Levelek a ligetből- tevékenységötletek, 10 tematikus terv


borito terv meselevel_netedu (333 × 235 mm)

Szarka Bernadett könyve: Meselevelek alkalmazása az óvodában   Manó-posta érkezett a Ligetből, amely csak arra vár, hogy a megfelelő kezekbe kerüljön, és rátaláljon a legújabb segítőkre! 14 levél és a hozzájuk tartozó tevékenység ötletek 10 tematikus terv szeptembertől januárig Ez a könyv egy mesebeli kaland pedagógusoknak és gyermekeknek, amely révén megismerkedhetnek tűzmanókkal, vízi manókkal, erdei […]

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 890 Ft

Részletes információ

Szarka Bernadett könyve: Meselevelek alkalmazása az óvodában

 

Manó-posta érkezett a Ligetből, amely csak arra vár, hogy a megfelelő kezekbe kerüljön, és rátaláljon a legújabb segítőkre!

  • 14 levél és a hozzájuk tartozó tevékenység ötletek
  • 10 tematikus terv szeptembertől januárig

Ez a könyv egy mesebeli kaland pedagógusoknak és gyermekeknek, amely révén megismerkedhetnek tűzmanókkal, vízi manókkal, erdei manókkal, sőt szükség esetén gyógyító manókat is segítségül hívhatnak a csoportjukba. A kötetben található levelek indirekt módon nyújtanak ismereteket a gyermekeknek, és válnak a pedagógus legjobb eszközévé a nevelés és oktatás terén egyaránt.

A benne található tevékenység ötletek nemcsak óvodapedagógusoknak lehet inspiráció, hanem az oktatás bármely területén dolgozó szakember használhatja azokat, ugyanakkor szülőként is remek lehetőségek rejlenek benne egy nyári szünet vagy akár hosszabb betegség idejére.

 


Bruttó:

3 890 Ft