Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Az etika tantárgy tanítása alsó tagozatban a 2020-as Nemzeti alaptanterv alapján (30 óra)

30 óra

Etikát fog tanítani alsó tagozatban és jól jönne egy kis segítség? Nincs másra szüksége, mint elvégezni tanfolyamunkat, ami végigvezeti az etika tantárgy tananyagán és módszertanán.A képzés segítséget nyújt az etikaórák megtervezésében és lebonyolításában: az óratervezés mellett rengeteg kész feladatötlettel és tanítási tippel is gazdagodik majd. A tanfolyam elvégzése után pedig készen áll az etika tantárgy […]

Kiknek ajánljuk? Pedagógus, Tanító
Idő/kredit: 30
Azonosító:
Bruttó ár:
34 900 Ft Jelentkezem

Részletes információ

Etikát fog tanítani alsó tagozatban és jól jönne egy kis segítség? Nincs másra szüksége, mint elvégezni tanfolyamunkat, ami végigvezeti az etika tantárgy tananyagán és módszertanán.
A képzés segítséget nyújt az etikaórák megtervezésében és lebonyolításában: az óratervezés mellett rengeteg kész feladatötlettel és tanítási tippel is gazdagodik majd. A tanfolyam elvégzése után pedig készen áll az etika tantárgy tanítására az első osztálytól a negyedik osztályig.

Az etika tantárgy tanítása alsó tagozatban a 2020-as Nemzeti alaptanterv alapján

  • Kinek ajánljuk? Tanító, alsós tanár, pedagógus

Idő: 30 óra

Azonosító: A/13032/2023

Etikát fog tanítani alsó tagozatban és jól jönne egy kis segítség? Nincs másra szüksége, mint elvégezni tanfolyamunkat, ami végigvezeti az etika tantárgy tananyagán és módszertanán.
A képzés segítséget nyújt az etikaórák megtervezésében és lebonyolításában: az óratervezés mellett rengeteg kész feladatötlettel és tanítási tippel is gazdagodik majd. A tanfolyam elvégzése után pedig készen áll az etika tantárgy tanítására az első osztálytól a negyedik osztályig.

 

A továbbképzés célja felkészíteni az általános iskola alsó tagozatában tanító pedagógusokat az etika tantárgy oktatására. A képzésben résztvevő releváns, a megújult tantervi szabályozókhoz igazodó ismeretekkel rendelkezzen az etika tantárgy tanításra vonatkozóan. Ismereteket szerezzen a az etika elméletéről és az alsó tagozat évfolyamain megjelenő, a szabályozókban megnevezett tantervi tartalmakról. Ismereteket szerezzen a etika tanítása során alkalmazható módszerekről, és képessé váljon tanításai gyakorlatában hatékonyan alkalmazni ezeket az ismereteket. A képzés során szerzett ismeretei alkalmazásával képessé váljon a szükséges pedagógiai tervezési dokumentumok elkészítésére, a tervezetek gyakorlati megvalósítására.

A továbbképzés felépítése:

Bevezetés

1. tanulási egység: Az etika fogalma és tárgya

2. tanulási egység: Az etika tantárgy tanításmódszertana alsó tagozatban

3. tanulási egység: Az Etika tanítása az 1-2. évfolyam számára

4. tanulási egység: Az Etika tanítása a 3-4. évfolyam számára

A továbbképzés zárása

A tanúsítvány kiállításának feltétele pedagógus diploma megléte!

A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak. A továbbképzés során 4 db ellenőrző feladat megoldása szükséges, amelyet a konzulens értékel. A továbbképzés távoktatásos, ezáltal bármikor elkezdhető, 90 nap áll a rendelkezésére a továbbképzés elvégzésére.

 

Miért érdemes minket választania:

Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducatio.hu e-mail címen.

A távoktatásos továbbképzésekről:

A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése?

A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!
A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni.
Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.
Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.
Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a diplomamásolatát el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).
A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.
Ezek elfogadása után a tanúsítványát 10 munkanapon belül, e-mailben küldjük Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján.Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.

Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a befizetése.

 

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.
Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!
Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.
Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!
Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.
Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.
Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!
Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!
Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.
Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

 

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

Miért érdemes minket választania: …

Ha nem tudtad befejezni a továbbképzést időben, mi +30 naptári nappal díjmentesen meghosszabbítjuk a hozzáférésed. További hosszabbításra is van lehetőség díj ellenében, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!

Képzéseink elégedettségi felméréseinek eredményét itt találja: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rgF1hPA88vjX3dGSd77H1fqGiqE4GrG_pDw8ApNfA48/edit?gid=0#gid=0


34 900 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

60 óra

Etika tanítása az általános iskola felső tagozatában

Részletek » 58 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az óvodában – továbbképzés óvodapedagógusok részére

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az iskolában

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem