Magyaros tanítók csomagja


ír

Csomagban olcsóbb! Kedvenc kiadványainkból válogattunk magyaros tanítók számára.

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

12 860 Ft 11 370 Ft

Részletes információ

 

Kedves magyaros tanítók!

 

Az Önök számára készült el ez a kedvezményes csomag, csupa olyan kiadvánnyal, mely megkönnyíti a felkészülést az órákra, friss ötleteket, játékokat, módszereket tartalmaz. Reméljük elnyeri a tetszésüket és Önök is erősíteni fogják a modern pedagógusok táborát.

 

Deák Virág: Elza Hajnalvölgybenelza_borito_final

Az óvodásokkal és az alsó tagozatos kisiskolásokkal a közös olvasás és feldolgozás célja a hagyományaink megismerése és ápolása, valamint az érzelmi nevelés,  a mese karakterei morális iránytűként szolgálhatnak a gyermekek érzelmi nevelésében, Hajnalvölgy csodái pedig közelebb hozzák a vidéken még élénken élő hagyományokat. A meseolvasás és a történet érzelemre fókuszált feldolgozása remek eszköz a gyermekekkel való kapcsolatfelvételre, érzelmeik kifejezésére és egy szeretettel teli környezet megteremtésére. Részletes információ ITT.

 

 

FINAL_borito_vegeles_neteducatio_fegyverneki

Fegyverneki Gergő – Aknai Dóra Orsolya: A mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak

A mobiltanulás ábécéje kivétel nélkül minden pedagógushoz szól, függetlenül az infokommunikációs technológiákkal való viszonyától. Praktikus és olvasmányos bevezetője után – melyből kiderül, hogyan és mire használhatja az okoseszközöket – ABC rendben mutatja be a tanórán használható mobilalkalmazásokat természettudományos, humán és művészeti területekre egyaránt, melyek közt hatékonyan és gyorsan válogathatsz bármilyen kedvedre és tanórádra való applikációt. A QR-kódok segítségével pedig még keresnie sem kell, készüléke QR-kód olvasója azonnal az adott alkalmazáshoz irányítja. Kiadványunk borítója és számos bemutatott applikációja pedig szó szerint életre kel a Netedu AR kiterjesztett valóság alkalmazás segítségével. A könyvben megismertetett eszközöket alkalmazva hatékonyan és könnyedén tudja modernizálni tanóráit. Gyakorlati ötletek, tapasztalatok segítik abban, hogyan használja a felületeket, milyen feladatokat, tananyagot állítson össze a sikeres és eredményes munka érdekében. (Bővebb információ)

 

 

szabada játék

 

 

Pándiné Csajági Mária: Szabad a játék–Legyen élmény a tanulás játékos módszerekkel!

Mindnyájan, akik gyerekekkel foglalkozunk, tapasztaljuk, hogy a XXI. század gyermekének újfajta, komplexebb tanulást segítő módszerekre van szüksége. E kiadvány megvásárlásával egy olyan eszközt kap a kezébe, melynek segítségével a játék, az élmény tanórái, mindennapjai részévé válhat. Átlátható struktúrájának köszönhetően minden, a választott játékkal kapcsolatos jellemzőt könnyedén megtalálhat, így lerövidülhet a tanórákra való felkészülési ideje. Feladatai használhatók tanórára való ráhangolódásra, jelentésteremtésre és reflektálásra egyaránt. Számonkéréshez, tananyag- feldolgozáshoz, 5 perces vagy egész órát felölelő játékokhoz is ötletet nyerhet belőle. Részletes információ ITT.

 

 

taníts meg

 

Páll Viktória: Taníts meg tanulni! (e-book)

Az elektonikus kiadvány óvodapedagógusoknak, tanítóknak és szülőknek nyújt segítséget abban, hogy gyerekek tanulási készségét fejleszteni tudják, és elsajátítsák azt a tanulási technikát, amely a legjobban igazodik a személyiségükhöz, és amellyel a lehető leghatékonyabbak lehetnek az iskolában.

 

 

 

 

 

 

 

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1400 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 890 Ft postaköltség
  • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.
 • 12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES !

 

Hogyan jutok hozzá?

A kiadványok megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia! – A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek az e-bookot.


Bruttó:

12 860 Ft 11 370 Ft