Ahol jó pedagógusnak lenni! 06-30/954-67-67 info@neteducatio.hu
cart

Kosár

L

Bölcsődék napja 2023- most ajándék is vár!

Írta: Neteducatio Dátum: 2023. április 19.
  1. április 21-én nyitották meg az ország első bölcsődéjét. 2010 óta április 21.-e államileg elismert ünnep. Ez a nap azokról szól, akik a bölcsőde falin belül fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy megfelelő környezetben és gondoskodásban részesüljenek a gyermekek. A bölcsődei dolgozók nem „csak” szocializálják, nevelik, gondozzák a legkisebbeket, hanem értéket adnak, értéket közvetítenek és teremtenek. Nagy becsben kell őket tartanunk, hisz a munkájuk elengedhetetlen ezekben a folyamatokban.

Ez úton is köszönjük a kisgyermeknevelőknek, a bölcsődei dajkáknak, szaktanácsadóknak, intézményvezetőknek, bölcsődei gyógypedagógusoknak és nem utolsó sorban az élelmezési- és adminisztrációs munkát végző bölcsődei dolgozóknak, hogy szakszerű és szerető gondoskodással támogatják a kisgyermekeket 20 hetes koruktól kezdve egészen az óvodába lépésig.

Támogatva az egyéni fejlődésüket, egyéni igényeiket mellyel támaszt nyújtanak az ellátásban részt vevő családoknak. Tapasztaljuk, hogy ez a hivatás mennyi kihívással, nehézséggel, mennyi váratlan eseménnyel jár. Hálásak vagyunk azért, hogy ilyen elhivatottak vagytok a munkátok iránt.

Ezen különleges nap alkalmából szeretnénk nektek kedveskedni egy játékgyűjteménnyel. Melyet a Kuncogó (https://www.kuncogo.hu/) alapítója, Tatárné Nagy Ágnes állított össze számotokra.

Oldalunkon tudtok erre feliratkozni!

 

Tatárné Nagy Ágnes, konduktor-óvodapedagógus, neveléstudományi kutató első könyvét megvásárolgatod nálunk. A Kuncogó – FejlesztÉsjáték (https://neteducatio.hu/uzlet/fejlesztesjatek/) könyv 9 kompetenciaterület szerint mutatja be a népi játékok típusait, és ezekhez kapcsolódó konkrét játékokat újszülött kortól kisiskolás korig.

 

Továbbá 20% kedvezménnyel vásárolhatsz szakkönyveket Nálunk!

Az alábbi kód felhasználásával: Bolcsode171

Az akció érvényes április 25-ig vagy a készlet erejéig. Más akcióval nem összevonható és új könyvekre nem érvényes.

 

 


ikonOlvasószoba

A mozgásfejlődés: a gyermek lételemének lépcsőfokai és a gyermekkori mozgásfejlesztés fontossága

A testmozgás életünk egyik legelemibb része, amely szervezetünkre és mentális egészségünkre is nagy mértékben hatással van. Az élet minden apró csírája igényli a mozgást, ösztöni szinten szükséglet...

Tovább olvasom »

Gyerekjáték?!

Több mint egy évtizede tartok interaktív, digitális médiaműveltség-fejlesztő foglalkozásokat gyerekeknek, fiataloknak és érdeklődő felnőtteknek. Szerző: Dr. Baracsi Katalin LL. M családjogi szakjog...

Tovább olvasom »

Kisgyermeknevelők ötlettára 2. rész Űrparádé

Készítette: Csóka Éva „Hold, szép holdacska, szállj a tenyerembe! Vajas kenyér vár terád, itt van a zsebembe!

Tovább olvasom »