Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Állatbarát nevelés megvalósítása az óvodában (30 óra)

30 óra

ÚJDONSÁG 30 órás akkreditált továbbképzés a résztvevők számára segítséget ad,  hogy hogyan is vezessék be a gyermekeket és óvodájukat az állatbarát nevelésbe. Továbbá bemutatásra kerül az „Állatbarát Óvoda” és „Év Állatvédő Óvodája” cím elnyerésének tárgyi és személyi feltételeinek lehetőségei. A program engedélyszáma: A/13175/2024   A továbbképzésben az állatbarát nevelés pszichológiai, pedagógiai aspektusait ismerheti meg, továbbá, […]

Kiknek ajánljuk? Gyógypedagógus, Intézményvezető, Óvodapedagógus, Pedagógus
Idő/kredit: 30
Azonosító: A/13175/2024
Bruttó ár:
32 500 Ft Jelentkezem

Részletes információ

ÚJDONSÁG

30 órás akkreditált továbbképzés a résztvevők számára segítséget ad,  hogy hogyan is vezessék be a gyermekeket és óvodájukat az állatbarát nevelésbe. Továbbá bemutatásra kerül az „Állatbarát Óvoda” és „Év Állatvédő Óvodája” cím elnyerésének tárgyi és személyi feltételeinek lehetőségei.

A program engedélyszáma: A/13175/2024

 

A továbbképzésben az állatbarát nevelés pszichológiai, pedagógiai aspektusait ismerheti meg, továbbá, hogy e nevelési irányzat milyen fontos szocializációs, kommunikációs hatással bír a gyermekekre. Megismerkednek az Állatbarát óvoda cím egyik nyertesének jó gyakorlatát, s hogy a mindennapok részévé hogyan is tudja tenni e nevelési irányzatot. A továbbképzés betekintést ad az állatokhoz kapcsolódó játékok, játékeszközök felhasználási lehetőségeibe is.

 

Kiknek ajánljuk?

Óvodapedagógus, Gyógypedagógus, Szociálpedagógus, Fejlesztő pedagógus, Intézményvezető, Intézményvezető-helyettes, Felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatnak.

 

Idő: 30 óra

Azonosító: A/13175/2024

Bruttó ár: 32 500 Ft

Részletes információ:

A továbbképzés lehetőséget biztosít arra, hogy betekintést nyerjünk az állatokhoz kapcsolódó játékok és játékeszközök felhasználási lehetőségeibe.

A továbbképzés során lehetőség nyílik az állatbarát nevelés pszichológiai és pedagógiai aspektusainak megismerésére. Emellett feltárjuk, hogyan hat ez a nevelési irányzat a gyermekek szocializációjára és kommunikációjára. A résztvevők megismerkedhetnek egy Állatbarát óvoda cím egyik nyertesének jó gyakorlatával, és megtudhatják, hogyan tudják ezt az elvet hatékonyan beépíteni mindennapi tevékenységeikbe.

 

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

SZEREZZEN KREDITPONTOT A KANAPÉRÓL!

 

A program engedélyszáma: A/13175/2024

A képzéshez a tanúsítvány kiállítása pedagógus diploma meglétéhez kötött!

A továbbképzés célja:

A továbbképzés célja, hogy a résztvevő megismerje az állatbarát óvoda cím elnyerésének feltételezi; az „Állatbarát óvoda” és „Év Állatvédő Óvodája” cím elnyerésének tárgyi és személyi feltételeinek lehetőségeiről tájékozódjon. A továbbképzésben résztvevő ismerje meg az állatbarát nevelés megvalósításának pszichológiai, szocializációs hátterét.

A továbbképzés elvégzését követően a résztvevő:

A résztvevő váljon képessé a továbbképzés adta ismeretanyagot az óvodai nevelésben megvalósítani, mely az állatbarát tevékenységek jelentőségét emeli ki. Az ismeretanyag elsajátítása után legyen képes egy tematikus nap lebonyolítására.

A tanulási egységek ellenőrző feladattal zárulnak. A továbbképzés során 3 ellenőrző feladat megoldása szükséges. A továbbképzés mind a 3 ellenőrző feladatának legalább “megfelelt” minősítése esetén tekinthető a továbbképzés elvégzettnek.

 

 

 

TANULÁSI EGYSÉG:

 

A képzés összesen 30×45 percet vesz igénybe.

 

A képzés tanulási egységekből, a tanulási egységek fejezetekből épülnek:

 

 1. tanulási egység: Az állatbarát nevelés és ami mögötte meghúzódik
 2. fejezet: Hogyan is néz ki ez az elméletben? Ebben a fejezetben megtudhatja, mik az állatbarát nevelés pszichológiai, pedagógiai aspektusait, hogy milyen fontos szocializációs, kommunikációs hatása van a gyermekekre.
 3. fejezet: Az állatvédelem kapcsolata a pszichológiával, szocializációval, kommunikációval. Ebben a fejezetben megtudhatja, milyen állatvédelmi törekvések, az állatfajok ismerete, a különböző gondozási tevékenységek komplex módon jelenjen meg az óvodai programokban. És ki is az állatvédő, állatbarát óvodapedagógus
 4. tanulási egység: Jó gyakorlat bemutatása – Állatbarát nevelés óvodai környezetben
 5. fejezet: Állatbarát óvoda cím elnyerésének feltételei A képzésben résztvevő megismeri, milyen felételeknek kell megfelenie az állatbarát óvoda cím elnyerésének.
 6. fejezet: A címet elnyert óvodák jó gyakorlatának ismertetése A továbbképzésben résztvevő részletesen megismerheti, egy a címet elnyert óvoda jó gyakorlatát.
 7. tanulási egység: Állatbarát tevékenységek
 8. fejezet: Állatbarát tevékenységek az óvodában Ebben a fejezetben a környezet megismerésére, megszerettetésére és védelmére nevelés hosszú folyamatában segítünk a résztvevőnek. Óvodáskorban megtanulhatják szeretni, védeni a fákat, bokrokat, állatokat óvodapedagógusok segítségével.
 9. fejezet: Állatvédelmi napok, témajavaslatok Ebben a fejezetben ötleteket kaphatnak a nevelési év során milyen témát dolgozhatnak fel, ami a társ-, haszon- és a vadon élő állatokat érinti. A cél a gyermekek szemléletformálása, ezzel kialakítva a belső motivációt a cselekvő állatvédelemre.

 

A továbbképzés törzsanyagra és segédanyagra épül. A Segédanyagok módszertani cikkek, írások, melyek egyéni feldolgozása segíti a törzsanyag megértését, feldolgozását, az ismeretek elsajátítását. A fejezetekhez gyakorló feladatokat rendeltünk. Ezeket mindenki a maga számára tudja elkészíteni. A gyakorló feladat célja a tananyag rögzítése, ismétlése, így a feladat eredménye nem számít bele a képzés értékelésébe. A továbbképzés elvégzésének eredményesebbé tételéhez összeállítottunk egy tanulásmódszertani segédletet, amely segítséget nyújt a résztvevő számára az e-learning továbbképzési anyag elsajátításához.

 

 

 

Miért érdemes minket választania:

 

 • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik. Nem kell hospitálnia és vizsgatanítást sem kell tartania.
 • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
 • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
 • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
 • Nem kell a családjától a hétvégét elvennie, és munkával töltenie.
 • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 06-30-954-67-67-es telefonszámon és az info@neteducato.hu e-mail címen.
 • A továbbképzés tanuló-keretrendszerbe ágyazott, ezáltal mindig elérhető.
 • A tananyag színes, könnyen tanulható. Saját módszertanunk alapján fejlesztett, letölthető segédanyagokkal.
 • Kifejezetten távoktatásos képzésekhez fejlesztett tanulásmódszertani kézikönyv segíti Önt, valamint a továbbképzés résztvevőivel fórum segítségével kapcsolatot tarthat, tapasztalatokat cserélhet.
 • A résztvevők a távoktatásos továbbképzések szakmai tartalmával is elégedettek: résztvevő pedagógusok visszajelzése alapján megkedvelték ezt a tanulási formát, aki elkezdi, nem tudja abbahagyni, többen minden képzésünket elvégezték már.

Hogyan történik a jelentkezés és a továbbképzés elvégzése?

A továbbképzésre jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra, és a jelentkezés gombot megnyomnia!

A számlázáshoz és a tanúsítvány kiállításához is szükséges általános adatok megadása során lehetőség van utóbbit %-os arányban is megadni.

Az adatok feltöltését követően az e-mail címére visszaigazolót kap, továbbá csatoljuk a számlát is, mely alapján rendezni tudja a kért tételt.

Amennyiben a továbbképzés díja beérkezett hozzánk, e-mailben küldjük meg Önnek a tanulófelület linkjét és a jelszót.

Ezek után el tudja kezdeni a tanulást. A felnőttképzési szerződést és a végzettségét igazoló dokumentum másolatát (diploma) el kell küldenie a Neteducatio Kft. részére (erről tájékoztató e-mailt küldünk Önnek).

A konzulens számára e-mailben kell megküldenie a feladatokat.

Ezek elfogadása után a tanúsítványát 10 munkanapon belül, e-mailben küldjük Önnek!

Mi történik miután befizette az összeget?

Pénzügyi osztályunk felől megérkezik a jóváírás és küldjük a hozzáférését a kifizetett képzéshez, e-mail útján. Ez a folyamat (rendelésszámtól függően) általában 1-3 munkanap.

Ha a 3. munkanap után sem kap e-mailt tőlünk, úgy érdemes írnia az info@neteducatio.hu címre, hogy utánanézhessünk, hol akadt el a befizetése.

+ 10 ok, ha eddig még nem győztük volna meg, hogy miért válassza képzéseinket:

Nincs életkorhoz kötve: a 45-60 éves korosztály számára is könnyedén elvégezhető, alap szintű számítógépes ismeretekkel elsajátítható tananyagokat kínálunk.

Az otthoni tanulás felhasználóbarát tulajdonságának köszönhető növeli a sikerélményt: az egyéni fejlődés már az első modulok után kézzel fogható!

Innovatív, naprakész szakmai anyagokkal segítjük a felkészülést.

Személyre szabott: segítségünkkel egyénileg készülhet, a szakmai akadályokat pedig minden eddiginél könnyebben veheti!

Hallgatóbarát: konzulensünk az értékelés során személyre szabott véleményével segíti a hatékony felkészülést.

Más, a piacon található távoktatásos képzésekkel ellentétben személyes hangvételű, videókkal és képekkel illusztrált, átlátható tananyagot kap.

Nálunk nem kell hosszú, apró betűs, elektronikus könyveket olvasnia!

Gyakorlatorientált képzés: az elkészített feladatokat akár azonnal felhasználhatja munkájában!

Figyelünk arra, hogy munkája, családi élete mellett rugalmasan tudja magát képezni.

Nálunk vásárolhat a legalacsonyabb áron e-learning képzést, állandó akciókkal várjuk!

Újuljon meg a Neteducatioval és legyen igazi 21. századi pedagógus!

Miért érdemes minket választania: …

Ha nem tudtad befejezni a továbbképzést időben, mi +30 naptári nappal díjmentesen meghosszabbítjuk a hozzáférésed. További hosszabbításra is van lehetőség díj ellenében, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!


32 500 Ft Jelentkezem

ikonAjánljuk még

60 óra

Etika tanítása az általános iskola felső tagozatában

Részletek » 58 900 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az óvodában – továbbképzés óvodapedagógusok részére

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem
30 óra

Baleset-megelőzés, sürgősségi helyzetek és elsősegélynyújtás az iskolában

Részletek » 32 500 Ft Jelentkezem