Tanítói e-book csomag


male_unicorn_teacher_cover_Bored_Teachers_1024x1024

Csomagban olcsóbb! Kedvenc kiadványainkból válogattunk tanítók számára.

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

12 860 Ft

Részletes információ

 

 

Módszertani megújulás bárhol bármikor! Ebben a csomagban most 4 elektronikus kiadvány lehet az Öné hihetetlenül kedvezményes áron!

 

Az Önök számára készült el ez a kedvezményes csomag, csupa olyan kiadvánnyal, mely megkönnyíti a felkészülést az órákra, friss ötleteket, játékokat, módszereket tartalmaz. Reméljük elnyeri a tetszésüket és Önök is erősíteni fogják a modern pedagógusok táborát.

 

A 21. századi magyartanár módszerei – e-book

Hogyan tarthat olyan magyarórát, ami a gyerekek számára élmény, a pedagógus számára pedig siker? Hogyan érheti azt el, hogy a diákok megszeressék és élvezzék ezt a tárgyat? A 21. századi magyartanár módszerei című kiadványban számos ötletet, feladattípust talál erre!

Részletes információ ITT.

 

 

 

TÖKFESZTIVÁL – HALLOWEEN AZ OSZTÁLYTEREMBEN Ötletek délutáni foglalkozásokhoz, játékok – e-book

A fiatalok számára nagyon népszerű a Halloween, ezáltal egyre több iskola szervez október végén Halloween partyt. Az eseményen a tanulók beöltöznek valamilyen rémisztő figurává, és számos játékos tevékenység várja a kíváncsiskodókat. Vajon tényleg csak egy buli a Halloween? Tényleg egy ünnep? Mi áll mögötte? E-BOOKUNKBÓL KIDERÜL! 

Részletes információ ITT.

 

 

 

Tanórák szakácskönyve – e-book

Egy csipetnyi kreativitás, két kávéskanál játékosság, egy bögrényi interaktivitás. A végeredmény pedig: kreatív ötletek szakácskönyve, mellyel a tanítók, felső tagozatos és középiskolai tanárok könnyedén elsajátítható, kész pedagógiai recepteket kapnak, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen.

 Az elektronikus kiadvány számos gyakorlati tippel segít, hogy a pedagógusok rendhagyó módon, napról napra több újdonságot csempésszenek az oktatásba és tegyék színesebbé, változatosabbá akár a felelést vagy a dolgozatírást.

A motiváló, közösségépítő gyakorlatok nemcsak a tanórák hangulatát változtatják meg, hanem nagymértékben fejlesztik a gyerekek önállóságát és kreativitásra, motivációra ösztönözve segítik őket a tanulásban.

Részletes információ ITT.

 

 

 

Páll Viktória: Taníts meg tanulni! – e-book

Az elektonikus kiadvány óvodapedagógusoknak, tanítóknak és szülőknek nyújt segítséget abban, hogy gyerekek tanulási készségét fejleszteni tudják, és elsajátítsák azt a tanulási technikát, amely a legjobban igazodik a személyiségükhöz, és amellyel a lehető leghatékonyabbak lehetnek az iskolában.

Részletes információ ITT.

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek.  A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a PDF fájlt, 1-2 munkanapon belül.


Bruttó:

12 860 Ft