Suttogó matricák – Jutalmazz a szavaiddal!


Módszeetani füzet +1 csomag matrica

Egy erősségfókuszú pedagógiai innovációs eszköz, és annak alkalmazása az oktató-nevelő munka során. Szerző: Török Tímea A visszajelzés hiánya a leggyakoribb oka a motivációs elakadásoknak.  Lehet-e egyszerre ösztönözni, nevelni és szárnyakat adni? Mi válik lehetségessé, ha a hiányok helyett az erősségekre figyelünk és ezeket megfelelő módon visszajelezzük? Mindezt hogyan tegyük úgy, hogy az interakciók során a […]

Kiknek ajánljuk? Felsős tanár, Intézményvezető, Középiskolai tanár, Óvodapedagógus, Pedagógus, Szülők, Tanító
Azonosító:

Bruttó:

3 590 Ft

Részletes információ

Egy erősségfókuszú pedagógiai innovációs eszköz, és annak alkalmazása az oktató-nevelő munka során.

Szerző: Török Tímea

A visszajelzés hiánya a leggyakoribb oka a motivációs elakadásoknak.

 Lehet-e egyszerre ösztönözni, nevelni és szárnyakat adni? Mi válik lehetségessé, ha a hiányok helyett az erősségekre figyelünk és ezeket megfelelő módon visszajelezzük? Mindezt hogyan tegyük úgy, hogy az interakciók során a folyamat minden szereplője fejlődjön? 

Jutalmazz a szavaiddal! 

 A könyvben bemutatásra kerülő, erőforrást aktiváló és  szemléletváltó kommunikációt támogató SuTTogó matricák egy érték- és jövőálló választási lehetőség az útkereső kollégák számára, hogy végre elhiggyék, mi tanárok soha nem vagyunk eszköztelenek, mert mindig velünk vannak a szavaink. Csak meg kell tanulnunk jól használni őket!


Bruttó:

3 590 Ft