Kőrösné dr. Mikis Márta: Digitális kultúra tanítóknak


digitális kultúra

Digitális írástudás… Gyakran halljuk ezt a kifejezést, amely napjainkban már elengedhetetlen a mindennapi élet ügyeinek intézéséhez és a gyors információszerzéshez. Az alsó tagozatos kisdiákok életük jelentős részét a 21. század második felében töltik majd, munkával, pihenéssel, szórakozással és folyamatos tanulással, hiszen alkalmazkodniuk kell az állandóan változó társadalmi és technikai kihívásokhoz. Az iskolában fel kell őket […]

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető, Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

4 590 Ft

Részletes információ

Digitális írástudás… Gyakran halljuk ezt a kifejezést, amely napjainkban már elengedhetetlen a mindennapi élet ügyeinek intézéséhez és a gyors információszerzéshez.

Az alsó tagozatos kisdiákok életük jelentős részét a 21. század második felében töltik majd, munkával, pihenéssel, szórakozással és folyamatos tanulással, hiszen alkalmazkodniuk kell az állandóan változó társadalmi és technikai kihívásokhoz. Az iskolában fel kell őket készítenünk az információs társadalomra, az online világ szolgáltatásaira, a felmerülő problémák digitális környezetben való megoldására.

 

A legújabb Nemzeti alaptanterv már alsó tagozaton is előírja az informatikai ismeretek tanítását, gyakorlását: a Digitális kultúra elnevezésű tantárgy keretében éppúgy, mint a napi alkalmazások során. Ez a módszertani útmutató tanácsokkal, ajánlásokkal, órákra lebontott tanmenettel, játékos, motiváló feladatokkal és bőséges szakirodalmi kínálattal kívánja segíteni a tanítók munkáját.

100 oldal

Fizetési módok: 

    • Utánvétel: 1600 Forint postaköltség
    • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft postaköltség
    • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
    • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.


Bruttó:

4 590 Ft