Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjei óvoda kategóriában

Írta: Neteducatio Dátum: 2018. február 19.

Ismerjétek meg a 2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjeit középiskola kategóriában. A neveknél a jelölő által írt ajánlás szerepel. Szavazni itt tudtok: ÓVODAI JELÖLTEK

 

Bacsi Bernadett

Korábban Betti kolléganőm volt. Már akkor is sok sikert ért el, de azóta ő a Fajszi Óvoda vezetője lett, ahol sikereit egyre csak halmozza. A környéken egyedüliként Montessori óvodát hozott létre Fajszon, illetve olyan lehetőségeket biztosít az óvodájába járó gyerekeknek, amiket sok városi óvodában nem tudnak megvalósítani. Számtalan programot, plusz lehetőséget szervez a gyerekeknek, melyek nem csak élményt, de remek fejlődési lehetőséget is biztosítanak az apróságoknak.

 

Csetke Judit

Lelkiismeretes óvónő, imádja a gyermekeket, szíve minden szeretetével a jóra, szép beszédre, mesemondásra neveli a kicsinyeket. Együttműködő, rugalmas az új óvodai módszerekkel, azokat sokoldalúan alkalmazza is hivatása során.

 

Csizmás Kriszta

Nagyon sokoldalú, kedves és nagyon ért a gyerekek nyelvén. A világon a legtündéribb, mosolygós és végtelenül türelmes.
25 éve van a pályán és a mai napig fejlődik, keresi-kutatja a mai gyerek érdeklődésének megfelelő foglalkozásokat. Mindenben benne van, nagyon sok programot szervez a szülőkkel is nagyon jó kapcsolatot ápol. Saját gyermekeiként szereti mind a 17 csemetét a csoportjában és mindent megtesz, hogy a lehető legjobb képességekkel induljanak az iskolába a gyerekek.
Így szeretném, ha ő kaphatná, a sok munkájának elismeréseként ezt a díjat, mert nagyon megérdemli!

 

Deésné Havasi Judit

Judit több mint harminc éve tevékenykedik az óvodapedagógusi pályán.
Sok-sok óvodás gyermek számíthatott a törődésére, nevelésére az elmúlt évtizedek alatt.
Részt vett pályázatok írásában, szakmai továbbképzésen.
Számos szakmai bemutató foglalkozást tartott csoportjában a gyermekekkel.
Óvodájában a referenciaintézményi és a bázisintézményi feladatokba aktívan bekapcsolódik, tagja egy munkaközösségnek.
Jó kapcsolatot ápol a szülőkkel és kollégáival.

 

Fehérné Mallinerich Beatrix

A legjobb pedagógus. A gyermek érdekei a legfontosabbak számára, kreatív, nagyon jó szervezõképessége van. 40 év tapasztalat.

 

Molnár Ferencné Hajni néni

Mindhárom gyermekem más és más egyéniség. A legidősebb csendes és kreatív. A hétköznapokban segítőkész, testvéreiről gondoskodó, környezetére igényes, önálló és kreatív alkotásokra képes tizenéves, akinek jósága emlékeztet Hajni néniére. Ő mindig boldogan vett részt olyan tevékenységekben, ahol ceruzát vagy ecsetet foghatott, és Hajni néni vezetésével valami egyedit alkothatott. Középső gyermekem magabiztosságát, bátorságát, versenyszellemét a Bea néni vezette Csipet csapat foglalkozások alapozták meg. Kitűnő bizonyítványa, az iskola versmondó versenyén elért második helyezése, a matematika versenyeken való rendszeres részvétele mellett a cselgáncs edzéseken és versenyeken való helytállása nem csupán adottságainak vagy jelenlegi pedagógusai áldozatos munkájának, de a Bea-Hajni páros harmonikus összhangjának, gyermekcentrikus, szakmailag rendkívül igényes, kitartó munkájának is köszönhető. És végül a legkisebbről: még hatesztendős sem volt 2017 szeptemberében, de iskolába került, ahol remekül megállja a helyét.  Feladattudata, figyelme, szociális kompetenciái lehetővé teszik számára, hogy nap mint nap sikerélményekkel gazdagon térhessen haza az iskolából. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy ez a kiváló óvodapedagógus vezetgette őt az elmúlt három esztendőben. Elmondhatatlanul hálás vagyok szülőként, hiszen mindig tudtam, hogy legalább annyira jól gondoskodnak róla és figyelnek oda rá az óvó nénik, mintha magam, az édesanyja lennék vele, hogy végtelen szeretetet, törődést kap az oviban, így nyugodtan mehettem dolgozni, és boldogan hallgathattam az élménybeszámolókat minden nap végén, tizenkét éven át.

 

Fekete Marianna

Gyakorlatvezető, mentor, vezetőhelyettes, tehetségműhely vezető óvodapedagógusként is dolgozott. 38.éve óvónő, szünet nélkül, ezalatt rengeteg gyermeket nevelt, fejlesztett, gondozott fáradhatatlanul. Rendkívül tehetséges festő is, csoportjában szinte minden az ő keze munkáját dicséri. Szakmai elhivatottságát az is mutatja, hogy minden kollégájának segít a portfólió, írásbeli munka minőségi megvalósításában. Ezért is szeretném, ha elismernék ennyi év után.

Hajcsik Anett

Anett rendelkezik azzal a számos pozitív tulajdonsággal, ami egy jó óvó néninek kell. Lelkiismeretes, közvetlen, segítőkész, ötletgazdag ugyanakkor határozott és következetes.

 

Illésné Szikora Éva

A gyermek, valamint a munkája iránti alázat jellemzi. Igaz nem olyan régen nyugdíjba vonult, de olyan sok szeretetet adott a felnövekvő generációnak!

 

Kecskeméti Károlyné

40 éves pályafutása alatt rengeteg gyermek megfordult a kezei alatt. Gyermek szeretete, mindenek feletti tapasztalata, hatalmas szíve lelke van.

 

Kolonics Istvánné Nagy Éva

Egyik önkormányzati városi óvodánkban tart jóga órákat amivel sokban javította a csoport különböző viselkedési problémáit. Jógáit és kézműves foglalkozásait hétvégén is rendszeresítette ahol bárkit szívesen lát. Sokat tesz a gyermekek fejlesztéséért.

 

Molnár Ferencné

Az életét jelenti az óvoda. Mindent megtesz a gyermekek fejlődéséért. Kézművességre tanítja őket. Imádják a gyerekek. 40 év szakmai tapasztalat.

 

Nagyháziné Duttkay Viktória

Viktória nagyszerű pedagógus. 2004-ben alapítványi óvodát nyitott Hejőkürtön. A dél-borsodi kistérségben egy integrált óvodai csoportot indított, melyet később egy szintén integrált keretek között működő bölcsődei csoporttal bővített. Nyitott minden megoldásra, mely a gyermekek érdekeit képviseli. Folyamatosan képezi magát és mindig azon van, hogy tudná segíteni az intézménybe járó gyermekek fejlődését. A szülők, a gyermekek és beosztottjai is bizalommal fordulhatnak felé. A mára már 2 intézmény irányítását végző vezetőnője, úgy gondolom, hogy joggal megérdemelné a szakmai elismerést.

 

Németh Éva

Kolléganőm logopédusként dolgozik egy speciális budapesti EGYMI óvodai tagozatán. Csoportos foglalkozásokat, egyéni fejlesztéseket tart. A motiváció felkeltése és megtartása érdekében fantasztikus játékos és hihetetlen módon fejlesztő feladatokat talál ki. Fáradhatatlanul készíti a szemléltető eszközöket. Gyönyörűen beszél, hatalmas tudással rendelkezik a beszédhibák, beszédfejlődés és azok zavarai területén. Önszorgalomból állandóan képezi magát. Nincs számára lehetetlen, minden kisgyermekből kihozza a fejleszthetősége csúcsát.

 

Orosházi Szandra

Orosházi Szandra 2016 óta a Hidasi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde óvodapedagógusa.
Kiemelkedő tehetség, komplexitása mellett mindig a precizitásra is törekszik. 2016. november hónapjában sikeres minősítő vizsgát tett. Ped. I fokozatba lépett. 2017-től a PTE-BTK óvodavezető szakmát tanulja, és eddig kiváló eredményeket ért el.

 

Sáreczky Judit

Sáreczky Judit nem kollégám (jómagam tanító vagyok), hanem gyermekeim óvó nénije volt annak idején.(Fót, Gondviselés Óvoda)
Hihetetlen gyermekszeretet jellemzi. Szakmailag mindig felkészült, lelkiismeretes munkája mindenki elé példaként állítható.
Katolikus hite őszinte, számunkra is utat mutató!
Nem találkoztam nála alkalmasabb emberrel, akire gyermekeimet feltétel nélkül bízhatom!
Már a kisebbik lányom is 4.osztályos,de mai napig tele szeretettel és örömmel emlékszik  az óvodára!
Remélem jelölésem célba talál!

 

Terényi Andrea

36 esztendő óvodapedagógusi, egykori közoktatási szakértői, életvezetési tanácsadói, mediátori tapasztalattal megalkotott saját módszer, és az ÚJ UTAKON A NEHEZEN KEZELHETŐ GYERMEKEKHEZ című könyv megírása. Egy különleges, és természetes módszer, amely lehetővé teszi a “nehezen kezelhető” gyermekekkel való sikeres bánásmódot a családban, és az intézményes nevelésben egyaránt.

 

Ticskáné Pöttendi Ibolya

Már több mint 30 éve van a pályán, nagyon sok kisgyermek nevelkedett fel mellette. Mindenki, aki a csoportjába járt, szeretettel emlékszik vissza az óvodás éveire. A természetes bája, hozzáállása a gyerekekhez, és a hivatástudata, mind- mind belülről fakad, s példaértékű lehet minden óvónő számára!

 

Több mint 30 éve neveli a gyerekeket. Akik a csoportjából kerülnek ki, mindannyian szeretettel emlékeznek óvodás éveikre vissza. A munkához és a gyerekekhez való hozzáállása, a belőle áradó nyugalom és derű, kedvesség példa lehet mindenki számára. Miatta választottam én is ezt a pályát, ő a példaképem!

 

Uitz Sándorné

40 éve dolgozik óvodapedagógusként, sok éve vezeti a Hétszínvirág óvodát Dorogon. Az utóbbi években szakértőként is segíti a pedagógus szakmát. A környékbeli óvodák vezetőit is évek óta segíti, utat mutat, tanácsot ad, felkészít a változásokra a havi vezetői értekezleteken. Facebook csoportot működtet, ahol szintén rengeteg embernek segít eligazodni a minősítés- tanfelügyelet- önértékelés útvesztőiben. Hétvége, este, neki nem számít, minden kérdésre válaszol, ahol tud, segít.

 

Ványi Erzsébet

Erzsébet (Böbe) olyan óvodapedagógus, akit minden gyermeknek kívánni lehet. Kollégaként, óvónőként, anyaként és immár nagymamaként is fantasztikusan aktív, innovatív, lelkes, szerető légkört biztosít mindenkinek maga mellett. Ő igazi Oscar várományos lehet!!!

 

Zágoni Lilla

Zágoni Lilla következetes, szakmailag felkészült, jól terhelhető, odaadó óvodapedagógus, akit körberajonganak a gyerekek és nem ok nélkül. Számtalan szórakoztató és ismeretterjesztő plusz foglalkozást szervez a gyerekeknek. Erején felül teljesít minden helyzetben, hivatástudata minden akadályon átsegíti. Azért jelölöm Őt, mert mind szakmailag, mind pedig emberileg nagyra becsülöm.

 

 


ikonOlvasószoba

2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjei általános iskola kategóriában

Ismerjétek meg a 2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjeit középiskola kategóriában. A neveknél a jelölő által írt ajánlás szerepel. Szavazni itt tudtok: ÁLTALÁNOS ISKOLAI JELÖLTEK

Tovább olvasom »

2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjei középiskola kategóriában

Ismerjétek meg a 2018-as Pedagógus Oscar-díj jelöltjeit középiskola kategóriában. A neveknél a jelölő által írt ajánlás szerepel. Szavazni itt tudtok: KÖZÉPISKOLAI JELÖLTEK

Tovább olvasom »