Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Képzési felületünk megújult!

Írta: Neteducatio Dátum: 2021. november 12.

A rugalmasan, saját időbeosztás alapján végezhető képzéseinknek otthont adó felület külső-belső megújuláson esett át, így egy új és modern kezelőfelület fogadja az oldalra érkezőket.
Számos módosítás történt, amelyek közül az egyik legfontosabb, hogy már mobileszközön is bárhonnan, könnyen, és optimálisan jeleníthető meg a képzési anyag, így akár utazás közben is végezhetőek a képzéseink.

Törekszünk arra, hogy egyre több és több videós tartalom álljon rendelkezésre, és ne csak szakmailag megalapozott és hasznos, de egyre letisztultabb megjelenésű tananyagok is születhessenek, hogy ezzel is megkönnyítsük a tanulást. Emellett továbbra is kész, letölthető anyagokkal segítjük, hogy valóban hasznos, és akár azonnal bevethető módszereket és eszközöket kapjanak a képzésben résztvevők.

Az új felületen könnyen követhetők az üzenetek és hozzászólások. A személyes oldalon készíthetők jegyzetek, kezelhető a személyes naptár, illetve a tanulási haladás menüpontban követhető, hol is tartunk a képzésben.

Számos további újítással készülünk, hogy még egyszerűbbé váljon hallgatóink munkája, hiszen tudjuk, hogy pedagógusként nagyon fontos, hogy minél rugalmasabban, de jól követhetően legyenek megszerezhetők a szükséges kreditek, és szakmailag hasznos tudástartalommal gyarapodjanak a képzések során.

 

A Neteducatio szakmai vezetőjeként jó munkát, és jó tanulást kívánok minden kedves kollégának!

 

Antaliné Miss Lilla


ikonOlvasószoba

„Így bántotok Ti! – 5. rész”

Vedd észre! – Mit tehetsz diákként az iskolai erőszak ellen? Szerző: Csikósné Maczó Edit             Az iskolai zaklatás témáját bemutató cikksorozatunkban írtunk már arról, hogy a jelenség l...

Tovább olvasom »

Egér az óvodában?

A kisgyermekkori informatika legavatottabb szakértője mutatja be Nagy Ildikó Mária 21. századi óvoda c. könyvét, mely a Játékos IKT az óvodában átdolgozott, bővített kiadása. A cikk szerzője: Kőrös...

Tovább olvasom »

Portfólió 2021-2022

Kérdések és válaszok – Beszélgetés Bólya István szakértővel szerző: Antaliné Miss Lilla

Tovább olvasom »