Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Szakmai feltöltődés exkluzív helyszínen!

Írta: Neteducatio Dátum: 2018. március 01.

2018-ban már második alkalommal kerül megrendezésre a Modern Pedagógus Konferencia. Idén is számos innovatív előadást tekinthetnek meg, modern módszerekkel ismerkedhetnek, és  szakértő előadóktól tanulhatnak a résztvevő pedagógusok.

konfi

 

A napot Balatoni József (történelemtanár, a Jocó bácsi világa blog tulajdonosa) rendhagyó köszöntője nyitja, majd Páll Viktória, Neteducatio ügyvezetője köszönti a vendégeket.

Ezt követően kerül sor plenáris előadásainkra, melynek keretein belül dr. Gyarmathy Éva és dr. Mérő László osztja meg velünk a modern pedagógiáról alkotott nézeteit. Az ebédszünet előtt vendégünk lesz Dr. Marianela Diaz Meyer, a németországi Schreibmotorik Intézet írásmotorikus képességekkel foglalkozó szakértője, aki a „Kézírás a digitális korban” címmel tart érdekes előadást.

Ebédszünetben a hajó sétakörre indul a Dunán, így a svédasztalon feltálalt ínyenc fogásokat csodálatos panoráma mellett élvezhetik a résztvevő pedagógusok. A szünetekben lehetőség lesz a Neteducatio standjánál megtekinteni és megvásárolni a kiadó könyveit, termékeit, illetve számos más, érdekes és izgalmas kiállítóval, programmal várjuk az érdeklődőket.

A délutánt két szekcióban (iskola és óvoda) tölthetjük el, mindkét helyszínen 6-6 előadó ismerteti modern elméleteit és módszereit a XXI. századi nevelés tükrében. Mindkét szekciónkban jelen lesz egy-egy kolléga, aki pályázati úton nyerte el a bemutatkozás lehetőségét.

Idén is átadásra kerül Pedagógus Oscar-díj, ezúttal Sebestyén Balázs, műsorvezető adja át a kitüntetést az óvodai, általános iskolai, középiskolai és szakmai díjazottaknak.

17662858_62947196064dbcdca1e9f45be2091ebc_wm

 

A napot tombolával, értékes nyeremények kisorsolásával zárjuk!

 

Időpont: 2018.04.18. szerda

Helyszín: Európa Hajó Budapest, Budai alsó rkp., 1013

 

Jelentkezés is információ ITT. 

 

 

Az év leginnovatívabb pedagógus eseménye a Neteducatio szervezésében!

Tartozz Te is közénk! Aki számít, velünk tart!

 

 


ikonOlvasószoba

Egy nap, csak óvodapedagógusoknak

Már második alakalommal szervezünk szakmai napot a Nagykovácsi Kispatak Óvodával közösen. A tavaly nagy népszerűségnek örvendő rendezvény idén március 24-én kerül megrendezésre, témája az óvoda-isk...

Tovább olvasom »

2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjei óvoda kategóriában

Ismerjétek meg a 2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjeit középiskola kategóriában. A neveknél a jelölő által írt ajánlás szerepel. Szavazni itt tudtok: ÓVODAI JELÖLTEK

Tovább olvasom »

2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjei általános iskola kategóriában

Ismerjétek meg a 2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjeit középiskola kategóriában. A neveknél a jelölő által írt ajánlás szerepel. Szavazni itt tudtok: ÁLTALÁNOS ISKOLAI JELÖLTEK

Tovább olvasom »