Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Fegyelmezés MINI tréning – A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel

15 óra

Fegyelmezés MINI tréning – A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel   Ár: 9900 Ft   A Fegyelmezés MINI tréning – a tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel c. 15 órás NEM akkreditált pedagógus továbbképzés kifejezetten iskolai tanároknak készült kompakt online képzés. A kurzus betekintést nyújt a tanórai rend megteremtésének, fenntartásának és szükség esetén visszaállításának leghatékonyabb módszertani […]

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Idő/kredit:
Azonosító:
Bruttó ár:
19 900 Ft 9 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Fegyelmezés MINI tréning – A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel

 
Ár: 9900 Ft
 
A Fegyelmezés MINI tréning – a tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel c. 15 órás NEM akkreditált pedagógus továbbképzés kifejezetten iskolai tanároknak készült kompakt online képzés. A kurzus betekintést nyújt a tanórai rend megteremtésének, fenntartásának és szükség esetén visszaállításának leghatékonyabb módszertani gyakorlataiba. A tanfolyam során a résztvevők megismerik azokat a pedagógiai módszereket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a különböző hátterű tanulócsoportokban is megalapozhassák a zavartalan tanulási környezetet.
 
A résztvevők megismerik a tanórai rend alappilléreit, valamint azokat a stratégiákat, amelyekkel ezek a pillérek hatékonyan megteremthetők és fenntarthatók. A program hangsúlyozza a konfliktusok megelőzésének fontosságát, és bemutatja, hogyan lehet előre látni és kezelni a potenciális problémákat, mielőtt azok a tanórát zavaró tényezőkké válnának.
 
A fegyelmezés MINI képzés tökéletes választás minden pedagógus számára, akinek nincs szüksége akkreditált képzésórákra, de szeretné fejleszteni osztálytermi menedzsment készségeit, javítani a tanulói koncentrációt, és létrehozni egy kiegyensúlyozott, produktív tanulási környezetet a tanóráján. 
 
Kinek ajánljuk: Tanítók, tanárok, gyógypedagógusok, könyvtárostanárok, fejlesztő pedagógusok
 
Nyilvántartási szám: NEM AKKREDITÁLT
 
Idő: 15 óra
 
 
 
A továbbképzés célja, hogy a résztvevő megismerje a tanórai rend megteremtésének és fenntartásának pedagógiai módszereit, és ezek alkalmazásával képessé váljon az esetlegesen felmerülő koncentrációs problémák megoldására, és a kiegyensúlyozott osztálytermi munka megvalósítására, fenntartására és szükség esetén visszaállítására.
 
A továbbképzés tartalma:
 
Bevezetés 1. tanulási egység: A tanórai rend megőrzése 2. tanulási egység: A tanórai rend visszaállítása A továbbképzés zárása 
 
A tanúsítvány kiállításának feltétele pedagógus diploma megléte! 
 
A képzés célcsoportja: tanítók, tanárok, gyógypedagógusok, könyvtárostanárok, fejlesztő pedagógusok
 
 A 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet alapján a nem akkreditált pedagógustovábbképzések óraszáma beszámolható a kötelező pedagógus továbbképzések óraszámának 20 százalékába.
 
 

19 900 Ft 9 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

15 óra

Projektmódszer MINI tréning 15 órás

Részletek » 12 990 Ft 9 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Projektmódszer alkalmazása az iskolában 30 órás

Részletek » 32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem