Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az iskolában

30 óra

Tudod, mit kell tenni gyermekmérgezés esetén? És roham esetén? És végtagtörésnél? Hogyan kell ellátni egy cukorbeteg tanulót? És egy súlyosan allergiást? Honnan ismerhető fel a bántalmazott gyermek? Kinek ajánljuk? Bármely szakos tanári vagy tanító végzettségű pedagógus A program engedélyszáma: A/13251/2024 ‌ Az iskolai környezetben a balesetek és sürgősségi helyzetek kezelésére való felkészülés elengedhetetlen. Ez a […]

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Középiskolai tanár, Tanító
Idő/kredit: 30
Azonosító:
Bruttó ár:
32 500 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Tudod, mit kell tenni gyermekmérgezés esetén? És roham esetén? És végtagtörésnél? Hogyan kell ellátni egy cukorbeteg tanulót? És egy súlyosan allergiást? Honnan ismerhető fel a bántalmazott gyermek?

Kinek ajánljuk? Bármely szakos tanári vagy tanító végzettségű pedagógus

A program engedélyszáma: A/13251/2024

Az iskolai környezetben a balesetek és sürgősségi helyzetek kezelésére való felkészülés elengedhetetlen. Ez a továbbképzés arra hivatott, hogy felkészítse a pedagógusokat a váratlan események és baleseti helyzetek szakszerű kezelésére, ezáltal biztosítva a tanulók biztonságát és egészséges fejlődését. “Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az iskolában” című 30 órás akkreditált távoktató továbbképzésünk kifejezetten általános- és középiskolai tanároknak és tanítóknak szól.

A résztvevők a következő témaköröket ismerhetik meg:

Egészségügyi alapismeretek: vitális paraméterek megfigyelése és mérése, gyógyszerelés, folyadékháztartás, fájdalom megfigyelése és enyhítése, gyermek táplálása.

Prevenció az iskolában: köznevelési törvény baleset-megelőzésre irányuló rendelkezései, gyermekbalesetek megelőzése, bántalmazott gyermek felismerése.

Elsősegélynyújtás az iskolában: alapjai, állapotfelmérés, újraélesztés, légúti idegentest eltávolítása, leggyakrabban előforduló sérülések ellátása.

Hirtelen megbetegedések és egyéb sürgősségi helyzetek az iskolában: lázas állapotok, légúti sürgősségi helyzetek, cukorbetegség, idegrendszeri görcsök, allergia, mérgezések, egyéb hirtelen kialakuló állapotok.

A továbbképzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az elsősegélynyújtással kapcsolatos tudásanyagot és annak gyermekekre vonatkozó elemeit, valamint képesek legyenek azt a gyakorlatban alkalmazni. Cél továbbá, hogy a pedagógusok megismerjék a balesetek megelőzésének lehetőségeit, felismerjék a veszélyhelyzeteket, és képesek legyenek önállóan beavatkozni sürgős helyzetekben, ezáltal elkerülve a tanulók további állapotromlását.

A továbbképzés végére a résztvevők:

Ismerik a gyermek-balesetek megelőzésének lehetőségeit és az elsősegélynyújtás alapjait.

Képesek segíteni kialakult kóros állapotokban.

Ismerik a gyermekek életkorának megfelelő vitális paramétereket és gyógyszerezési szabályokat.

Ismerik a Köznevelési törvény vonatkozó baleset-megelőzési rendelkezéseit.

Felismerik a gyermekbántalmazás jeleit és tisztában vannak jelentési kötelezettségükkel.

Elsajátították a helyes elsődleges ellátás lépéseit.

Képesek team munkában ellátni a tanulókat hirtelen kialakuló állapotok és belgyógyászati megbetegedések esetén.

A kurzus teljesítése 4 ellenőrző feladat “megfelelt” minősítésével zárul, amely a tanúsítvány kiadásának feltétele.

Bővítse tudását ezzel a fontos és hasznos képzéssel, hogy biztonságosabb és felkészültebb iskolai környezetet teremtsen!

A képzéshez a tanúsítvány kiállítása pedagógus diploma meglétéhez kötött!

A képzés összesen 30×45 percet vesz igénybe.

A továbbképzés törzsanyagra és segédanyagra épül. A Segédanyagok módszertani cikkek, írások, melyek egyéni feldolgozása segíti a törzsanyag megértését, feldolgozását, az ismeretek elsajátítását. A fejezetekhez gyakorló feladatokat rendeltünk. Ezeket mindenki a maga számára tudja elkészíteni. A gyakorló feladat célja a tananyag rögzítése, ismétlése, így a feladat eredménye nem számít bele a képzés értékelésébe. A továbbképzés elvégzésének eredményesebbé tételéhez összeállítottunk egy tanulásmódszertani segédletet, amely segítséget nyújt a résztvevő számára az e-learning továbbképzési anyag elsajátításához.

Miért érdemes minket választania:

Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése?

A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni.
Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a végzettségét igazoló dokumentum másolatát (diploma) el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
Ezek elfogadása után a tanúsítványát 10 munkanapon belül, e-mailben küldjük Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján.Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.
Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a befizetése.

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

Képzéseink elégedettségi felméréseinek eredményét itt találja: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rgF1hPA88vjX3dGSd77H1fqGiqE4GrG_pDw8ApNfA48/edit?gid=0#gid=0


32 500 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

60 óra

Etika tanítása az általános iskola felső tagozatában

Részletek » 58 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az óvodában – továbbképzés óvodapedagógusok részére

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem