úgy bővíthetjük, ha...

Tovább olvasom »

Rendhagyó anyák napi ötletek

Lassan itt van az év egyik legszebb ünnepe, melyet minden kisgyermek nagyon vár. Náluk jobban csak az anyukák és nagymamák várják, hiszen ez a nap róluk szól.

Tovább olvasom »

Környezetvédelem, fenntarthatóság az óvodában

Tudtad? 2012-ben több mint 18 millió tonna hulladék jutott egy főre hazánkban.* Bár a tendencia évről évre javulást mutat, nem szabad hátradőlnünk!

Tovább olvasom »