Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Mozgásfejlődés a csecsemőkori reflexek tükrében – továbbképzés óvodapedagógusok számára (30 óra)

30 óra

30 órás akkreditált továbbképzés a résztvevők számára betekintést nyújt a gyermekek koragyermekkori mozgásfejlődésébe. Bemutatjuk, hogy ezen időszak alatt milyen mozgásformák alakulnak ki, rögzülnek, tökéletesednek. Az ontogenetikus mozgásfejlődés összegző állomásainak bemutatásával teljes képet kaphatnak a nagy- és finommozgások állomásairól. A megismert csecsemőkori és elemi reflexek által szélesebb körben tudják a gyermekek mozgásfejlődését szemlélni és a miértekre […]

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Idő/kredit: 30
Azonosító: PED/190/10/2023
Bruttó ár:
32 500 Ft Jelentkezem

Részletes információ

30 órás akkreditált továbbképzés a résztvevők számára betekintést nyújt a gyermekek koragyermekkori mozgásfejlődésébe. Bemutatjuk, hogy ezen időszak alatt milyen mozgásformák alakulnak ki, rögzülnek, tökéletesednek. Az ontogenetikus mozgásfejlődés összegző állomásainak bemutatásával teljes képet kaphatnak a nagy- és finommozgások állomásairól. A megismert csecsemőkori és elemi reflexek által szélesebb körben tudják a gyermekek mozgásfejlődését szemlélni és a miértekre választ kaphatnak. Az integrálatlan reflexek hosszútávú hatásai egész életünk végéig elkísérhetnek és a mozgásfejlődésünket gátolhatják.

A program engedélyszáma: PED/190/10/2023

Elsősorban óvodapedagógusok számára kínál gyakorlatias, munkájuk során jól hasznosítható tudást. Azonban a pedagógia különböző területein dolgozó szakemberek számára is hasznos lehet. Így óvodapedagógusok, gyógypedagógusok, szociálpedagógusok, fejlesztő pedagógusok, számára is elérhető e továbbképzés.

 

Kiknek ajánljuk?

Óvodapedagógus, Gyógypedagógus, Szociálpedagógus, Fejlesztő pedagógus, Intézményvezető, Intézményvezető-helyettes, Gyermekvédelmi felelős, Munkaközösség vezető,Gyakorlóiskolai vezető tanár, óvodai szakvezető.

Idő/kredit: 30

Azonosító: PED/190/10/2023

Bruttó ár: 31 900 Ft

Részletes információ:

30 órás akkreditált továbbképzés során a résztvevő megismeri az eltérő motoros funkciókat mutató gyermek tüneteit. Az ismeretanyag elsajátítása után, jártasságot szerezzen az éretlen idegrendszer működését tükröző koordinálatlan, összerendezetlen, reflexes mozgások felismerésében. Továbbá képessé válik a gyermek anatómiai adottságainak, belső és külső tényezőinek elhatárolására.

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

A program engedélyszáma: PED/190/10/2023

A pedagógia különböző területein dolgozó szakemberek, óvodapedagógusok, szociálpedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok egy olyan ismeretanyagra tehetnek szert melyek segítik őket a pedagógiai jellemzés elkészítésében. Képessé válnak az ok okozati összefüggések megállapítására.

A képzés a gyermekek mozgásfejlődésének áttekintése után, górcső alá veszi a csecsemőkori reflexeket. A gyermekek fejlődésében közrejátszó külső és belső tényezőket mutatja be. Továbbá betekintést nyújt az érzékelési folyamatok szerepébe.

 

A képzéshez a tanúsítvány kiállítása pedagógus diploma meglétéhez kötött!

 

A továbbképzés célja:

 • a résztvevő megismerje az eltérő motoros funkciókat mutató gyermek tüneteit.
 • az ismeretanyag elsajátítása után, jártasságot szerezzen az éretlen idegrendszer működését tükröző koordinálatlan, összerendezetlen, reflexes mozgások felismerésében.
 • képessé váljon a gyermek anatómiai adottságainak, belső és külső tényezőinek elhatárolására.

 

A továbbképzés elvégzését követően a résztvevő:

 • Képessé válik a gyermek mozgásszabályozás fejlődésének folyamatát jellemezni.
 • Felismeri a motoros funkciók eltérő fejlődésében szerepet játszó belső és külső tényezőket.
 • Képessé válik az ok okozati összefüggések megállapítására.  

 

A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak. A továbbképzés során 4 ellenőrző feladat megoldása szükséges. A továbbképzés mind a 4 ellenőrző feladatának legalább “megfelelt” minősítése esetén tekinthető a továbbképzés elvégzettnek.

 

TANULÁSI EGYSÉG:

A képzés összesen 30×45 percet vesz igénybe.

A képzés tanulási egységekből, a tanulási egységek fejezetekből épülnek:

1.tanulási egység:

Gyermekek mozgásfejlődésének áttekintése (10×45 perc)

2.tanulási egység:

Betekintés a csecsemőkori reflexekbe (10×45 perc)

3.tanulási egység:

Gyermek fejlődésében közre játszó belső és külső tényezők (5×45 perc)

4.tanulási egység:

Az érzékelési folyamat szerepe az agy fejlődésében (5×45 perc)

A továbbképzés törzsanyagra és segédanyagra épül. A Segédanyagok módszertani cikkek, írások, melyek egyéni feldolgozása segíti a törzsanyag megértését, feldolgozását, az ismeretek elsajátítását. A fejezetekhez gyakorló feladatokat rendeltünk. Ezeket mindenki a maga számára tudja elkészíteni. A gyakorló feladat célja a tananyag rögzítése, ismétlése, így a feladat eredménye nem számít bele a képzés értékelésébe. A továbbképzés elvégzésének eredményesebbé tételéhez összeállítottunk egy tanulásmódszertani segédletet, amely segítséget nyújt a résztvevő számára az e-learning továbbképzési anyag elsajátításához.

 

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése?

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni.
 • Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a végzettségét igazoló dokumentum másolatát (diploma) el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát 10 munkanapon belül, e-mailben küldjük Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

 • Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján. Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.
 • Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a befizetése.

 

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
 • Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
 • Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
 • Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
 • Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
 • Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

Miért érdemes minket választania: …

Ha nem tudtad befejezni a továbbképzést időben, mi +30 naptári nappal díjmentesen meghosszabbítjuk a hozzáférésed. További hosszabbításra is van lehetőség díj ellenében, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!


32 500 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

30 óra

Egészséges életmódra nevelés az óvodában mindennapos mozgással – továbbképzés óvodapedagógusok számára

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
30 óra

A mesék ereje: a mesék személyiségfejlesztő hatása iskoláskorú gyermekeknél

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
15 óra

Projektmódszer MINI tréning 15 órás

Részletek » 12 990 Ft Jelentkezem