Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Kreatív óvodai délután Debrecenben

Írta: Neteducatio Dátum: 2017. május 05.

A kreatív óvodai délutánunk a debreceni Sipos Utcai Óvodában vidám hangulatban kezdődött. A célunk az volt, hogy élményekben gazdag három órát töltsünk el közösen, ahol az előadások után együtt kreatívkodunk, beszélgetünk egymással.

A kreatív délutánt Páll Viktória, a Neteducatio Kft. ügyvezetője nyitotta meg, majd következtek az előadások. Az előadók témái között a saját készítésű képességfejlesztő játékok, játékba ágyazott óvodai fejlesztő tevékenységek és a lazító, csendesítő mesék szerepeltek.

1

A szünetben belelapozhattak az óvónők a szakkönyveinkbe, ezalatt az idő alatt az előadóterem átalakult kreatív alkotóműhellyé. Öt kreatív sarokban képességfejlesztő játékok készültek, illetve közös gondolkodásként a „Milyen a jó óvoda?” projektje is elkészült.

Az alkotások készítése közben a pedagógusok ismerkedtek és megosztották a tapasztalataikat egymással. Az idő szinte észrevétlenül telt el, közben egy-egy pozitív gondolat is a papírra vésődött. Több óvodapedagógus érdeklődött, hogy az ő óvodájukban lehetne-e hasonló délutánt szervezni, mi örömmel igent mondtunk a kedves meghívásra. (Ha Ön is szeretne az óvodájában hasonló szakmai kreatív délutánt, felveheti velünk a kapcsolatot: ovoneni@neteducatio.hu  vagy az info@neteducatio.hu e-mail címen).

20170426_143829

A pozitív gondolat végül a színes lufikra került, melyeket a kreatív délután végén, az óvoda udvarán, közösen elengedtünk.

20170426_152348

Szeretnénk köszönetet mondani a Sipos Utcai Óvoda vezetőjének, helyettesének és dolgozóinak, hogy a helyszínt és az előadásokhoz szükséges eszközöket biztosították a számunkra, valamint a segítőkészséget és kedvességet, amellyel fogadtak bennünket.

 

Nótinné Csikós Marianna

A Neteducatio termékeivel igyekszik újfajta szemléletet becsempészni az óvodapedagógusok hétköznapjaiba. Válogasson szakkönyveink közül kedve szerint: https://neteducatio.hu/termekkategoria/szakkonyvek


ikonOlvasószoba

Az óvodai tevékenység egyik legfontosabb mozgatórugója: az inspiráció

Mi a megújulás titka? Mi az, ami minden nap motivál minket arra, hogy újból kikeljünk ágyunkból és nekivágjunk a világnak? Mi késztet arra, hogy újabb és újabb tervekkel, ötletekkel álljunk nebulói...

Tovább olvasom »

Neteducatio kreatív óvodai délutánja – képességfejlesztő játékok a gyakorlatban – Debrecen

Hallgass érdekes előadásokat, alkossunk közösen, ismerd meg az óvodapedagógusok legfontosabb kiadványait! Egy kreatív műhelyre várunk! Minden résztvevő számára INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Tovább olvasom »