Jeles napok a bölcsődében


jeles napok

 Itt a folytatás! Elkészült a második, kifejezetten kisgyermeknevelőknek készült szakkönyv! A kisgyermeknevelők tevékenységkalendáriuma után itt a folytatás a tapasztalt kisgyermeknevelő, Csóka Évi tollából. Korosztályra szabott ötletek jeles- és ünnepnapokra – kisgyermeknevelők számára   Részletes információ a szerző szavaival: A bölcsődéskorú gyermekek körében számos jeles napról megemlékezünk – a gyermekek születés- és névnapja mellett. Így egy csokorba […]

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

4 990 Ft

Részletes információ

 Itt a folytatás! Elkészült a második, kifejezetten kisgyermeknevelőknek készült szakkönyv!

A kisgyermeknevelők tevékenységkalendáriuma után itt a folytatás a tapasztalt kisgyermeknevelő, Csóka Évi tollából. Korosztályra szabott ötletek jeles- és ünnepnapokra – kisgyermeknevelők számára

 

Részletes információ a szerző szavaival:

A bölcsődéskorú gyermekek körében számos jeles napról megemlékezünk – a gyermekek születés- és névnapja mellett. Így egy csokorba szedtem a hagyományos magyar ünnepeket és más emlékezetes napokat, néhány ötlettel kiegészítve. A jeles napokhoz azokat a bölcsődei tevékenység-kezdeményezéseket kapcsoltam, amelyeket a leginkább odaillőnek találtam. Az anyanyelvi neveléshez és az ének-zenei neveléshez mondókákkal, versekkel, dalokkal gazdagítottam írásomat. Az irodalmi anyag mellé internetes eléréseket (linkeket) illesztettem, hogy könnyen megtalálhatók legyenek a mondókák és a versek.

Ezeket a kezdeményezéseket korosztályra bontva jelenítettem meg, ahol az ötletek hasonlók, de a megvalósítás módszerei változnak az egyes korcsoportoknál. A korcsoportos bontás után megtalálható a Tipp pont, amely a bölcsődében a szülőbevonáshoz ad ötleteket.

A jeles napokat igyekeztem úgy összeválogatni, hogy minden hónapban legyen egy olyan nap, amelynél a bölcsődei dolgozók (vagy ők is) kerülnek a reflektorfénybe (ezeknél a napoknál nem a gyermekeknek ajánlottam tevékenységeket, hanem a kollégákkal való kapcsolaterősítő ötletekre fókuszáltam).

Bízom benne, hogy a kedves olvasó számára hasznos lesz a kiadvány és örömteli pillanatokat él át a gyermekekkel, a szülőkkel és a kollégáival egyaránt!

A szerzőről:

Kisgyermeknevelőként fontosnak tartom a gyermekek érzelmi nevelését már a születésüktől kezdve. Egy szeretetteljes, stabil bölcsődei élet kialakításán dolgozom kollégáimmal együtt, ahol egymás elfogadása és a közös élmények öröme kiemelt fontosságú. A gyermek csillogó szemei, mosolygós arca, amit a játék, a mesélés, éneklés során látok és hallok, megerősít abban, hogy a legszebb hivatást választottam. (Csóka Éva)

Miért nem hiányozhat az Ön könyvespolcáról sem?

 • Mert a nevelési év fontos napjaira tartalmaz ötleteket.
 • Mert a jeles napok szinte mindegyikére talál akár azonnal megvalósítható ötleteket.
 • Mert minden évszakhoz talál játékokat korosztályos bontásban, így rengeteg időt spórol meg.

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

4 990 Ft