Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel – 30 óra

30 óra

A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel c. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés kifejezetten iskolai tanároknak készült online képzés. A kurzus betekintést nyújt a tanórai rend megteremtésének, fenntartásának és szükség esetén visszaállításának leghatékonyabb módszertani gyakorlataiba. A tanfolyam során a résztvevők megismerik azokat a pedagógiai módszereket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a különböző hátterű tanulócsoportokban is megalapozhassák […]

Kiknek ajánljuk? Gyógypedagógus, Középiskolai tanár, Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 30
Azonosító:
Bruttó ár:
32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel c. 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés kifejezetten iskolai tanároknak készült online képzés. A kurzus betekintést nyújt a tanórai rend megteremtésének, fenntartásának és szükség esetén visszaállításának leghatékonyabb módszertani gyakorlataiba. A tanfolyam során a résztvevők megismerik azokat a pedagógiai módszereket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a különböző hátterű tanulócsoportokban is megalapozhassák a zavartalan tanulási környezetet.

A résztvevők megismerik a tanórai rend alappilléreit, valamint azokat a stratégiákat, amelyekkel ezek a pillérek hatékonyan megteremthetők és fenntarthatók. A program hangsúlyozza a konfliktusok megelőzésének fontosságát, és bemutatja, hogyan lehet előre látni és kezelni a potenciális problémákat, mielőtt azok a tanórát zavaró tényezőkké válnának.

A “Tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel” kurzus tökéletes választás minden pedagógus számára, aki szeretné fejleszteni osztálytermi menedzsment készségeit, javítani a tanulói koncentrációt, és létrehozni egy kiegyensúlyozott, produktív tanulási környezetet a tanóráján.

Kinek ajánljuk: Tanítók, tanárok, gyógypedagógusok, könyvtárostanárok, fejlesztő pedagógusok

Nyilvántartási szám: J/5808/2024

Idő: 30 óra

 

A továbbképzés célja, hogy a résztvevő megismerje a tanórai rend megteremtésének és fenntartásának pedagógiai módszereit, és ezek alkalmazásával képessé váljon az esetlegesen felmerülő koncentrációs problémák megoldására, és a kiegyensúlyozott osztálytermi munka megvalósítására, fenntartására és szükség esetén visszaállítására.

A továbbképzés tartalma:

  • Bevezetés
  • tanulási egység: A tanórai rend megőrzése
  • tanulási egység: A tanórai rend visszaállítása
  • A továbbképzés zárása

A tanúsítvány kiállításának feltétele pedagógus diploma megléte!

A képzés célcsoportja: tanítók, tanárok, gyógypedagógusok, könyvtárostanárok, fejlesztő pedagógusok

Miért érdemes minket választania: …

Ha nem tudtad befejezni a továbbképzést időben, mi +30 naptári nappal díjmentesen meghosszabbítjuk a hozzáférésed. További hosszabbításra is van lehetőség díj ellenében, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!

 

 


32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

15 óra

Projektmódszer MINI tréning 15 órás

Részletek » 12 990 Ft Jelentkezem
30 óra

Projektmódszer alkalmazása az iskolában 30 órás

Részletek » 32 900 Ft 29 900 Ft Jelentkezem
15 óra

Fegyelmezés MINI tréning – A tanórai rend fenntartása pedagógiai módszerekkel

Részletek » 19 900 Ft Jelentkezem