Rendhagyó adventi játékok+ kézműves ötletek


advent

Rendhagyó adventi játékok tematikus e-book– avagy hogyan tehetjük változatossá, és izgalmassá az adventi készülődést, az ajándékozást az óvodában és az iskolában

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus, Pedagógus, Tanító
Azonosító: B97  

Bruttó:

2 430 Ft 1 430 Ft

Részletes információ

Változtatna a már jól megszokott karácsonyi ünnepségen, adventi készülődésen, de nincs ideje, és energiája kreatív anyagokat összeállítani? Vidám, ötletes játékokkal, ajándékokkal dobná fel a karácsonyi partit?

 

Ez a gyűjtemény azzal a céllal készült, hogy a pedagógusok kreativitásával karöltve új színt vigyen az adventi készülődés programsorozatába, olyan játékokat, ötleteket mutat be, amelyek a tanórán, az óvodai foglalkozások során, de a karácsonyi ünnepség, party során is becsempészik a vidámságot az ünneplésbe. Egymás megajándékozására is új alternatívát mutatunk be. Vannak olyan ötletek, amelyek az erkölcstan óra során is megvalósíthatóak, hiszen missziójuk van.

 

És ami még nem volt soha: egy kedves adventi játék pedagógusoknak, tantestületeknek, amely hozzájárul ahhoz, hogy ha máskor nem is, de legalább karácsony idején elismerjük egymás munkáját.

 

A játékokhoz sablonokat, segédanyagokat is készítettünk, hogy minél jobban megkönnyítsük, elősegítsük a megvalósítást.

A kiadvány e-book formátumban tölthető le!

 

Mi az előnye az e-booknak?

• A megrendelést követően egy munkanapon belül e-mail postafiókjában találja, és már használhatja is.

• A sablonokat kinyomtathatja, sokszorosíthatja.

• Nincs csomagolási és postaköltség.

• Kényelmesen olvashatja számítógépen, táblagépen, e-book olvasón, de akár okostelefonon is.

• Környezetbarát termék, hiszen az előállításához nincs szükség papírra.

 

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a személyes hozzáférési kódját, amellyel megkezdheti a felkészülést.


Bruttó:

2 430 Ft 1 430 Ft

ikonAjánljuk még