Pedagógus gyakornoki „kisokos” – 30 kérdés és válasz a gyakornoki minősítésről gyakornokoknak, mentortanároknak E-book


pedagogus-portfolio-gyakornok

Szeretne világosan látni, mi a teendője a gyakornoki program valamelyik szereplőjeként? Most könnyen átlátható, kérdés-felelet formában gyűjtöttük össze Önöknek a legfontosabb információkat!

Kiknek ajánljuk? Intézményvezető
Azonosító:

Bruttó:

1 790 Ft

Részletes információ

 

Gyakornokként hogyan készülhet fel az első két évre? Mentorként, intézményvezetőként hogyan segítheti a kezdő pedagógusok szakmai fejlődését? Szeretne világosan látni, mi a teendője a gyakornoki program valamelyik szereplőjeként? Most könnyen átlátható, kérdés-felelet formában gyűjtöttük össze Önöknek a legfontosabb információkat!

 

Kiknek ajánljuk: gyakornok, mentor, intézményvezető

 

Részletes leírás:

A gyakornoki program 30 legfontosabb kérdésére kap választ online kiadványunkban, melyeket Varga Katalin Júlia közoktatási szakértő állított össze, az aktuális – 2016. október – hatályos jogszabályok alapján. Az e-book célja, hogy szakmai segítséget nyújtson gyakornoki státuszba sorolt pedagógusoknak, és az őket segítő szakembereknek, mentoroknak, intézményvezetőknek. Az online kiadvány tisztázza a gyakornoki programmal kapcsolatos alapvető kérdéseket, szintetizálja az erre vonatkozó jogszabályokat.

 

Az e-book felépítése: fogalmi kereső, 30 kérdés és válasz, felhasznált jogszabályok, útmutatók gyűjteménye

 

Néhány kérdés a tartalomból:

  • Ki a gyakornok?
  • Ki lehet mentor, szakmai segítő?
  • Milyen alapvető elvárások vannak egy gyakornokkal szemben?
  • Mi a gyakornoki program, és meddig tart a gyakornoki idő?
  • Milyen szempontok alapján érdemes értékelni a gyakornoki időszakot?
  • Hogyan készülhet fel a gyakornoki minősítésre?
  • Hogyan hospitáljon?
  • Hogyan zajlik a minősítő vizsga?

Hogyan jutok hozzá? 

Az online kiadvány megvásárlásához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia a honlapunkra és a kosárba gombot megnyomnia! A gomb megnyomása után általános adatokat kell megadnia, amelyek a számlázáshoz szükségesek. Lehetősége van átutalással, bankkártyás fizetéssel kiegyenlíteni a kiadvány árát. A vásárlást követően visszaigazolást és elektronikus számlát kap. A csomag árának befizetése után e-mailben küldjük Önnek a PDF fájlt.


Bruttó:

1 790 Ft