Láng-Csóka Éva: Minden napra egy ötlet


bölcsis3

 Itt a folytatás! Elkészült a harmadik, kifejezetten kisgyermeknevelőknek készült szakkönyv!

A kisgyermeknevelők kalendáriuma és a Jeles napok a bölcsődében című kiadvány után itt a folytatás a tapasztalt kisgyermeknevelő, Csóka Évi tollából. Minden napra egy ötlet  – kisgyermeknevelőknek

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

4 990 Ft

Részletes információ

 Itt a folytatás! Elkészült a harmadik, kifejezetten kisgyermeknevelőknek készült szakkönyv!

A kisgyermeknevelők kalendáriuma és a Jeles napok a bölcsődében című kiadvány után itt a folytatás a tapasztalt kisgyermeknevelő, Csóka Évi tollából. Minden napra egy ötlet  – kisgyermeknevelőknek

Részletes információ a szerző szavaival:

A bölcsődébe járó gyermekek, a kisgyermeknevelők által, megismerkednek az anyanyelvi, az ének-zenei, a mozgás, a vizuális és a környezeti nevelés tevékenységkezdeményezés segítségével, az őket körülvevő világgal. Napjainkban számos környezeti változás történik, amit nemcsak hazánktól távol, a médiában látunk-hallunk, hanem saját bőrünkön tapasztalunk.

Ez sarkallt arra, hogy ismét tollat ragadjak és megírjam ezt a  kiadványt, mert a környezet- és természetvédelemre gyermekkorom óta szívügyemként tekintek, mint ahogy a bölcsődés korosztályú gyermekekre is. 
Ahogyan Kodály Zoltán is vélekedett a zenei nevelésről, amit a születés előtt kilenc hónappal kell elkezdeni, úgy, ez a gondolat, a környezeti nevelésre is igaz lehet. Kisgyermeknevelőként a ránk bízott gyermekeknek mi magunk vagyunk a minta. A napjuk aktív részét velünk töltik, így nekünk nagy szerepünk van abban, hogy a felnövekvő generációnak megmutassuk, megtanítsuk azt, hogyan óvjuk a környezetünket.
E gyakorlati könyv segítségével az év minden napjára talál a kedves kisgyermeknevelő hasznos ötleteket, amelyekkel színesítheti, kibővítheti a környezeti nevelés tevékenységkezdeményezését, korosztályra bontva. 
Bízom benne, hogy a kedves Olvasó számára hasznos lesz a kiadvány és örömteli pillanatokat él át a gyermekekkel, a szüleikkel, és a kollégáival egyaránt!

Láng-Csóka Éva

A szerzőről:

Kisgyermeknevelőként fontosnak tartom a gyermekek érzelmi nevelését már a születésüktől kezdve. Egy szeretetteljes, stabil bölcsődei élet kialakításán dolgozom kollégáimmal együtt, ahol egymás elfogadása és a közös élmények öröme kiemelt fontosságú. A gyermek csillogó szemei, mosolygós arca, amit a játék, a mesélés, éneklés során látok és hallok, megerősít abban, hogy a legszebb hivatást választottam. (Csóka Éva)

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert a nevelési év fontos napjaira tartalmaz ötleteket.
 • Mert a jeles napok szinte mindegyikére talál akár azonnal megvalósítható ötleteket.
 • Mert minden évszakhoz talál játékokat korosztályos bontásban, így rengeteg időt spórol meg.
 • 224 oldal

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1600 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

4 990 Ft