Laczkó-Deák Virág – Kis tudósok könyve


cebjcbmfflhmbgcn

“Teremtsünk lehetőséget a tudomány játékos megismerésére, olyan eszközökkel, melyek elérhetőek a mindennapokban. Biztosítsuk megfelelő légkört, eszközöket, programokat a kísérletezésre, a kíváncsiságuk kielégítésére.”

Kiknek ajánljuk? Bölcsőde, Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

2 990 Ft

Részletes információ

Kidolgozott projektekkel és tevékenység tervezetekkel
Több mint 80 ötlet
 
 

“Teremtsünk lehetőséget a tudomány játékos megismerésére, olyan eszközökkel, melyek elérhetőek a mindennapokban. Biztosítsuk megfelelő légkört, eszközöket, programokat a kísérletezésre, a kíváncsiságuk kielégítésére.” – írja szerző. A XXI. századi nevelés egyik kulcseleme a környezetvédelemre, fenntarthatóságra nevelés, melyet nem lehet elég korán elkezdeni. A könyvben lévő tudományos jelenségek kísérletek, játékos tapasztalatszerzési lehetőségek a négy őselem (föld, víz, tűz, levegő) köré csoportosulnak, jeles napokhoz, vagy attól függetlenül is bátran belevághatunk a természettudományok játékos megismerésébe.  A kiadvány korosztályos ajánlásokat is tartalmaz, melyek segítik a tevékenységek gördülékeny mindennapi alkalmazását!

84 oldal

 

Fizetési módok: 

    • Utánvétel: 1600 Forint postaköltség
    • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft postaköltség
    • Személyes átvétel irodánkban előre utalással: Ingyenes – Szünetel
    • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
    • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

2 990 Ft

ikonAjánljuk még