Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Gyakorlati útmutató a Szülőcsoportos beszélgetésekhez

16 óra

ÚJ! E-LEARNING TOVÁBBKÉPZÉS CSECSEMŐ- ÉS KISGYERMEKNEVELŐK RÉSZÉRE!   A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM-rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 4. § (6) alapján a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által elfogadott továbbképzés. A személyes gondoskodást végző személyeknek négy évente (2018.07.01-től) kell teljesíteni a rájuk vonatkozó kreditértékű továbbképzéseket. Ez felsőfokú végzettség […]

Kiknek ajánljuk? Pedagógus
Idő/kredit: 15
Azonosító: E-05-012/2024
Bruttó ár:
22 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

ÚJ! E-LEARNING TOVÁBBKÉPZÉS CSECSEMŐ- ÉS KISGYERMEKNEVELŐK RÉSZÉRE!

 

A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM-rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 4. § (6) alapján a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által elfogadott továbbképzés.

A személyes gondoskodást végző személyeknek négy évente (2018.07.01-től) kell teljesíteni a rájuk vonatkozó kreditértékű továbbképzéseket. Ez felsőfokú végzettség esetén 80, szakképesítés esetén 60 pontot jelent.

(A képzés a szabadon választható kategóriába tartozik.)

 

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

A program engedélyszáma: E-05-012/2024

 

Mit ad Önnek a képzés?

· Ön felfrissítheti már megszerzett tudását a bölcsődében zajló anyanyelvi neveléssel kapcsolatosan.

· Új ismereteket sajátíthat el a bábjáték módszertanából.

· Megismerheti a mesepárna módszer elméletét és gyakorlatát.

· A módszer alkalmazásával Ön lehetőséget kap a gyermekek más irányú motiválására, a sajátos nevelési igényű gyermekek érdeklődésének felkeltésére.

· 16 kreditet szerezhet otthonról, kényelmesen!

 

A továbbképzés tartalma:

 1. modul- A csoportos tanácsadás célja és feladatai

Ebben a modulban összefoglaltuk a csoportos tanácsadás fő céljait és feladatait, mely között szerepel az elméleti és gyakorlati ismeretek átadása a kisgyermeknevelők részére, valamint a hatékony kommunikációs és konfliktuskezelési készségek fejlesztése a résztvevők között. Emellett bemutattuk azokat a kommunikációs és konfliktuskezelési technikákat, amelyek segítségével hatékonyan tudnak együttműködni a szülőkkel és más szakemberekkel a gyermekek optimális fejlődése érdekében.

 

 1. modul- A pedagógiai tanácsadás modellje

A pedagógiai tanácsadás modellje tanácsadói és terápiás módszereket alkalmaz az oktatási-, nevelési környezetben. A kisgyermeknevelők és a szülők együttműködése során a nevelési nehézségek, konfliktusok vagy speciális igények megértésére és megoldására összpontosítanak. A célunk az, hogy segítsük a nevelési folyamatokat és támogassuk a kisgyermeknevelők fejlődését a pedagógiai tanácsadás modelljének alkalmazásával.

 

 1. modul- Szülőcsoportos megbeszélés tervezése és kivitelezése.

A szülőcsoportos megbeszélés tervezése és kivitelezése során célunk az, hogy egy nyitott, bizalomra épülő légkört teremtsünk, ahol a szülők megoszthatják tapasztalataikat,  kérdéseiket és aggodalmaikat a gyermekneveléssel kapcsolatban. A megbeszélések során olyan témákat dolgozunk fel, mint a gyermek fejlődése, viselkedése, egészséges életmód, szülői szerepek és kihívások. Fontos, hogy interaktív módon működjön a csoport, és a résztvevőknek lehetőséget adjunk egymás támogatására és ötletek megosztására. A szülőcsoportos megbeszélések segítenek erősíteni a szülők közötti kapcsolatokat, növelni az önbizalmukat a szülői szerepükben, valamint hatékonyabbá tenni a gyermeknevelési készségeiket.

Miért érdemes minket választania:

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése? 

 • A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
 • A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni. 
 • Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
 • Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
 • Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a végzettségét igazoló dokumentum másolatát (diploma/OKJ-s bizonyítvány stb.) el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
 • A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
 • Ezek elfogadása után a tanúsítványát postázzuk Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

 • Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján.Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.
 • Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hucímre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a  befizetése.

 

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

 • Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
 • Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
 • Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
 • Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
 • Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
 • Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
 • Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
 • Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
 • Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
 • Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

 


22 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

60 óra

Etika tanítása az általános iskola felső tagozatában

Részletek » 58 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az óvodában – továbbképzés óvodapedagógusok részére

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az iskolában

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem