Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Bakonyi Anna és Karczewicz Ágnes: Az óvodapedagógusok NAGYKÖNYVE

Írta: Neteducatio Dátum: 2016. augusztus 30.

Modern Pedagógus sorozatunk legújabb tagja az óvodapedagógia esszenciája. Tartalmazza azokat az elveket és módszereket, melyekre minden pedagógusnak szüksége van ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, sikeres óvodapedagógussá váljon. A könyv folyamatos megújulásra hívja az olvasót, építve a modern pedagógia alapvető, nevelési elveire, úgy, mint az inklúzió, egyéni bánásmód, differenciálás.

nagykonyvAz óvodapedagógia korszerű elvei és gyakorlatai mellett, az óvodai nevelés elmúlt több, mint 40 évének értékeit foglalja össze. A szakkönyv röviden, mégis alapos részletességgel írja le a pedagógiai örökséget, mely hatással van a jelen kor óvodapedagógiai tudására. A kiadvány a mindennapok pedagógiai kihívásaira mutat megoldási javaslatokat. A gyermeket helyezi előtérbe, bemutatva Z és az alfa generáció jellemző tulajdonságait, helyet adva az IKT eszközök óvodai bevezetésének.

A könyv két pillére, az elmélet, és a gyakorlat fejezetenként egymásra épül. Minden fejezetben az elméleti tudás és ismeretek mellett gyakorlati tapasztalatokat, bevált módszereket is bemutat a könyv. A gyermekek megismerésétől az óvodai élet szervezéséig, a szülővel való kommunikációtól az inkluzív nevelés elvein át a pedagógusok együttműködéséig olvashatunk módszereket, jó gyakorlatokat.

Önnek ajánljuk a könyvet, ha:

  • új lendületet szeretne bevinni mindennapi munkájába,
  • pályakezdőként úgy érzi, nehéz megtalálni az irányt, rendszerezni az új feladatokat,
  • megerősítésre, új ötletekre van szüksége,
  • hatékonyabb együttműködést szeretne a gyermekek szüleivel, családjával,
  • egy könyvben szeretné olvasni az óvodapedagógia esszenciáját.

A szerzők, Bakonyi Anna és Karczewicz Ágnes több évtizedes óvodapedagógiai tapasztalata a garancia arra, hogy egy gyakorlatban valóban használható, hiteles kiadvány kerülhet az Ön polcára is.

A kiadvány megrendelhető a Neteducatio Kft. honlapján: http://neteducatio.hu/uzlet/az-ovodapedagogusok-nagykonyve/


ikonOlvasószoba

Mesélj velünk!

Sok óvodapedagógus kedvence – a Mesepárnás mesecsoda – egy újabb lelkes óvodapedagógust varázsolt el!

Tovább olvasom »

Témahetek a tanév rendjében

A 2016 júniusában megjelent tanév rendje rendelet szerint az új tanévben – ahogy az előzőben is – választhatóak lesznek különböző tematikájú projekthetek, előre meghatározott időpontokban. A kijelö...

Tovább olvasom »