ChatGPT tanároknak: Mesterséges intelligencia kisokos pedagógusoknak


cset
Névtelen-2

ChatGPT? Bard? OpenAI? NLP? API? Promptok? Úgy érzed, elveszel az új betűszavak rengetegében? A Neteducatio friss és ropogós mesterséges intelligencia kézikönyve segít a helyes ösvényen elindulni a GPT-k rengetegében: Kassa Tünde: ChatGPT tanároknak Legújabb, pedagógusoknak készült ismeretterjesztő kiadványunk megmutatja: Hogyan indulj el a ChatGPT-vel és társaival való ismerkedés felé, Útmutatást ad a diákokkal való kommunikációhoz, […]

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár
Azonosító:

Bruttó:

3 190 Ft

Részletes információ

ChatGPT? Bard? OpenAI? NLP? API? Promptok?

Úgy érzed, elveszel az új betűszavak rengetegében?

A Neteducatio friss és ropogós mesterséges intelligencia kézikönyve segít a helyes ösvényen elindulni a GPT-k rengetegében:

Kassa Tünde: ChatGPT tanároknak

Legújabb, pedagógusoknak készült ismeretterjesztő kiadványunk megmutatja:

  • Hogyan indulj el a ChatGPT-vel és társaival való ismerkedés felé,
  • Útmutatást ad a diákokkal való kommunikációhoz,
  • Segít eldönteni, mi legyen a házi feladat kérdésével,
  • Ötleteket nyújt a ChatGPT órai használatához és
  • Segít eligazodni a plágium kérdésében is.

 

„Nem a mesterséges intelligenciáé a jövő, hanem azon embereké, akik értenek a mesterséges intelligenciához.”

Ez az ismeretlen forrású, újkeletű mondás akár a mottója is lehetne a ChatGPT tanároknak című kiskönyvnek. A kézikönyv – ahogy a címe is mutatja – pontosan arra vállalkozik, hogy részletesen és könnyen követhetően bemutassa a ChatGPT, és a hozzá hasonló alkalmazások használatát, elsősorban pedagógusok számára.

Bár a ChatGPT mögött álló forradalmi technológia még igen frissnek számít, a mesterséges intelligencia új változata már nem csak a felnőttek mindennapjait hálózta be, hanem a diákjaink, vagyis a gyerekek életét is. Tanárként, pedagógusként pedig a mi feladatunk, hogy elegendő tudást gyűjtsünk össze a chatrobotokról ahhoz, hogy képesek legyünk a tanulók számára segítséget nyújtani ebben az új világban is.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a mesterséges intelligencia helyes használatával a saját tanítási folyamatainkat is hatékonyabbá és egyszerűbbé tehetjük.

Kassa Tünde a Hogyan ne tarts unalmas tanórát kötet és a 48 tanító kártya órára kártyacsomag szerzője, és a tanarnocafe.hu blog írója.

58 oldalas, színes, ragasztókötött könyv

 

Kapcsolódó termékek:

Modern Pedagógus Konferencia 2023 Tanári / tanítói részvétel

Hogyan ne tarts unalmas tanórát?


Bruttó:

3 190 Ft

ikonAjánljuk még