Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Projektmódszer alkalmazása az iskolában 30 órás

30 óra

A „Projektmódszer alkalmazása az iskolában” című online távoktató képzésünket hosszú évek összegyűjtött tapasztalatai alapján állítottuk össze iskolai tanárok számára. Célja, hogy segítse a résztvevőket a projektszemlélet kialakításában és annak adaptálásában saját pedagógiai gyakorlatukba. A képzés során konkrét jó gyakorlatokon keresztül bemutatjuk, hogyan illeszthető be a projektmódszer a hagyományos oktatási keretbe, lehetővé téve, hogy hatékonyan megtervezze […]

Kiknek ajánljuk? Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 30
Azonosító: A/13212/2024
Bruttó ár:
32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

A „Projektmódszer alkalmazása az iskolában” című online távoktató képzésünket hosszú évek összegyűjtött tapasztalatai alapján állítottuk össze iskolai tanárok számára. Célja, hogy segítse a résztvevőket a projektszemlélet kialakításában és annak adaptálásában saját pedagógiai gyakorlatukba. A képzés során konkrét jó gyakorlatokon keresztül bemutatjuk, hogyan illeszthető be a projektmódszer a hagyományos oktatási keretbe, lehetővé téve, hogy hatékonyan megtervezze és megvalósítsa tanulóival a saját offline vagy digitális eszközökkel támogatott iskolai projektjeit.

A képzés felépítése:

Elméleti alapok megismerése: A résztvevők megismerik a projekt fogalomértelmezéseit, eredetét és céljait, valamint betekintést nyernek a projektpedagógia fejlődésébe és változataiba, így átlátják a projektmódszer elméleti alapjait. 

Gyakorlati ismeretek elsajátítása: A képzés ezen része a projektmódszer sikeres megvalósításához szükséges gyakorlati ismeretek bemutatására fókuszál. Célunk, hogy a résztvevő megismerje a tanulói projektek sikeréhez szükséges kapcsolati, módszertani és pedagógiai elemeket.

Kipróbált projektötletek bemutatása: A kollégák megismernek számos kipróbált projektötletet, melyek segítségével hatékonyan megtervezhetik és lebonyolíthatják saját projektötleteiket.

A képzés végére a résztvevő:

Ismerni fogja a projektszemlélet alapjait, a sikeres iskolai projektek megvalósításának feltételeit és a projekt lebonyolításának lépéseit.

Tudni fogja, milyen pedagógiai módszerekkel biztosítható a tanulói projektek sikere.

Képes lesz előkészíteni, levezetni és értékelni az iskolai tanulói projekteket.

Felkészültté válik arra, hogy saját tanítási környezetében pedagógiai, módszertani és oktatási szempontból sikeres tanulói projekteket tervezzen és valósítson meg.

Csatlakozzon hozzánk, és gazdagodjon új ismeretekkel, amelyek segítenek az innovatív és hatékony oktatási módszerek alkalmazásában!

Kinek ajánljuk: Tanítók, tanárok, gyógypedagógusok, könyvtárostanárok, fejlesztő pedagógusok

Nyilvántartási szám: A/13212/2024

Idő: 30 óra

A tanúsítvány kiállításának feltétele pedagógus diploma megléte!

A képzés célcsoportja: tanítók, tanárok, gyógypedagógusok, könyvtárostanárok, fejlesztő pedagógusok

 

 

A továbbképzés törzsanyagra és segédanyagra épül. A Segédanyagok módszertani cikkek, írások, melyek egyéni feldolgozása segíti a törzsanyag megértését, feldolgozását, az ismeretek elsajátítását. A fejezetekhez gyakorló feladatokat rendeltünk. Ezeket mindenki a maga számára tudja elkészíteni. A gyakorló feladat célja a tananyag rögzítése, ismétlése, így a feladat eredménye nem számít bele a képzés értékelésébe. A továbbképzés elvégzésének eredményesebbé tételéhez összeállítottunk egy tanulásmódszertani segédletet, amely segítséget nyújt a résztvevő számára az e-learning továbbképzési anyag elsajátításához.

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
  Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
  Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
  Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
  Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
  Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése?

A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni.
Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a végzettségét igazoló dokumentum másolatát (diploma) el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
Ezek elfogadása után a tanúsítványát 10 munkanapon belül, e-mailben küldjük Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján.Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.
Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a befizetése.

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
  Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
  Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
  Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
  Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
  Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
  Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
  Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
  Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
  Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

Miért érdemes minket választania: …

Ha nem tudtad befejezni a továbbképzést időben, mi +30 naptári nappal díjmentesen meghosszabbítjuk a hozzáférésed. További hosszabbításra is van lehetőség díj ellenében, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!

 


32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Egészséges életmódra nevelés az óvodában mindennapos mozgással – továbbképzés óvodapedagógusok számára

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
30 óra

A mesék ereje: a mesék személyiségfejlesztő hatása iskoláskorú gyermekeknél

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem