Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Már több mint 700-an kapcsolódtak be a pedagógusok coaching támogatására alapított programba

Írta: Neteducatio Dátum: 2023. június 14.

Fantasztikus eredményekkel büszkélkedhet a Coach és szupervizor összefogás a tanárokért projekt. A kezdeményezés népszerűsítésében örömmel vállalt szerepet  a Neteducatio szakmai csapata.

Négy hónappal ezelőtt, február elején indult el a Coach és szupervizor összefogás a tanárokért. A kezdeményezéshez az elsők között csatlakozott támogatóként a Neteducatio csapata, hogy minél több pedagógus értesülhessen a lehetőségről. Mára több mint 360 coach ajánlott fel önkéntes alapon 5 alkalomból álló, ingyenesen igénybe vehető folyamatot az érdeklődő tanárok számára több tízmillió forint értékben, és nagy örömünkre szolgál, hogy június közepére a programra jelentkező pedagógusok létszáma is elérte a 360 főt.

 

A résztvevők létszámának növekedésével párhuzamosan az összefogás iránti érdeklődés is fokozódott. A kezdeményezés nevében Kákonyi Anett és Draskóczi Katalin demo coaching workshop tartására kapott meghívást a United Way Magyarország “Pedagógus (nap) Újratöltve” szakmai napján, a Coach és szupervizor összefogás vezetői, Németh Barbara és Cservenyák Tamás pedig az év legnagyobb üzleti fesztiválján, a BusinessFest-en számolhattak be a program eddig elért eredményeiről.

 

Folyamatosan érkeznek a visszajelzések azoktól a pedagógusoktól, akik a végére értek az 5 alkalmas coaching vagy szuperviziós folyamatuknak. Az összefogás Facebook oldalán elolvashatók azoknak a pedagógusoknak a gondolatai, akik a közzétételhez hozzájárultak.

 

Mivel a coach és szupervizor kollégák közül többen is vállalnának újabb vagy második folyamatot, továbbra is szeretettel várjuk azoknak a pedagógusoknak a jelentkezését, akik szívesen igénybe vennék egy szakképzett segítő szakember támogatását az aktuális problémáik és céljaik átgondolásához, valamint a megoldáskereséshez. Jelentkezés itt: https://forms.gle/NjvU9coep8QQ4o9q8

A képek forrása: United Way Magyarország és BusinessFest (Hercegfalvi Zoltán)

 


ikonOlvasószoba

Mire jó nekünk, pedagógusoknak, a coaching?

Minek beszéljünk egy kívülállónak a problémákról? Ezt tesszük az értekezleteken, a tanáriban, az udvaron, a kávézásnál olyanokkal, akik ebben benne vannak, értik fél szavakból is.  Az eredményeket ...

Tovább olvasom »

Pedagógusként a kiégés jeleit tapasztalod? Most ingyenes segítség vár!

Pro-bono coaching és szupervizió támogató program pedagógusoknak.Most a Neteducatio is segít, hogy egymásra találjanak a segítséget kereső pedagógusok, és a legelkötelezettebb segítő szakemberek!

Tovább olvasom »

Egy új celebtanár született: A Pedagógus Oscar-díjas tanár sikerei

Immár két hónapja, hogy a Neteducatio idén is kiosztotta Pedagógus Oscar-díjait. Ez egy olyan hagyományteremtő kezdeményezés, melynek célja a pedagógus munka presztízsének emelése, az odaadó munka ...

Tovább olvasom »