Szorzókerék – letölthető, nyomtatható sablon


szorzókerék

Papír, olló, jancsiszeg, kis kézügyesség és kész is a szorzókerék! A tanítók és a gyerekek barátja segítségével színesebb és sokkal egyszerűbb lesz a szorzótábla elsajátítása.

Kiknek ajánljuk? Pedagógus, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

749 Ft

Részletes információ

 

Egy könnyedén összerakható, vidám, színes eszköz, hogy a tanulás egyszerű és mindenki számára élvezetes legyen!

 

Ez az egyszerű, ám roppant hasznos eszköz nemcsak a tanórák hangulatát változtatja meg, hanem nagymértékben fejleszti a gyerekek önállóságát és segíti őket a tanulásban.

 

Használati útmutató:

  1. Nyomtasd ki a pdf-et, ehhez használj keményebb papírt esetleg fotópapírt! A megfelelő vizuális megjelenés érdekében nyomtass színesben!
  2. Vágd körbe a köröket precízen!
  3. Az 1. és 2. számú kört ragaszd össze egymásnak háttal!
  4. Illeszd az összeragasztott körre a többit, megfelelő sorrendben: Először a közepes átmérőjű kört, majd a legkisebb átmérőjű kört, végül a borítót.
  5. Ügyelj rá, hogy a körök középpontja illeszkedjen egymásra!
  6. Ha összeállítottad, szúrd át egy Milton kapoccsal (másnéven jancsiszeggel), és már pörgethetik is a lurkók a szorzókereket!

 

Nézd meg videónkat is a kerék összeállításáról!

 

Hogyan jutok hozzá?

A sablon megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A termék árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a megrendelt sablont, 1-2 munkanapon belül.


Bruttó:

749 Ft