Portfólió 2017 – Készítsük együtt a portfóliót! E-book+ felkészítő óvodapedagógusok számára


Teacher Portfolio

A Portfóliós 2017 – Készítsük együtt a portfóliót! a portfóliós anyagunk 4. átdolgozott és kibővített változata. 510 oldalnyi gyakorlatias anyag + letölthető segítség!  Ha szeretne biztosra menni, ha jó lenne tanulni az elmúlt évek tapasztalataiból, akkor ez a felkészítő anyag pont Önnek készült!

Kiknek ajánljuk? Óvodapedagógus
Azonosító:

Bruttó:

9 500 Ft 3 000 Ft

Részletes információ

Magyarország piacvezető portfóliós anyaga ismét frissült és új tartalommal bővült, hogy még jobban támogatni tudjuk az Ön felkészülését és sikerét!

Célunk, hogy a pedagógusok a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban el tudják készíteni a szakmailag kifogástalan portfóliójukat, és azt magabiztosan meg is tudják védeni. Éppen ezért felkészítő anyagunk lépésről lépésre vezeti végig a portfólióíráson, az elkészítendő dokumentumokhoz irányt mutatva, sablont adva, és segítünk abban is, hogy miként tudja bemutatni a kompetenciáit és azok indikátorait a különböző dokumentumtípusokban.

510 oldalnyi gyakorlatias anyag + letölthető segítség, PPT sablon a védéshez

Miben frissült az anyag?

 • Megújult anyagunk mindig aktuális tartalommal bír: figyeljük a jogszabályi változásokat, az Útmutatók változtatásait, és rögtön aktualizáljuk is ezek alapján a felkészítőt.
 • A korábbi évek tapasztalatait is beépítettük, így az anyagunk kiegészült gyakorlatias tippekkel, ötletekkel.
 • már nem csak a portfólióírásban segítjük, hanem a védés menetén is végigkísérjük
 • technikai útmutatót adunk a dokumentumok (Word, videokészítés és -feltöltés, PDF, PPT) készítéséhez; 
 • valamint sablonokat is kínálunk a PPT-s védéséhez

A felkészítő újdonsága továbbá, hogy az óvodai gyakornokokra vonatkozó plusz információkat beépítettük az óvodapedagógusoknak szánt anyagba, ahol jelöltük számukra a kifejezetten csak rájuk vonatkozó részeket. 

A korábbi évek visszajelzései számos elégedett és sikeres pedagógusról árulkodnak, akiknek ötletei, tapasztalatai is részét képezik az anyagnak, hogy Ön minél komplexebb segítséget kapjon.

 

Hogyan épül fel a felkészítő?

Bevezető

 1. A portfólió
 2. A pedagógus kompetenciák és a portfólió
 3. A reflexió
 4. Az önéletrajz és az intézmény bemutatása
 5. Csoportprofil készítése
 6. Tematikus terv készítése
 7. Foglalkozásterv készítése
 8. Szabadon választott dokumentumok készítése
 9. Esetleírás készítése
 10. Hospitálási napló készítése
 11. Önálló alkotói művészeti tevékenység bemutatása
 12. Szakmai életút értékelése
 13. Technikai feltételek, a portfólió feltöltése
 14. Portfólió technikai elkészítése
 15. Minősítés

 

Minden előfizető jogosult arra, hogy INGYENESEN hozzáférjen a frissítésekhez, mindig az aktuális tartalmat olvassa, mindezt egyszeri előfizetési díjért.

 

Pedagógusokkal teszteltük!

 

Vélemények a korábbi csomagokról:

“Nagyon jól használható szakmai anyaggal segítették a munkámat a portfólió írása során.  Tartalmas, alapos dokumentációhoz jutottam az Önök segítségével. További tevékenységükhöz kívánok kitartást, az eddigiekhez hasonló alaposságot, türelmet, vidámságot és jó egészséget.” ( Kálmán L-né)

“Érthető, jól összefoglalt a felkészítő csomag” ( Z. Károlyné, Zalavár)

„Köszönöm, hogy részt vehettem a tesztelésben, az én portfólióm már el is készült! Ennél egyszerűbb és hatékonyabb már nem is lehetne.” (K.K. ,Budapest)

„Mindenképp hasznos ismereteket kaptam, ezáltal már tudom azt, hogy hogyan állítsam úgy össze a portfóliómat, hogy egy szakmailag elismert pedagógust mutassak meg magamból.” (J.E., Budapest)

 

Hogyan jutok hozzá a villámfelkészítő csomaghoz?

A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a személyes hozzáférési kódját, amellyel megkezdheti a villámfelkészülést. A felkészülés interneten keresztül történik egy nagyon egyszerűen kezelhető rendszer segítségével. A csomag tartamát fejezetekre bontottuk, így könnyen átlátható, és lehetőséget biztosít arra, hogy többször is visszatérjen a csomaghoz, és lépésről lépésre haladjon, miközben összeállítja a portfólióját.

 


Bruttó:

9 500 Ft 3 000 Ft