Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Pályázat Pedagógusoknak

Írta: Neteducatio Dátum: 2023. szeptember 29.

Hisszük, hogy a pedagógusok erkölcsi támogatása és teljesítményük elismerése számunkra kötelesség, amely által megismerheti a hazai, környezetvédelmi oktatás-nevelésben kiemelkedő szakembereket a társadalom széles köre.

Az első három díjazott 100.000 Ft, 75.000 Ft és 50.000 Ft díjazásban részesül, illetve az iskola, ahol tanít ingyen környezetvédelmi/személetformáló előadást vehet igénybe a Zöld Követ Egyesület megvalósításában. A pályázatban résztvevő összes pedagógus iskolája részt vesz egy sorsoláson is, ahol egy 150.000 ft értékű környezetvédelmi fejlődést biztosító tárgyi eszközt sorsolunk ki. Emellett várjuk a cégek felajánlásait is, akik fontosnak tartják a fenntartható fejlődést és szeretnék az ebben dolgozó pedagógusokat elismerni és segíteni. Ők különdíjat ajánlhatnak fel és adhatnak át a pályázat keretein belül.

„A jövő ZÖLD generációjáért díj 2023” – elnevezéssel a Fiatal Családosok Klubja a Zöld Követ Egyesület szakmai támogatásával pályázatot indít a környezetvédelmi világnap alkalmából a köznevelésben dolgozó tanítók, tanárok, óvodapedagógusok, egyéb munkatársak fenntarthatóságért tett munkájának elismerése céljából.


Azoknak a környezetvédelem iránt elkötelezett pedagógusoknak szeretnénk elismerést nyújtani, akik különösen aktívak a fenntartható fejlődést szolgáló nevelés-oktatás területén. Akik munkájukkal, életszemléletükkel a diákjaik számára a társadalmi, ökológiai és gazdasági fenntarthatóság fontosságát közvetítik és ezáltal környezetvédelmi cselekvésre inspirálják a fiatalokat.


A pályázatokat 2023.10.10 -ig várjuk a https://ficsak.hu/zold-jovoert-pedagogus-dij-2023/ weboldalon, ahol a pályázati feltételek is megtalálhatóak. 2023.10.21-én, a Földünkért Világnapon lesz az eredményhirdetés.

 

Modern Pedagógus Konferencia

 


ikonOlvasószoba

Újra itt a Modern Pedagógus Konferencia! Élmény, inspiráció, jó hangulat

Különleges helyszínen, különleges élményekkel: konferenciánknak egy pazar helyszín nyújt otthont!

Tovább olvasom »

A chat robot írja a házit? 7 kérdés és válasz a ChatGPT-ről pedagógusoknak

Robot írhatja a házit? Miben segíthet nekem pedagógusnak? Mi ez az egész őrület? Kassa Tünde írása a Digitális Témahétre! Fogadjátok szeretettel!

Tovább olvasom »

Újra itt a Modern Pedagógus Konferencia! Élmény, inspiráció, jó hangulat

Különleges helyszínen, különleges élményekkel: konferenciánknak egy pazar helyszín nyújt otthont!

Tovább olvasom »