Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Van egy óvoda…

Írta: Neteducatio Dátum: 2017. február 06.

Van egy óvoda (hamarosan kiderül, hogy hol), amely fás, ligetes környezetben helyezkedik el. Ez az óvoda egy természetvédelmi területen található, így az egészséges, szép környezet, gazdag lehetőséget teremt a gyermekek számára az örömteli, sokszínű játékhoz, a természeti jelenségek megismeréséhez, a természet védelmére neveléshez, a természetszeretet megalapozásához.

Ez az óvoda, nem is olyan régen, 8 csoportra bővült, így már 202 gyermek érkezik reggelente a csoportokba, és 34 felnőtt igyekszik a gyerekek napjait szebbé varázsolni.

 

Igen! DebrIMG_20170131_130727ecenben van egy óvoda, amely a Klinika területén helyezkedik el, ez a Debreceni Egyetem Óvodája, itt várták és fogadták kedvesen a pedagógusok a Neteducatio munkatársát. Az óvoda nemcsak kívülről, de belülről is nagyon barátságos, a folyosókon a gyermekek és a felnőttek kreatív alkotásai kísérték kolléganőnket, amíg közösen le nem ültek a nevelőszobában.

A tágas, világos helyiségben az óvodapedagógusok megismerhették és átlapozhatták az óvodai szakkönyveinket, ismerkedhettek az online tanfolyamainkkal. Barátságos hangulatban, érdeklődve olvasták a kiadványainkat, közben egy-egy kérdés elhangzott a könyvekkel, online tanfolyamainkkal kapcsolatban. 

Nagy Angéla óvodavezető megtisztelő véleménye a kiadványainkról:

IMG_20170131_130720“Az óvodapedagógusaink tele vannak kreatív gondolatokkal, képesek a megújulásra, fogékonyak a szakmai újdonságokra. Néha azonban előfordulhat, hogy nem jön elő azonnal egy ötlet. Ebben nyújthatnak segítséget a Neteducatio kiadványai, hiszen tematikusak, átláthatóak és gyakorlatiasak. Az Óvodapedagógusok Nagykönyve annyira szakmai, szakkifejezésekkel fűszerezett, hogy azt gondolom, a portfólió megírásánál a kolléganőim számára is segítséget fog nyújtani.”

Köszönjük szépen a Neteducatio munkatársai nevében!

 

Legújabb óvodai kiadványunkat megvásárolhatják itt: http://neteducatio.hu/uzlet/notinne-csikos-marianna-polyecsko-dora-ovodai-jatekkalendarium/


ikonOlvasószoba

Bábjátékok kincsestára

Miért jó bábozni? Ha röviden szeretném megválaszolni a kérdést: Mert a gyerekek szeretik nézni, ahogyan a bábok életre kelnek, ahogyan a mese a szemük előtt játszódik és egy különös, varázslatos vi...

Tovább olvasom »

Korcsolyázzunk!

Kinézek az ablakon és még mindig havas a táj. Emlékeim szerint az utóbbi években ennyire tartósan megmaradó havas utak nem igazán voltak. Persze a tévedés jogát fenntartom, hiszen ki emlékszik már ...

Tovább olvasom »

Farsangolás – A világ legegyszerűbben elkészíthető bohóca

Na jó, a fenti cím kicsit túlzás, de hogy pofonegyszerű lesz elkészíteni hajtogatással a bohóc fejét, az a videóban is látható lesz.

Tovább olvasom »