Tanórák szakácskönyve -ebook


tanorak.neteducatio

Egy csipetnyi kreativitás, két kávéskanál játékosság, egy bögrényi interaktivitás. A végeredmény pedig: kreatív ötletek szakácskönyve, mellyel a tanítók, felső tagozatos és középiskolai tanárok könnyedén elsajátítható, kész pedagógiai recepteket kapnak, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen. Az elektronikus kiadvány számos gyakorlati tippel segít, hogy a pedagógusok rendhagyó módon, napról napra több újdonságot csempésszenek […]

Kiknek ajánljuk? Pedagógus
Azonosító:

Bruttó:

1 990 Ft

Részletes információ

Egy csipetnyi kreativitás, két kávéskanál játékosság, egy bögrényi interaktivitás. A végeredmény pedig: kreatív ötletek szakácskönyve, mellyel a tanítók, felső tagozatos és középiskolai tanárok könnyedén elsajátítható, kész pedagógiai recepteket kapnak, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen. Az elektronikus kiadvány számos gyakorlati tippel segít, hogy a pedagógusok rendhagyó módon, napról napra több újdonságot csempésszenek az oktatásba és tegyék színesebbé, változatosabbá akár a felelést vagy a dolgozatírást. A motiváló, közösségépítő gyakorlatok nemcsak a tanórák hangulatát változtatják meg, hanem nagymértékben fejlesztik a gyerekek önállóságát és kreativitásra, motivációra ösztönözve segítik őket a tanulásban.

 

Tartalom:

Az indíttatás
Receptek?
Előételek, főételek, desszertek
Tippek a játékok vezetéséhez
A pedagógus, mint facilitátor
A receptek szerződése
A szerződés alkalmazása a gyakorlatban
Előételek – csoportalakító játékok
Főételek – tananyag elsajátítást segítő játékos receptek
Nyomozó, építő, felfedező, marketinges – avagy a tanulói szerepek a gyakorlatok során
Desszertek – levezető, órai lazító játékok
Felhasznált irodalom
Melléklet
Ajánló

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a PDF fájlt.


Bruttó:

1 990 Ft

ikonAjánljuk még