Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Családbarát Intézkedések a Neteducatio-nál 2023-2024: Oktatunk a Jövőért, Támogatjuk a Családokat

Írta: Neteducatio Dátum: 2023. június 18.

A Neteducationál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk a családokat és a gyermekeket, hogy sikeres és boldog életet élhessenek. Pedagógiai cégként hiszünk abban, hogy a jövő nemzedékeinek képzése és fejlesztése elengedhetetlen a közösségünk fejlődéséhez. Küldetésünk, hogy a legjobb oktatást és támogatást nyújtsuk a gyermekeknek a sikeres élethez.

#Családbarát #JövőOktatása

Oktatási cégünk elkötelezett amellett, hogy támogassa dolgozóit a családalapítás során és után is. Kismama Programunk célja, hogy a kisgyermekes szülők számára olyan rugalmas és támogató környezetet teremtsünk, amely segíti őket a munka és a családi élet összehangolásában.

#KismamaProgram #CsaládTámogatás

Intézkedéseink Részletesen

  • Rugalmas Munkaidő: Azonnali lehetőség a rugalmas munkaidő beosztására, hogy összehangolhassák a munkát és a családi életet.
  • Otthoni Munkavégzés, Távmunka: Azonnali lehetőség az otthoni munkavégzésre, hogy dolgozóink otthonról is elvégezhessék feladataikat.
  • Részmunkaidős Lehetőségek: Hosszútávú részmunkaidős állások a kismamák és kisgyermekes szülők számára.
  • Mentálhigiénés Támogatás: Azonnali hozzáférés online mentálhigiénés tanácsadáshoz és stresszkezelési programokhoz.
  • Munkahelyi Játszósarok: Rövid távú megoldásként játszósarok kialakítása az irodában, ahol a gyerekek játszhatnak, amikor a szülők dolgoznak.
  • Kismama Mentorprogram: Rövid távú mentorprogram tapasztalt anyukákkal, hogy segítsék az új anyukákat a munkába való visszatérésben.
  • Képzési Programok: Középhosszú távú képzési programok az egyéni célok és motivációk figyelembevételével.
  • Online Képzési Lehetőségek: Azonnali ingyenes vagy kedvezményes online képzési lehetőségek dolgozók és családtagjaik

 


ikonOlvasószoba

A 2024/2025-ös tanév rendje

Idén meglehetősen korán érkeznek az infók! A tervezet értelmében az alábbiak szerint alakul majd a szeptemberben indul tanév: A tanítási év első tanítási napja 2024. szeptember 2. (hétfő). A tanév ...

Tovább olvasom »

A legkülönlegesebb ajándék, amit pedagógusként kaptál…

A minap olvastunk egy szívmelengető bejegyzést egy tanítótól, aki arról írt, egyik tanítványa egy kiscsibét csempészett be neki, szerencsére túlélte a megpróbáltatásokat…   Nos, mi is értesül...

Tovább olvasom »

Mire jó nekünk, pedagógusoknak, a coaching?

Minek beszéljünk egy kívülállónak a problémákról? Ezt tesszük az értekezleteken, a tanáriban, az udvaron, a kávézásnál olyanokkal, akik ebben benne vannak, értik fél szavakból is.  Az eredményeket ...

Tovább olvasom »