A 21. századi óvoda


modern ovoda (1)

  A Játékos IKT az óvodában bővített, átdolgozott kiadása   2020-as év bebizonyította, hogy a 21. századi óvoda nem képzelhető el a digitális eszközök nélkül. Az azonban továbbra is fontos kérdés, miként építsük be ezeket az eszközöket a mindennapokba, és miként találjuk meg az egyensúlyt a hagyományos és a modern eszközhasználat között. A szerző: Nagy […]

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők
Azonosító:

Bruttó:

3 990 Ft

Részletes információ

 

A Játékos IKT az óvodában bővített, átdolgozott kiadása

 

2020-as év bebizonyította, hogy a 21. századi óvoda nem képzelhető el a digitális eszközök nélkül. Az azonban továbbra is fontos kérdés, miként építsük be ezeket az eszközöket a mindennapokba, és miként találjuk meg az egyensúlyt a hagyományos és a modern eszközhasználat között.

A szerző: Nagy Ildikó Mária

Ahhoz, hogy az óvodapedagógus magabiztosan tudja terelgetni a legkisebbeket a digitalizált világban, és hatékony támogatást tudjon ebben nyújtani a szülőknek, magának is tisztában kell lennie a lehetőségekkel és a veszélyekkel.

 

A kiadvány célja, hogy kapaszkodót nyújtson a digitális világ megismertetéséhez, és praktikus tanácsokkal segítse az olvasót a tervezés kérdéseiben.

A kötet különlegessége, hogy számos extra tartalom érhető el általa, amely mind a jelenléti, mind az esetleges online fejlesztés lehetőségeit támogatja.

 

 • Módszertani ötletek és tippek
 • Kidolgozott tevékenységtervezetek
 • Online óvodai segédletek

 

Minden óvodapedagógus számára hasznos segítőtárs lehet a 21. századi óvodai hétköznapokban.

Fizetési módok: 

  • Utánvétel: 1600 Forint postaköltség
  • Bankkártyával történő fizetés esetén: 1300 Ft postaköltség
  • A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik
  • Az alábbi országokba vállaljuk a csomagok kiszállítását: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia. Ajánljuk, hogy ebben az esetben az Online bankkártyás fizetést válassza.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a magyarországi kiszállítás INGYENES!

A kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint a kosárba gombot megnyomnia!– A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz és a szállításhoz szükségesek. A személyes átvétel az irodánkban történik. A szállítási költséget automatikusan hozzáadja a rendszer, amennyiben nem a személyes átvételt választja.

 

 


Bruttó:

3 990 Ft