Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Mit rejt az idei PlanAll Tanári tervező?

Írta: Neteducatio Dátum: 2021. július 05.

Még a mindennapjainkat az iskolai leltározás, teremrendezés és a táboroztatás tölti ki, mégis már fejben a jövő tanévet tervezzük. Ehhez kíván segítséget nyújtani a legújabb tervezőnk, ami több mint egy egyszerű tanári zsebkönyv.

A 4 gyönyörű dizájnban megjelent tervező a jól megszokott elemek- mint 12 osztály beírására elegendő hely, órarend, ülésrend, csengetési rend, fontos telefonszámok, jegyzetek- mellett tervezősablonokat, sőt a hosszúra nyúló értekezletek átvészeléséhez színezőket is tartalmaz.

Ettől lenne olyan különleges?

Nem is igazán lenne a mi termékünk, ha nem készültünk volna valami igazán pedagógusbarát tartalommal: Akik már tavaly is használták a tervezőt, megismerhették a NeteduAR alkalmazást, mellyel az elválasztó oldalak életre kelnek, és tapasztalhatták, hogy számos érdekes tartalmat rejtenek a hét tematikájára reflektáló QR-kódok. Ez idén sincs másképp, de további újdonsággal is jelentkezünk.

„Csak az ég ki, akiben ott a tűz.”

Mivel pontosan tudjuk, hogy a pedagógus a személyiségével dolgozik, és a 2020-2021-es tanév bizony erősen elhasználta a tanítók-tanárok belső erőforrásait, ezért egy olyan mini képzéssel készültünk, amely hónapról hónapra feltölti lelki raktárainkat, segít reflektálni önmagunkra, és a körülöttünk zajló nehézségeken igyekszik átlendíteni. Ez a Pedagógus LélekmentőÖv logóval ellátott QR-kódokkal érhető el.

 

Szóval nemcsak egy szemet gyönyörködtető, hasznos, és kompakt segítőtársat, hanem egy léleksimogató képzést is kaphatsz a Teacher Professional PlanAll megvásárlásával

 Te már beszerezted a tiéd?


ikonOlvasószoba

Tanári és óvodai tervező

Itt az új  tanári és óvodai tervező! A Professzionális tanári tervező egy prémium minőségű gumis tervező naptár pedagógusoknak.Tervezésénél a szakma speciális igényeit vettük figyelembe – a Lizzy C...

Tovább olvasom »

Mozdulj!

A dalolásra hívó kártyák mellett megjelent legújabb játékos fejlesztőeszköz csomagunk a mozgástevékenységekhez.

Tovább olvasom »

Hasznos alkalmazások a mindennAP(P)okra – Töltsünk tiszta vizet a pohárba!

Hasznos alkalmazások a mindennAP(P)okra – Töltsünk tiszta vizet a pohárba! Szerző: Antaliné Miss Lilla

Tovább olvasom »