Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Önértékelés 2015 – mit kell tennem idén?

Írta: Neteducatio Dátum: 2015. november 16.

Néhány kihagyhatatlan információ arról, mit kell tennie még az idén, az önértékeléssel kapcsolatban!

A 20/2012 (VIII. 31.) rendelet alapján az önértékelést úgy kell az intézménynek elkészítenie, hogy a pedagógiai-szakmai ellenőrzésben (tanfelügyelet) érintett pedagógusok értékelésének eredménye a tanfelügyeleti ellenőrzésük előtt 15 nappal elérhető legyen a rendszerben.
A tanfelügyeleti ellenőrzést mindig megelőzi az önértékelés! DE: 2015-ben még csak részleges önértékelést kell végezniük a pedagógusoknak! Szükséges az általános intézményi elvárásrendszer kialakítása (pedagógusra, vezetőre és intézményre vonatkozóan), valamint az előírt kérdőíves felmérések lebonyolítása. 2015. november 2-án, vagyis néhány napja megnyílt az OH oldalán a felület, ahol az online kérdőívek elérhetők. Első lépésként az intézményvezetőnek kell regisztrálnia a kollégákat (oktatas.hu – Intézmény menüpont – Látogatási beosztások megtekintése). Pedagógusként úgy éri el a felületet, hogy látogatóként belép az oktatas.hu oldalra a kódjával, ott a Bizottság menüpontot választja, majd a Pedagógiai-szakmai ellenőrzési feladatok elvégzése után az Értékelési feladatok elvégzése lehetőséget kell választani.

Sok sikert és kitartást hozzá mindenkinek!


ikonOlvasószoba

Intézményi feladatok az önértékelés változó rendszerében

Intézményi feladatok az önértékelés változó rendszerében Az önértékelés változása újabb intézményi feladatokat hordoz magában, íme egy kis segítség:

Tovább olvasom »

Kik jelentkezhetnek, kik számára kötelező a 2017-es minősítés?

Kik jelentkezhetnek, kik számára kötelező a 2017-es minősítés?

Tovább olvasom »