Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Egy vidám óvodai értekezlet

Írta: Neteducatio Dátum: 2017. március 10.

 Az Újkerti Manófalva Óvodát kerestem a címet tartalmazó papírlappal a kezemben, amikor megállt mellettem egy számomra akkor még ismeretlen hölgy és nagyon kedvesen megkérdezte: Tud-e segíteni? Válaszoltam, hogy az óvodát keresem, mire ő mosolyogva válaszolt, hogy akkor menjünk együtt, mert ő is itt dolgozik. Ezzel a kedves fogadtatással léphettem be az oviba.

Az Újkerti Manófalva Óvoda indulójának első sora így szól: „Ez az óvoda egy csodapalota”. Az óvoda honlapján pedig ez olvasható: Örömmel, lelkesedéssel, kreativitással töltjük meg a mindennapokat.

Belépve az óvodába magam is láttam, hogy valóban mosolygós, vidám óvó nénik járnak a folyosókon, majd lépnek be a szobába, ahol a megbeszéléseket is tartják.

Ezen a napon is épp értekezletre jöttek az óvodapedagógusok, mert mint megtudtam, épp most szervezik a városi szintű matematikai játékos vetélkedőt. Elmesélték, hogyan szervezik, hogyan bonyolítják le és milyen meglepetésekkel készülnek az ovis gyerekek részére, milyen meglepetés várja őket a vetélkedő napján.  

IMG_20170306_133007

Rövid beszélgetésünk után érdeklődéssel fogadták a könyveinket, van, amelyet már használ is az óvoda. Szó esett az online tanfolyamainkról és az I. Modern Pedagógus Konferenciánkról is. (A Konferenciára való jelentkezés várhatóan 7 nap múlva lezárul, bővebb információ itt található róla:

http://neteducatio.hu/kepzes/i-modern-pedagogus-konferencia-2017-marcius-22-vip-jegy/)

Köszönöm a kedves fogadtatást, és további tartalmas munkát kívánok a kolléganőknek!

 

Nótinné Csikós Marianna


ikonOlvasószoba

Kellemes meglepetés érte a Neteducatio munkatársait!

Ez a cikk nagyon rövid lesz, azt gondoljuk, beszéljenek helyettünk a képek és a debreceni Táncsics Mihály Utcai Óvoda pedagógusainak a véleménye.

Tovább olvasom »

Van egy óvoda…

Van egy óvoda (hamarosan kiderül, hogy hol), amely fás, ligetes környezetben helyezkedik el. Ez az óvoda egy természetvédelmi területen található, így az egészséges, szép környezet, gazdag lehetősé...

Tovább olvasom »

Újdonságok pedagógusoknak

Önök kérték! A Neteducatio.hu a pedagógusok véleménye alapján februárban az alábbi újdonságokkal várjuk a pedagógus kollégát!

Tovább olvasom »